Баба Зима се задава,АВГУСТинчето все по-палаво става!

• 12 112
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
Моят "съкреватник" хърка само когато лежи по гръб. Аз го смушквам и той си знае и се обръща настрани и млъква. Бях бременна и ме гонеше безсъние,в 4 часа посред нощ будна и се въртя и се мъча да заспя.И веднъж така-той хърка,разтърсвам го и му викам "Любо,хъркаш!",той се стресна,седна в леглото,седя,седя и се изстреля някъде.Реших,че го е пришпорило към тоалетната.Ама той се връща ...напълно облечен. "Къде,бе,човек?"   Отговаря ми "-На работа".В 4 чАса през нощта hahahaЧовекът не разбрал,защо го будя.  Оттогава го бутам по-нежно като хърка.
Joy Joy Joy

# 286
  ееее това със "съкреватника"ме развесели! А съм малко депресирана. След толкова цупене че свекито въобще не го взима да нощува при тях, най-накрая днес взеха Даниел и тази вечер ще остане на гости при баба си и дядо си. И сега вместо да съм релакс, на мен ми е самотно без детето, някак пусто е в къщи, кошарката празна, никъде няма захвърлена играчка, тихо е...направо тъжно и депресиращо. Чак не ми се пише.

# 287
  • София
Здравейте и от нас! Калоян спа следобяд 4 часа - нещо, което никога не е правил. Явно игрите на рождения ден доста са го уморили. Момичета, да ви кажа очарована съм от клуба, девойките-аниматорки и въобще обслужването като цяло. Казва се Слон-Балон и се намира в Гео Милев.
Страхотни играчки имат. Калоян не се спря 2 часа, все едно нямахме дете. Та съм си го заплюла живот и здраве там ще е вторият му рожден ден. А и като цяло цените са много прилични. За 12 деца плюс родители кумата ми плати 230 лева, като в тази цена влиза и тортата. Wink

Сега сме на гости при мама и татко, малко да се видим, че утре сутринта пак съм на работа Sad

Бланк и моят съкреватник хърка, но не ми обръща много много внимание на побутванията.

# 288
  • гр.Добрич
Albenis, Стодала въобще не ни действа, но като питах доктора за нещо друго, нищо не ни предписа.

Karim, аз все още не съм давала Ивчо по баби да спи и нямам намерение. Първо няма къде да спи освен на леглото, а кой ще го варди да не падне. После се топлят на дърва и въглища и ако го изтърват и се лепне на печката и т.н. Който иска идва да го види в нас.

И моята хрема става по-ужасна, направо главата ми в ляво е като разбита. Пих разни илачи, ама файда няма засега.

# 289
Хей, къде сте всички... newsm78 Слаба активност отчитам днес Wink
Спинки, и аз бях с ужасна хрема няколко дни. но се оправих с  инхалации и пиносол.
nana77 , значи утре ще те чакам  да ми правиш виртуална компания Grinning
За съкреватника, ами - моят не го бутам, ами направо го сритвам Twisted Evil.Не че хърка толкова човека, ама аз нали съм си с чувствителни уши Joy, та не му издържам хич.При първите опити за "проскърцване), му посинвам ребрата Sick

# 290
  • гр.София
 E-е,надявах се да пишете,а не да се търкаляте от смях.

Аз съм си докарала синузит в последните години и хремата си лекувам с морска сол. Ама за деца не става да го вържеш и да му слагаш компреси.

Мегишик,и София спи ужасно леко и се буди,дори някой да се обърне в леглото. Отдавна сме я настанили в детската стая и при нея спим аз или брат й. Усеща,ако се опитвам да я завия,става права и започва да реве. Без чувалче сме загубени.

На болните-здраве ( Мис74 и Спинки Hug),на тъжните-настроение (Карим Hug)

Таткото отиде на работа, аз ще се рея из Форума.Събота ми е любим ден за мързелуване.

# 291
Dusheto, пълна ти е кутията и не мога да ти пиша на лични

# 292
blanc,спим в една стая с детето.И при нас се е случвало описаното от теб,но се стигна до дърпане да се връща в леглото,а не да се облича.И Снежина прави като София.
karim,всеки път е тъжно/най-дългата ми раздяла с детето беше 8 дни/.

# 293
Май се понапих.....с ракия........ и то без компания.... Embarassed...ама поне със салата....  Mr. Green
А има ли друг бебешор ,който да спи в леглото на мама и тате постоянно. Ние сме така от 2-3 месеца и не виждам как ще я върна в нейното си легло.Дори като не иска да заспива я плаша,че ще я сложа да спи в нейното креватче и тя моментално ляга и заспива.Знам ,че така още повече ще я наплаша и откажа от нейното легло,ама като са ми опънати нервите това ми е метода за заспиване. Confused

Кой на ясла,кой със мама Августинчето по-умно  става.  bowuu

# 294
  • гр.София
 Милена,вярно ти е умно августинчето,виж как разбира от дума Simple Smile
 А има ли кой да ни пусне нова тема?!

Пепи доста трудно го изкарахме от нашето легло,беше си големичък.Примамих го като му купих спално бельо с някакви шарки от анимационен филм-е,умираше от желание да си спи в него,вече Сам.

# 295
Кой на ясла,кой със мама Августинчето  все по-умно  става.  Peace

# 296

Общи условия

Активация на акаунт