И дано вече утре те успокоят и да караш една лека, спокойна и прекрасна бременност

За целуването - ами и ние си се целуваме доста - и тя нас, и ние нея

И дано вече утре те успокоят и да караш една лека, спокойна и прекрасна бременност

,всичко ще бъде наред 

,нещо сайта не работи
,но знам че са перфектни,както винаги 

,Даяна върви към оздравяване,а аз към разболяване 

. И все пак доки каза, вкъщи да й правиме тестчета от време на време, като й закриваме очичките и я питаме какво вижда.
.

/ нека да си запазя правата на членството и да те светна, че тук може да видиш красотите на Ember 
И както Елфчето ти е казала не си мисли глупости - правила в бременността няма 

Ама ти... ДеКа си... дека са ти пръстените не ги вида

- благодаря на Валката за линка, че да им се порадваме и ние 

- и аз когато видях тези боички за първи път гледах като индианец. Всъщност това са едни течни боички в тубички, с които се рисува върху найлон /напр.джоб-папка/ и се оставя да изсъхне - аз ги рисувам вечер и на сутринта са готови. Щом изсъхнат тези лепенки се отлепят от найлона и се поставят на стъклото - не се лепи с нищо, те си се залепят сами. Много лесно се работи с тях и стават ефектни неща - най-хубавото е, че не ти трябват умения на художник, просто прекопираш картинка 
А вие нямаше ли да пътувате през уикенда
Ако не съм объркала пак нещо - весело изкарване и лек път
Тортата е многооо вкусна, но другия път ще внимавам повече с желатина, че сега не стана както трябва. Но на вкус е супер! Много сладка, както аз обичам
Има парченце и за вас с кака Али! Ще дойдете ли?
А къде по-точно в Мола ще е базара? Горе ли? Обяснението с лепенките съм го пропуснала
, ама ще го открия.