Баба Зима се задава,АВГУСТинчето все по-палаво става!

• 12 111
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
elen@ Честито и от мен!   bouquet И дано вече утре те успокоят и да караш една лека, спокойна и прекрасна бременност  Hug Heart Eyes

За целуването - ами и ние си се целуваме доста - и тя нас, и ние нея  Laughing

Ох,наистина са снежни човечета,а аз к`ви " дядомразчета"съм писала...
blanc няма проблем, така сега ме подсети, че мога да се пробвам да направя на същия принцип и дядомразчета  Laughing Благодаря за идеята   bouquet

# 31
  • Бургас
elen@ ЧЕСТИТО мила! Hug

Пожелавам ти здраво и красиво бебче!

# 32
ВСТ80 - Чашите са невероятни.Искам и аз....

# 33
Запис и от мен  Hug
Елена,вече ОФИЦИАЛНО честито и от мен  Hug,всичко ще бъде наред  newsm10
Адрианска,дано и с Боби всичко да е нормално  Peace
Vst,аз немога да ти видя красотите  Sad,нещо сайта не работи  Flutter,но знам че са перфектни,както винаги  Heart Eyes
За целувките и аз целувам Даяна постоянно,ама тя все се дърпа  Mr. Green,а да занете само как ме хапи и колко боли  ooooh!
Днес бяхме цели 3 часа навън  Party,Даяна върви към оздравяване,а аз към разболяване  Blush
Ставам,че тази вечер пак ще я къпя по-рано  Wink

# 34
  • София
elen@ ЧЕСТИТО мила! Не се притеснявай толкова за седмиците. Твърде вероятно е овулацията ти да е била по-късно от обичайния 14-ти ден, следователно бременността е в по-ранна седмица.  Hug

# 35
  • София
Елена, честито и от мен!!!  Hug За седмиците - винаги сметките не излизат, нали знаеш  Wink Ивчо "изоставаше" с много в началото - на теория бях 8-9г.с. (броено от последния цикъл), а на ехографа излизаше, че съм в 4г.с.+/- 1г.с.  #Crazy И д-ра много се чудеше, ама... успех утре!  Peace Praynig

# 36
  • гр.Добрич
Здравейте на всички и честита ни нова темичка.

Ние се завърнхме от почивка, която не беше почивка и няма как да е с малко дете. Wink

Лека бременност на Еленbouquet

Блу, тората е много красива.

ВСТ_80, много са хубави снежните човеци. Следя и другата тема, защото и ние подготвяме базар. От чорапи ли бяха и от какво им направи шапките?
Ивчо и той се разболя. Пипнал е някакъв вирус и кашли и има много сополки. Днес наобяд вдигна и висока температура.

# 37
Здравейте!
На Боби и няма нищо на очите, слава Богу  Laughing. Пак така се притесних. Гледаха й и очното дъно и на още три апарата. А тя така добре се представи, в началото не искаше да говори с д-рката, но като й казах, че ще й купя един голям шоколад, бързо-бързо разпозна черешките, звездичките, къщичките, кръгчетата... Joy. И все пак доки каза, вкъщи да й правиме тестчета от време на време, като й закриваме очичките и я питаме какво вижда.
Момичета, благодаря ви за подкрепата  Heart Eyes.
elen@, лека и хубава бременност ти желая  Peace
Аз тази вечер съм сама, защото мъжът ми отиде на мъжка аперитивка на Паничище, не го е срам. Сега съм сложила дечурлигата да спят, ама те се ослушват нещо и ще гледам някой филм.
bebon, разписвай се по-често  Hug
Ама във Варна голямо наводнение след това спукване на водопровода, ужас  Shocked.
Айде от мен, приятна вечер!

# 38
Blanc, кръстнице /не знам дали така се нарича, но нали съм член на РИА  Joy / нека да си запазя правата на членството и да те светна, че тук може да видиш красотите на Ember  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=227781.msg5365046#msg5365046

elen@
, Честито и от мен   bouquet И както Елфчето ти е казала не си мисли глупости - правила в бременността няма Hug

Оф ние тоя вирус с гадната кашлица го минахме - нали и АБ пихме, но пък се оправи бързо от него.
Дано болните сладурчета оздравеят бързо, че тая хрема в комбинация с кашлица много мъчи  Praynig

А за мляскането направо Али я побърквам, и тя като София не е фен на прегръдките, но нея кой я пита  Mr. Green  - така я мачкотя чак понякога я съжалявам миличката  Blush

Елфче, как е тортичката слънце, за нас по едно парче остана ли  Mr. Green

Мадонкеее, къде забегна бе злато изписахме две страници ама цикламенко посче нЕма  Whistling
Виж лилавкото се е отчело на първа страница оправдава се с многото работа и съм склонна да повярвам щот добро дете  Heart Eyes Ама ти... ДеКа си... дека са ти пръстените не ги вида  tooth Mr. Green

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 21:55 от val_stef

# 39
adrianska, много се радвам че всичко с каката-кукла е наред  Heart Eyes И предполагам че си купила най-големия шоколад   Wink Heart Eyes

# 40
Здравейте  Hug
Ние пак бяхме на пазар  Mr. Green и Лорито се уреди с ботушки  и я снимахме за паспорт  Laughing снимка Не подминахме и магазините за дрешки - да ме пита човек защо купувам, като знам, че  сестра ми от сега е накупила толкова неща и направо незнам как ще се върнем от Испания  Crazy ooooh!

adrianska радвам се, че всичко с каката е ок  Hug
spinki снежковците са от чорапи, пълни с ориз и памук. А шапките са от картон и отгоре увита прежда. Стават бързо и са много леси  Peace
Ember и твоите неща са страхотни   bouquet - благодаря на Валката за линка, че да им се порадваме и ние  Hug
mmilena нямаш проблеми - мога да ти пратя лепенки и ти да си ги залепиш на чашките в къщи  Peace

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 22:32 от vst_80

# 41
  • гр.София
 Вст80,бях подарила на сестра ми една рисувана фаянсова плочка и тя(сестра ми)баш днес ми се обади да пита,как се правят,нещо в/у стъклени буркани иска да рисува. Ей сега си преписах,какво си обяснила за рисунките,ама не ми се смей-с какво се залепва силиконовата рисунка в/у чашата?!
 elen@,няма често да го пиша,но много ще ви мисля и ще стискам палци-на теб и juliana Hug
 Адрианска,и аз както Мимс е писала,не виждам в момента на смяна на светлините. Отделно,притъмняването при рязко ставане...
 Ембър,страхотни са и гривните,и Вики Simple Smile

Карим, виж какво има в здравния справочник за Мустаков: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=234043.0

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 23:19 от blanc

# 42
blanc въобще няма да ти се смея  Naughty - и аз когато видях тези боички за първи път гледах като индианец. Всъщност това са едни течни боички в тубички, с които се рисува върху найлон /напр.джоб-папка/ и се оставя да изсъхне - аз ги рисувам вечер и на сутринта са готови. Щом изсъхнат тези лепенки се отлепят от найлона и се поставят на стъклото - не се лепи с нищо, те си се залепят сами. Много лесно се работи с тях и стават ефектни неща - най-хубавото е, че не ти трябват умения на художник, просто прекопираш картинка Mr. Green А трябва да ви кажа, че е голямо забавление за по-големите дечица  Peace
Ембър, Вики наистина е страхотна, сега разгледах снимките  Peace Heart Eyes А вие нямаше ли да пътувате през уикенда  newsm78 Ако не съм объркала пак нещо - весело изкарване и лек път  Hug

# 43
  • гр.София
 Прилежно си записах всичко hahaha Нищо,че сигурно върху тубичките си е обяснено.(л Ама как не се сетих,че силиконът си се самозалепва.Нали и чорапите със силиконови ленти лепкат на крака)
 HugЛека нощ!

# 44
  • София
Валка, развесели ме с тоя пост  Heart Eyes Тортата е многооо вкусна, но другия път ще внимавам повече с желатина, че сега не стана както трябва. Но на вкус е супер! Много сладка, както аз обичам  Blush Има парченце и за вас с кака Али! Ще дойдете ли?  Laughing
Много са хубави и гривничките на ЕмбърHug
Вст, честити ви ботушки! Лори е както винаги сладкиш!  Heart Eyes А къде по-точно в Мола ще е базара? Горе ли? Обяснението с лепенките съм го пропуснала  Blush , ама ще го открия.
Адрианска, радвам се, че всичко е наред!  Hug
Лека нощ и от мен!  До ютре!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт