Баба Зима се задава,АВГУСТинчето все по-палаво става!

• 12 116
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Моето мишленце преди малко се събуди и не иска да заспи и това си е  ooooh! сега си гледа сити тв и си танцува в леглото  Crazy 1crib newsm57  261uu До кога ще я откараме така идея си нямам  Laughing

Прилежно си записах всичко hahaha

Joy Joy Joy Joy

Elwing   bouquet
А къде точно ще е базара нямам идея  Embarassed

# 46
Благодарение на blanc   bouquet Heart Eyes Коледния базар си има вече дядо Коледа

# 47
Добро утро !
Тони вече е буден и реши че е грехота да ме остави и аз да поспя в събота, затова почна да ми бърка в очите да се събуждам. Това е най-сигурния начин че ще си отворя очите. Wink Сега ще си направя кафе и се надявам да се разбудя.
vst_80 големи красоти си направила. А как ти се занимава толкова късно вечер. Аз обикновенно тогава гледам с едно полуотворено око. Голяма мъка ми е да се разбудя или да стоя до късно.

# 48
  • у дома
оппа, имало нова тема  Laughing аз докато се наканя, вие ще я изпишете  Mr. Green

elen@, лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug   bouquet  Heart Eyes

диването е освирепяло от глад, отивам  Crazy

# 49
  • София
E хайде да си оправдаем заглавието на темичката

Честит първи сняг! Laughing

На всички ви добро утро! Аз обаче съм на работа и още не успявам да си отворя очите. На всичкото отгоре не успях да оставя на детето ядене за обяд, та Супер Митко днес ще е и Иван Звездев Joy

# 50
Ето ме и меееееееееен Hug ЛИпсвах ли ви Wink
Ей, до сега четох   пропуснатото ooooh!.Главата ми  "пуши", та - отивам да изпуша една цигара за оросяване на мозъка, да наместя информацията м,която поех, и - после ще се вклю4а Party

# 51
velmar преместихте ли се вече? Как е Дари?

E хайде да си оправдаем заглавието на темичката
Честит първи сняг! Laughing

А при нас вали дъжд.

# 52
Здравейте!
Ние тази сутрин си поспахме, нещо което не ни се е случвало откакто смениха времето. Сашко се събуди в 6,50ч., аз му дадох мляко, но той се размърда и започна да си бърбори нещо. Но го оставих, не го вдигнах и той взел че заспал пак. А аз разбира се по това време съм била полу будна. Та си отмъркахме до 9,30ч. Баща им като се обади, му казах че в негова чест спахме до късно  Mr. Green  hahaha.
blanc, сега като ми каза за причерняването и се сетих, че може точно това да е станало  Thinking. Защото тя се изправи и седна и тогава каза, че не вижда. Дано да е това  Praynig.
Elwing и аз ги правя тези торти на Leo, ама никога не ги докарвам с тоя желатин. Но поне са вкусни и ги ядеме с лъжичка.
Велмар, липсваше ни, във вашият дом ли сте си вече?
Vst_80, много са й хубави ботушките на Лори  Peace
Айде, ние въпреки снеговалежа и вятъра ще излезнеме малко, че Боби откакто се е събудила и е видаля, че има сняг, само ме пита кога ще излизаме  Laughing.

# 53
запис и от мен
Благодаря за хубавата темичка на Бубчето,Мис 74 и Елфчето  bouquet
Елена ЧЕСТИТО и от мен!Лека бременност ти желая и здраво бебенце през юли  Hug
Ставам ,по късно ще пробвам пак да се включа ,по адекватно  Wink
На болничките много  Hug от нас с Ели! Мислим ви всичките!  Heart Eyes
vst80 направо ме разби!Разкошни красоти си сътворила!Искам и аз чаши и снежни човеци!
От къде се купуват тези бои?В мосю Бриколаж дали има?  newsm78
Ембър и ти си се справила страхотно,поздравления!

# 54
МОМИЧЕТА, ЕТО ЧЕ ДОЙДЕ МОМЕНТА ДА СЪМ ЩЪРКЕЛЧЕ.

ПРЕДИ МИНУТКИ РАЗБРАХ, ЧЕ НАШЕТО СЛАДКО ГЪБЧЕ ИМА ПРЕКРАСНО МОМЧЕНЦЕ - ДАНАИЛ - 3880 Г.

ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО И ЗАЕДНО С БАТИ САМИ ДА ПРАВЯТ БЕЛИ, ЗА ДА НЕ ИМ Е СКУЧНО НА МАМА И ТАТИ.

ГЪБЧО, БЪРЗИЧКО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И БЕЗБРОЙ ЦЕЛУВКИ ОТ НАС С НОРА

# 55
ПРЕКРАСНА НОВИНА

ГЪБКА, ЧЕСТИТО ВИ МОМЧЕНЦЕ - ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА ВИ РАДВА    bouquet

БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МНОГО ЦЕЛУВКИ И ОТ НАС     smile3534  love001 smile3534

# 56
Здравейте!
  Влизам да се разпиша на бързо и каква прекрасна новина
  Честит бебешор Гъбка! Да ви е пълна къщата с много радост!

Отивам да доучистя и после ще чета

# 57
  • у дома
страхотна новина  Heart Eyes gybka111 бързо възстановяване и да сте живи и здрави  Hug   bouquet 

# 58
  • Габрово
Здравейте и от мен сладурани! waveyЧестит ви първи сняг!
Отдавна не съм писала тук,беше ми неудобно някак си да се намесвам,но сега реших да ви пиша.Преди седмица моят Виктор беше малко хремав и кашляше.Взех му едно чайче на Биопрограма при простуда и грип + ехинацея (от аптеката) и дали от него се оправи не знам, но сега е здрав.Ето ни на първия му рожден ден.

elen@,страхотна новина,честито! Heart EyesЖелая ти лека и спокойна бременност!(как искам и аз )
vst_80,много красиви неща си направила.Браво! smile3501Продължавай все така!
gybka111,честит син!!!Живи и здрави! Hug

# 59
В това дъждовно време решихме да поспим с Тони следобед сън. Аз сега се разбудих и веднага на компютъра. И ето хубавата новина.

gybka111 честито! Пожелавам на малкия Данаил да е жив и здрав, да папка и слушка, и да радва мама,тати и батко Сами. Hug

mаvi разписвай се по-често и при нас. Ще видиш че е весело. Wink Много сте хубави на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт