Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете на една от участничките във форума?
Какво е мнението на участниците за новата къща на една от тях?
Какви са любимите хобита на хората във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете на една от участничките във форума?
-
Какво е мнението на участниците за новата къща на една от тях?
-
Какви са любимите хобита на хората във форума?
-
Какво споделя един от участниците във форума за децата си?
-
Как се чувства друг участник относно децата си?
и то много.Какво става при нас ли?Ами решихме ей така,спонтанно да се преместим в друг град.Нали през почивните дни сме постоянно на пьт...та така си харесахме едно чудно красиво градче,почти долепено до Аликанте.Разучихме как стои вьпроса с училища,работа ,комуникации...и ....с няколко думи влюбихме се в това място...не знам защо ,но ни прилича по нещичко на нашият Созопол
Къщичката/казвам къщичка,защото е от тези долепените...тук се наричат адосадо или дуплекс.Урбанизасиона/кварталче от такива кьщички/ е спокоен и озеленен.Около кьщичките има
Снимки вътре на кьщата ще направя когато стане наша
След малко отиваме отново да говорим със собствениците,а утре или във вторник...Живот и Здраве ще подписваме договора.Вземаме я за една година под наем с опция за закупуване...т.е след година параите,които сме дали за наем ще се приспаднат от цената на жилището...Живот и Здраве!Имайки предвид деликатната ситуация в момента на пазара за недвижими имоти,сметнахме,че така е най-добре за момента...Къщичката има голяма дневна с кухня,три спални и три бани.На 50 метра се намира спирката на

и обещавам довечера да чета и пиша 
Вчера си направи омлет за закуска и дори си беше измил всички съдове след това. Голямо залитане към кулинарията. Не е от мен това дете, не е. Чудя се дали е от Иван Звездев или от Ути Бъчваров. И двата варианта не ме устройват.
! 
Трябва да има и такива хора. Спомни си песента:
.......и да си пожелаем и за нас скоро такъв сняг.