В БУРГАС отново време настана за Никулден да стягаме тигана (38)

• 16 208
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Magdallena - хайде ЧЕСТИТО . Да имате бели и здрави зъбки, и безпроблемно да ги вадите ви желая Hug

# 121
Маги,честито зъбче!Купи нещо бяло сега на Иво,за да са му такива зъбките!В нашата тема августовската доста от децата вече им пробиват зъби-за къде бързат не ми е ясно ,какво става с тези деца вече не знам??? #Crazy #Crazy

# 122
  • Бургас
Ехеееее честито ви зъбче  Hug
Рени аз помня като казваше че ще се местят и няма да имат нет, ама толкова дълго не съм очаквала, аз не бих издържала, нали съм пристрастена  Mr. Green Да пратиш поздрави. Аз само веднъж я мернах в морската ама тя говореше с някого и не и се обадих.

Честит рожден ден на Тадела, много здраве и щастие, да бъде обичана от всички   bouquet

# 123
Кампари, имай едно наум, ако не сте я карали, защото в детската градина имало и други случаи.

Леле, Лилита, чак сега виждам предупреждението ти!Аз си живея в блажено неведение относно това,  което се случва в градината, защото мъжа ми води малкия и той го прибира.Аз се занимавам само с ученичката.
Благодаря за предупреждението!Ще си имам едно наум.Колкото до това карали -некарали искам да кажа, че мисля, без да съм сто процента сигурна, че скарлатината не е като варицелата.Като я преболедуваш веднъж, не е гаранция, че  ще е за последен път.
Лилита, какво стана с онова детенце, за което ме  питаше при кои госпожи да го запишат?

# 124
Маги,честито зъбче!Купи нещо бяло сега на Иво,за да са му такива зъбките!В нашата тема августовската доста от децата вече им пробиват зъби-за къде бързат не ми е ясно ,какво става с тези деца вече не знам??? #Crazy #Crazy
Благодаря на всички за пожеланията! Hug

Криси какво става с тези бебета. Те както са я подкарали на 7 месеца ще имат по ред зъби Joy
И добре,че ми каза за бялото- не го знаех Hug Днес ще излезем след дългия престой вкъщи и ще му взема.

Честит рожден ден Тадела! Много здраве,щастие, любов, късмети всичко най-най!  bouquet

# 125
Мерси за пожеланията. По4ерпете се за мое здраве.

# 126
  • Бургас
Моля да ми препоръчате детегледачка за първокласничка за Бургас. Ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете- става въпрос за детето на моя близка  Simple Smile

# 127
  • По света и У нас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, tadela!
С пожелание да изкараш един незабравим празник  Heart Eyes

А как я карате без вода  Mr. Green

# 128
Люси, ужасно е без вода Cry.
До сега като си я имаше, като че ли не я оценяхме чак толкова, но сега..... нямам търпение да дойде и да става за ползване.Пък и с малко дете-без вода си е ад, нали знаеш!  Hug

# 129
  • На морето!
Ужас е направо без вода!Едвам приспахме Мони.Чака си банята и реве,а и мятането във ваничката и игрите с пяната сякаш го уморяват и после докато си изпие млякото и е заспал.Сега само дупето позамазахме и той не иска да спи.Да не говорим как се чувстваме ние  Rolling EyesИСКАМЕ СИ ВОДАТААААА newsm45

# 130
Кампари, отговорих ти на лични.

# 131
  • Бургас
шушоната,питай твоя човек  кога ще я пуснат тая вода  Mr. Green ,че ние изчерпахме запаса  и караме на минерална ,да ходя ли да купувам още се чудя  newsm78

# 132
Каме, честит рожден ден! Честит празник!
Желая ти много здраве и късмет, на теб и на най-скъпите ти хора!
Това е най-голямото щастие!
Нека новата "тройка" ти носи само положителни промени!

Весел празник и настроение, много цветя и усмивки!

# 133
  • Бургас
Честит рожден ден на Ками, да е здрава и щастлива, много обичана   bouquet

И ние сме на привършване с водните запаси  ooooh! ама снощи поне нацопахме Ивчо с един леген вода, не че заспа след това  Crazy Че го и послушах брат ми че за малко ще спре водата пък тя работата се объркала  ooooh! и на всичкото отгоре май и някаква голяма авария има на крайното колело.

# 134
а нали днес следобед е я пускат?  newsm78 то май само за тоалетната ще става, ама...

Общи условия

Активация на акаунт