МНОГОДЕТНИ МАМИ 27

• 13 923
  • 374
  •   1
Отговори
# 270
  • През девет земи в десета
 Hug Една холяма прегръдка за всички мами,в дупки и извън дупките,нещо и мене ме налягат чат-пат едни такива мрачни мисли,еднообразието убива,но какво пък да кажат мамите с едно дете,при тях е още по-скучно Sick

Весел уикенд на всички,Цоци и всички останали мами с нетърпение очаквам да се запознаем! Wink

# 271
  • През девет земи в десета
Миленка,дай линк моля те,да не я търся и аз тази рецепта Praynig

# 272
честит рожден ден на Моника на Ели - макари на патерица.
Само здраве и желая на детенце! Hug Всичко друго тези прекрасни родители ще и го дадат!  bouquet
Пешеходке - в не четенето си съм пропуснала да разбера за проблемите с Каро. Радвам се че всичко вече е наред и е зад гърба ви! Heart Eyes
Наде европейско  - като се замисля и с теб сме се виждали Thinking във всеки случай имаме снимка с близнаците и със сигурност ги мачках тези двете сладурчета!!! Mr. Green А какви хубавини си направила...  bouquet
Цоци - дааааа- и на мен ми звучиш като излязла от дупката!!!! Hugрадвам се душице че се оправяш от дупки и лошо настроение!!! Heart EyesПразници идват - коледни изненади и подаръци!!!! Crazy
и в унисон с последното си изречение не мога да не споделя с вас...
преди час дойдоха да ни връчат акта от данъчното. 600лв. за нарушение:
-  неиздадена касова бележка - за извършена услуга - ксерокопие - на стойност - 0,08лв.

срок на внасяне на дължимата сума - 7 дни
ако не се внесе - запечатват ателието с правото да изземат имущество ,като не носят отговорност за неговото съхранение и при повреждане и загубване!

можем да обжалваме след заплащането на акта. Като сме длъжни да заплатим държавната такса по делото независимо какъв ще е резултата от него!

и след всичко горе написано,  данъчната инспекторка беше толкова мила и любезна - че дори ни пожела приятен ден!!!!!! bowuu
е това е!!!!!!

преди месец, два бяхме данъчни длъжници - с 0,13лв на държавата.
днес сме най-големите престъпници - скрили доход в размер на 0,08лв , от същата.
Виждате ли с какви хора си имате работа????

# 273
Мила Джули... Ние да не станем като тебе престъпници, че с какъвто се събереш такъв ставаш. Мани това ми сме многодетни, ще вземем и на децата лош пример да даваме и току виж и те престъпници станат. Ама и ти си една - я дай бързо 6 стотака престъпница такава цели 8 стотинки ще скатаваш. То така се забогатява от там се почва.. а стига че то отстрани и весело може да е, ама на тебе ... ти си знаеш. А хаховците на свобода се разхождат

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 13:44 от jein77

# 274
Наде супер си както винаги. Искаше ми се да ви поздравя но нещо не ми се получи.

# 275
палене на печка, готвене, почивка, форум, скайп...

И без първите три може... Grinning

Лилибон,  Hug!

Thinking Мда... некои ще си лежат при мама...!
Джейн, ще се запознаем  smile3521
Наде, ако тези красоти не са за празника -  Crossing Arms! Искам ги!
Чико!!! Как така !!! Без тия!!!

Юле, егати тъпотията! Престъпничка ниедна!
Но все пак :
макари на патерица.
Това как да го разбираме...

# 276
  • Пловдив
Охххх Джулка....... не знам какво да кажа!
Цоци - като говориш за вкусотии - давай рецептите - що и аз   chef се вдъхнових да готвя.....
Половин час се рових днес за рецептата - но безуспешно - казах ви ,че трябва да си имаме сайт и да си слагаме там рецептите!!!!  newsm78
Миленче - давай рецептата!

И аз напоследък само чета..... не съм в никаква дупка - но нещо не ми се пише - но за сметка на това - здраво чета!  Rolling Eyes
С нетърпение чакам празника - трябва всички деца и възрастни да имаме табелки с дълги обяснения - например: Наско:Най-големия син на радеток.... и т.н.
Ще си взема поне половин час да разглеждам децата Simple Smile Mr. Green

# 277
Юле, да не се засегнеш нещо... Много ми стана смешно! После прочетох за тъпите данъчни... В нашия квартал, за да получа касова бележка, се налага едва ли не управителя да викам. Да не говорим за копира, дето ме гледат като изкопаемо...Баси простотията! Ама те гонят дребните риби - пък некои си спестяват с хиляди левове данъци...!

# 278
Здравейте!!!
Наде, newsm74
Милена NaughtyНикакви болести.....а за рецептата и аз давам заявка  chef
Цоци, радвам се че изплува....лек път и те чакаме....  bouquet
Дидка,Раде,Джейн,Чико,Пиги, двудетната мама HugИ на мен ми липсва вече Габи. И всички които пишат повече в Пълна къща Hug
Пешеходке,пишеш че си в дупка....ама хумора ти много ми харесва. Е ,тези- stork-boy stork-boyдето ми ги прати вчера ,ще ги кръстя на тебе, и помощ ще чакам..... smile3503
Прегръщам ви всички Hugдаже и престъпничката!!!
Цитат
преди час дойдоха да ни връчат акта от данъчното. 600лв. за нарушение:
-  неиздадена касова бележка - за извършена услуга - ксерокопие - на стойност - 0,08лв.
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Права е Пешеходката
Цитат
гонят дребните риби - пък некои си спестяват с хиляди левове данъци...!
А на мен на завист ми мирише-е-е чак тук.............

# 279
Добър ден мами мисля че за тои сайт става дума   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191087.0
Цоци скоро няма да стана баба малкото човече го очакваме някъде март април догодина.Приятен уйкенд на всички мами и на тяхните семейства

# 280
Нели, благодаря, изпратих го. Джулка, ако това не върши работа, тогава ще те ангажирам тебе. Ама с този акт направо ме уби. Откъде пък ги намериха тези 8 ст.? То затова хората мамят на едро - като укриеш 8 милиона, голяма работа, че ще те глобят 600 лв.  Mr. Green

Цоцоланке, започваш да добиваш човешки вид. Я как едно ходене при мама, пък макар и само предстоящо, може да повдигне духа!

С нетърпение чакам празника - трябва всички деца и възрастни да имаме табелки с дълги обяснения - например: Наско:Най-големия син на радеток.... и т.н.

Табелки сме предвидили, ама са малко малки, та може да пише само Наско на радеток. То се вижда, че ти е син и е голям. Wink

Велина, всички чакаме с тебе!

# 281
Velina_70 честит ти именник - Александър !

JuliS , знам колко е кофти това с данъчните !Едно време имахме магазинче за детски дрехи,играчки и коледна украса една данъчна си купи батерия в нааай-големия калабълък към 5,30 вечерта.Аз бях сам и монтирах батерии.Казах и цената -тя ми даде точни и си излязоха.На другия ден дойде да констатира системните ми нарушения....Майната им!!
Тогава някакви връзки пуснахме та го унищожиха този акт,но аз какъв рев му дръпнах,че съм се "издънила".

Цоци,ти от къде си?

Да ви кажа,слушайки вчера руските песни-установих,че в този форум не се чувствам толкова стаааара като изчезващ вид  Laughing

Приятен уикенд!

# 282
Да ви кажа,слушайки вчера руските песни-установих,че в този форум не се чувствам толкова стаааара като изчезващ вид  Laughing

Как стара, няма да се обиждаме сега, някои имаме 20-годишни дъщери, все пак! Mr. Green
И не сме изчезващ, а размножаващ се вид! Mr. Green Mr. Green

Хм, не знаех, че Сашко днес имал имен ден! Ние го празнуваме в края на август. newsm78 Но не пречи да почерпя за негово здраве. Както виждате, и гостите са подбрани - все загрижени за многодетните семейства. Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 18:16 от Кабо Алма

# 283
ОХ, Кабо, ще ме спукаш от смях.......

# 284
  • София
          Не знам как се прави при вас. Чета многодетни мами 27. Много теми сигурно са се изтъркаляли.
По другите подфоруми има "Хайде да се запознаем". Навярно и тук е било така, но в началото.
Аз съм татко на три деца и от опит знам, че и татковци могат да пишат. Но  вси пак...
          Реших да се пробвам и тук. Ако съм добре дошъл ще продължа по-късно.

Последна редакция: сб, 24 ное 2007, 08:51 от mariangeorgiev

Общи условия

Активация на акаунт