МНОГОДЕТНИ МАМИ 27

• 13 893
  • 374
  •   1
Отговори
# 90

Мдам, розовее, розовее... hahaha

Пролетна, и нашите спяха на двуетажни легла - откакто станаха 4-ма (е, не толкова прекрасни като вашето, ама тогава нямаше такива  Simple Smile ) - та допреди 4-5 години. Много се забавляваха - то не бяха къщички, дворци, гнезда, крепости - голям простор за вилнеене предполагат двата етажа. Вашият батко е попораснал, ама като гледам Камен и Бобо как продължават да се боричкат и гъделичкат, май и при вас ще е купон още доста време. Сега вече ги разделихме, защото всеки има нужда от лично пространство. По този повод, да си похваля мъжа - на 58 метра успя да конструира родителска спалня, стая на каката, стая на баткото, стая на двамата по-малки мъже, хол, бокс и баня. При това - без да остъклява балкона.  bowuu Мястото е малко, имаме сериозен проблем с каненето на гости, но ни е уютно. Wink

Миленка, цъкваш върху адреса на снимката, за да го маркираш, после копи и пейст в отговора.

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 10:56 от Кабо Алма

# 91
Точно така направих, но линковете не са активни. Това не разбирам, къде сгреших та не са активни?

# 92
  • Пловдив
Хахаха! не издържах на гледката на "розовото " перде!!!!!!!!! Ама Юле - и аз искам такива вази!!!!

Феичке, искам и аз такова легло у нас! - със сигурност имаме нужда от него!

Кабо - направо не мога да си представя, че на 58 кв, вие имате всички тези стаи..... Аз се чудех - как сте прекарали 1 месец в караваната - а то там - направо сте се ширели Simple Smile

На мамите със следродилна депресия   bouquet - ще ви мине - Simple Smile))))))))),  baby_neutral  ама щом ви се плаче - поплачете си!
Миленче, срам ме е да си призная - ама и аз не знам как се прави номера със снимките newsm78 , но ще чакам някой да те "светне" и ще гледам снимки с удоволствие!!!!!!!!!!!!!!!!

И не се поддавайте на депресии и черни мисли - като дойдат - започнете да мислите - какво имате и изобщо не помисляйте за това, което все още го нямате

# 93
Много се забавляваха - то не бяха къщички, дворци, гнезда, крепости - голям простор за вилнеене предполагат двата етажа. Вашият батко е попораснал, ама като гледам Камен и Бобо как продължават да се боричкат и гъделичкат, май и при вас ще е купон още доста време.

И у нас се вихрят подобни игри. Коко е замъкнал почти цялата си "собственост" горе - то се вижда. Играчки, къщичка с куче, примъкна си и картините от стената. Скоро си мисля, че няма да има място за него там. Има си и собствена нощна лампа - аплик. Голям кеф!

...... да си похваля мъжа - на 58 метра успя да конструира родителска спалня, стая на каката, стая на баткото, стая на двамата по-малки мъже, хол, бокс и баня. .....Мястото е малко, имаме сериозен проблем с каненето на гости, но ни е уютно. Wink

Браво на мъжа ти. А за теснотията - голяма работа, важно е сърце да е широко. И у нас става все по-населено. Най-големият проблем е сутрин с WC-то (а и не само сутрин).  Mr. Green

# 94
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191892
Ето какво успях да направя.

# 95
  • Варна
Здравейте момичета.Не съм ви забравила. Wink

Хванахме се да си правим терасата посред зима и е такава неразбория,че  само търча подир малкия.А и в последно време съм се отдала на дълбоки размисли за живота.Ето нещо и за вас : http://marianna7.blogspot.com/2005/11/blog-post_21.html.

JuliS,благородно ти завиждам че успяваш да отделиш време за любимите си занимания.Кога ли и аз ще намеря време.
Отдавна се каня да ти кажа,че моя роден град е Севлиево.

Лек ден.По-късно пак ще пиша.

# 96
Ох, нищо не съм направила  Embarassed. Формата на снимките не отговаря.

# 97
  • София
Миленче,моя Пепи ми е написал като на първокласник ето това за снимките:
Първо:Влизаш в i.data.bg
Второ:Цъкаш на "Разлистване"
Трето:Намираш снимката
Четвърто:Цъкаш на нея два пъти
Пето:Цъкаш на "Добави"
Шесто:Копираш "Директен линк към оригинала"
Седмо:Pate-ваш го в поста.

Make by pere®™

Дано да стане  Praynig
Детето сега отива на училище и каза,че довечера ще ти обясни как да ги качиш,така че да се гледат и от чужбина,че в "датата" не ги отварят.   bouquet

# 98
Благодаря ти Тедивас. Аз криво-ляво стигнах до това положение на нещата, което ти си опитала, но както писах по-горе снимките не отговарят на формата, който иска програмата. За да сменя формата ми трябва една програма, която я нямам на служебния комп. В къщи  ще оправя нещата и утре ще съм изрядна  Hug.

# 99
Миленче, на мен ми иска парола - явно албума е личен...
Сузи, добре си го казала!
Кобо, не си спала като си се мъжила.... Mr. Green
Пролетна, не споменавай тази дума в мое присъствие! Наремонтирах се за 20-30 години напред! Успех ви желая!
Дидке, ние по същата причина въведохме седмична дажба пари... ако ще накуп, ако ще за 7 дни както реши да харчи... И моя е зел да попафква - ужас!

Да де! И ние това ти казваме... А пердето - ми права е жената! Розовее  Joy!!! Нали и аз ще ставам свекърва и то два пъти, чакай да тренирам! Joy Joy

Габи, успех с пренасянето! Дано е бързо и леко - не като мойто 2 месеца от съседния апартамент...

# 100
То проблема не е в паролата. Проблема е че дори като влезнеш, в албума няма сложени снимки. Иначе паролата е от1 до 8 без 7

# 101
  • София
Здравейте, многодетни мамчета!
Нещо не мога да вляза в ритъма на тия форуми, нали съм си парче "новак".
Видях, че много от вас са поздравили новите мами - мерси за това. Видях и честитка за именния ден на Вики, от Нели беше - пак мерси!!!
Не мога да изчета всичко спокойно, нали съм и работничка от месец и половина, вкъщи пък гледам да се занимавам с децата.
Нели, и на мен ми направи впечатление, че децата ни са едни и същи зодии, само че кръстосани. Ние с мъжа ми и двамата сме близнаци, т. е. въздух, с три огнени деца - но определено момичетата ще са - те вече са - по-опасни от баткото.
Много ми се идва на тоя празник, но не знам дали ще ми е възможно. Ако пропусна, ще ме е яд.
Сега се връщам към бачкането, че няма лабаво!
Пращам целувки на всички мъници и лек ден на всички мами!
За стената на гордостта не разбрах - по-нататък ли ще ме има мен с моите три наследства?
 Heart Eyes

# 102

... А пердето - ми права е жената! Розовее  Joy!!! Нали и аз ще ставам свекърва и то два пъти, чакай да тренирам! Joy Joy

smile3515 хмм...розовее!!!! smile3513  марш да гледаш снимката на пердето и докато не ти стане винено да не спираш!!!! smile3532

EЕ, Сузи...да беше казала поранко - че да не чуствам само аз от дълбоката провинция!!!! Hug

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 14:08 от JuliS

# 103
smile3515 хмм...розовее!!!![smilie=smile3513.gif] марш да гледаш снимката на пердето и докато не ти стане винено да не спираш!!!! smile3532

Не мож ми стана! Перката го изпи - виното! Пък и луканките са само химера.... Трупа тя, трупа...

Миленче, не става - да. Ще чакаме довечера...

Мим, на 15 страничка ще подсетиш Цоци...

# 104
Здравейте майчета!!!

Юле   bouquetзлатни ръце имаш! 
Милена  bouquetще чакам снимчици.Как е племенничето ти ?Оздравя ли?
Цитат
Аз съм записана и в отчетните, но тук ми е по-добре
разбирам те...аз съм и при Близнаци и при Предучилищни дори от време на време при октомврийчета 2005, но тук си е у дома
Феичке  bouquetЛеглото наистина си го бива.И на мен ще ми трябва нещо подобно догодина,когато ще трябва от семейната ни спалня да направим стая за близначките.Дано ремонта ви приключи бързо.
Алма  bouquetБраво на мъжа ти!
Раде  bouquetа вестника ние как ще го видим????????????????????
Сузи  bouquetБлагодаря за споделените мисли.
Габи   Hugчакам с нетърпение завръщането ти
Дидка  Hugуспех в битката с цигарите
Мен нещо взе да ме стяга шапката.Посъбра ми се.....Наближава връщането ми на работа.Нередовното изплащане на болничните на Венко от НОИ също ме изнервя.Ролята и на мъж в къщи ми идва в повече....а и любимата (дето каквато и да е)  сърце не ми дава да я оставим сама в къщи по празниците....................абе с две думи ,наченки на депресия но....няма да се дам.Стискайте ми палци.

Общи условия

Активация на акаунт