Баба Зима се задава,АВГУСТинчето все по-палаво става!

• 12 115
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
 Добро утро от нас  Hug
Мартина тия дни спи адски неспокойно ,при това при мен и съм много недоспала,пък и гърбът всяка сутрин ме боли от еднообразната поза в която уж спя цяла нощ.

Пожелавам скорошно оздравяване на болничките човечета.

Душе-Честит ви голям сняг!!
Мама Иги и моите ръце са ужас,наскоро си купих някакъв крем за много сухи и наранени ръце на Гарние-в рубинено червена опаковка с бяла капачка.Около 5 лв беше и съм определено доволнаааа.
Анди  Peace за Коледното парти.И освен Барбарони 3 ,попаднах на един много готин клуб Островът на Съкровищата-някой ходил ли е там? Изглежда ми страхооотно.  Ето сайт :    http://www.sakrovishte.com/children.html

Аблена Влади-Деничка е невероятна чаровница и красавица. Страшно сладичко детенце и наистина не прилича на вас  Mr. Green
Зарадвах се и на новите снимки на Ния и Миташки.

Хайде ,ставайте,кафенцето е сложено....  Wink

# 271
  • София
mmilena благодаря за кафенцето. Необходимо ми е винаги сутрин.

Много съм щастлива, защото от неразположението на Калоян няма и следа. Все едно не е бил с такава Т и повръщане. Вчера цял ден игра, скача и пя и нямаше изобщо температура - вдигна до 37,8, но аз това не го броя за температура и не давам нищо.
Пръскам само в гърлото Тантум Верде и му давам витамини Киди.

Мамо Иги и аз това се молех да избегнем АБ, защото Калоян досега не е пил. То и не е бил болен де с изключение на тъпата алергия и един път около сватбата ни, но и тогава се разминахме с АБ.

Сега се приготвяме и отиваме на рожден ден на дъщеричката на кумовете ни. Партито ще е в някакъв детски клуб Слон Балон в Гео Милев. После ще разказвам как е.
За яденето ще пиша после. Че ние доста ядем и ще стане дълго Joy

# 272
Добро утро от мен.

Днес почивам и успях да се наспя. Тони се смили над мен и стана чак в 8,20. Иначе вчера пак стана да ме изпрати за работа рано-рано,като дори не изчака да звънне алармата. Следобед като се прибрах ги намерих да спят гушнати с баща му и си позволих и аз един час следобеден сън.
Тони почва да се усеща понякога като ме няма. Баща му решил да му пусне диска с детските песнички, а той почнал да вика "мама".
Мама Иги работя в дом за деца до 3 г. Elwing има възможност социално слаби семейства да оставят децата за отглеждане, а не за осиновяване.
mmilena мерси за кафенцето. Сутрин не мога да мина без него.
Наистина страхотни снимки на нашите дечица. Трябва тези дни да направя една фото сесия на Тони.
Душе честит ви сняг. Точно снощи гледах новините и се притеснявах че брат ми трябваше да се прибере от Залцбург.

Забравих какво още четох. Ставам да сготвя нещо, че утре съм на работа цял ден и трябва да има нещо да ядат през деня моите момчета.
Лек ден на всички. Hug

# 273
Добро утро,момичета Hug  И аз да сложа кафенце ....с много любов...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и отивам да  чета пропуснатото.А то е мнооооого ooooh! Е- не че се оплаквам Wink Тъкмо ще ми направите приятен работния ден Hug
Хайде, после пак ще се включа!

# 274
  • гр.София
 Добро утро и от мен! мерси за кафенцата!

# 275
  • София
Привет!  Hug
Ще пътуваме към селото на мъжо, да видим бабите му Wink Утре пък ще правим прощъпулник, най-накрая  Blush Желая ви хубав уикенд!  Hug Heart Eyes

# 276
Привет!  Hug
Ще пътуваме към селото на мъжо, да видим бабите му Wink Утре пък ще правим прощъпулник, най-накрая  Blush Желая ви хубав уикенд!  Hug Heart Eyes
Приятно изкарване Hug
( да знаеш 4е все още се надявам на снимки Blush)

# 277
Милена, не че ти връщам комплимента, но Марти ми е една от любимките - августинчета Heart Eyes Другите да не се сърдят, всички са сладури Hug
Душе, аз видях снега във вестника и честно казано ми се прииска и тук да има, май след няколко дни ще дойде снежко.
Спинки, на Ивчо действа ли му Студал? Аз хич не бях доволна от него, когато Деница беше болна, добре че го има Хустагил - с него оправяме кашлицата.
Привет!  Hug
Приятно изкарване Hug
( да знаеш 4е все още се надявам на снимки Blush)
И от мен приятно изкарване!
Май само аз не съм правила прощъпулник, но не мога да си организирам гостите Rolling Eyes Сестра ми днес лети за Прага и кой знае кога ще си дойде, със сигурност и прз следващите 10 дни няма да е. Май и ние като лелята на Бланк/дано не съм сбъркала/ на 40 г. ще правим прощъпулник Laughing

# 278
Здравейте в този мрачен,дъждовен ден!Аз съм от 04.30ч.на крак,защото не издържах"спането'' на мъжо,правих си маска 2ч.,четох си ви в 05ч.  и си обърнах 2 големи нескафета до 8ч.Детето, и то като мен,спи много леко и се буди постоянно,затова все му е криво и сънено.Започна да заспива в 12ч.,дори няма сили да яде.Така стана и днес.
Забравих да кажа в преден пост,че когато видях снимката на синовете на Гъбка,се разплаках от радост и силно вълнение.Тази снимка е в състояние да накара и най-коравосърдечния да трепне.
Албена,изключителна красавица е Дени!И ние още не сме правили прощъпулник,все нещо има-бяхме болни,после се чакаше появата на племенницата ни и така не можем да го минем от реда си още.
И Снежина си пие АМ преди лягане без пропуск.
Моите ръце са изключително зле от направена алергия към препарати в 7м.от бременността,дланите са ми като шкурка,нацепват се от прах,веро и...вода.Трябва постоянно да се мажа с разни антибиотични кремове,но с омазнени ръце и с дете насреща е трудно възможно.
Да се излекуват по-бързо всички болнички Hug!
Спокойни почивни дни  bouquet

# 279
  • гр.София
 Албена Влади,днес си под прикритие. Прави ми впечатление,че снимките ти са със страхотно качество.С какво ги правите?
 Голям резил,и ние не сме правили прощъпулник.

Мама Марго,що така семейният ни дълъг стаж не ни е от полза newsm78.? Радвам се,че сте сключили мир.

Елиа,честит ти голям малък мъж.Сега обърни повече внимание на себе си.

Значи ли,че освен Базарна среща ще си направим и Коледна Heart Eyes?
 Но не знам,дали дядо Коледа няма да подплаши децата.

Дриймс,след медения месец в Истанбул ти пожелавам и мечтаната сватба Peace

Във връзка с храненето-купувам печена тиква и редовно давам на София в междинните хранения. тя по принцип яде мно-ого здравословно-често,но по малко.

Душе,поздрави на Виена,украсена ли е вече новогодишно?
 Мегишик,хърка ли мъжът ти?

Забравих за какво влязох.Ей ме пак. Искам да питам Адрианска-знаеш ли дали има водна аеробика в събота. Имат ли страница в Нет-а?Да погледна.

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 12:45 от blanc

# 280
blanc,мноого хърка,през две врати се чува силно са ни казвали гости.Искам да отиде на лекар,но той -НЕ.И аз отдавна забелязах супер качеството на образите при снимките на Албена,но го отчитам на красивите й деца.Но такава яркост и чистота!Да сподели тайната Thinking.Браво на С. за храната й!Трябва да се огледам къде при нас продават печена тиква.Снежина опитва 3-4 пъти варена,но не я хареса особено.А аз и варена ,и печена мнооого ям,само да има.

# 281
Добър ден и от дъждовна Ст.Загора!
Мерси за кафенцата ! Simple Smile
След много изпълнени успешно домашни задачи ,между които и приспиването на Ели ,пуснах половинката да играе бадминтон и реших да ви видя как сте.

Благодаря на всички за отговорите,явно съм избързала с подмладяващата козметика  Flutter (онзи ден в една фирма ме попитаха дали съм ученичка   Embarassed,сега след тази терапия вече и  алкохол в бар няма да мога да си поръчам Joy)
Анди Гого е точно мъж за нас не яде много, не е придирчив, ще си гладуват с Еличка на воля  Mr. GreenИдеята за Коледно парти е супер!  Peace
Привет!  Hug
И от мен хубав уикенд  Hug
dusheto представих си картинката на украсена Виена с белия пухкав сняг и ми се прииска да ви дойда на гости  Embarassed,тук в Зарата рядко пада сняг,но ще разчитам да се пързаляме на Бузлуджа  Party
megishik имам идея,запиши го на касетофон или камера, или на мобила му и му пусни записа на другия ден ,можа да го убеди да отиде налекар Peace
blanc стажа помага единствено да се караме с по малко шум,защото вече си знаем коя след коя реплика следва  hahaha
Kaili за мен ,да ставам рано е жива мъка ,направо ти съчувствам! Hug
mmilena ,dusheto ,благодаря и аз за идеята относно крема за ръце тъй като и аз ,като Мама Иги имам голям проблем с кожата си,вече мия всичко с ръкавици,малко трудно се свиква ,но няма друг начин  Confused
Виждам че болните се оправят ,само така  Hug

# 282
  • гр.София
 Моят "съкреватник" хърка само когато лежи по гръб. Аз го смушквам и той си знае и се обръща настрани и млъква. Бях бременна и ме гонеше безсъние,в 4 часа посред нощ будна и се въртя и се мъча да заспя.И веднъж така-той хърка,разтърсвам го и му викам "Любо,хъркаш!",той се стресна,седна в леглото,седя,седя и се изстреля някъде.Реших,че го е пришпорило към тоалетната.Ама той се връща ...напълно облечен. "Къде,бе,човек?"   Отговаря ми "-На работа".В 4 чАса през нощта hahahaЧовекът не разбрал,защо го будя.  Оттогава го бутам по-нежно като хърка.

# 283
  • Някъде там...
 Joy

# 284
Ох от вчера нещо ми е много лошо и нямам сили да пиша  Cry Cry
ама това истински ме разсмя

Моят "съкреватник" хърка само когато лежи по гръб. Аз го смушквам и той си знае и се обръща настрани и млъква. Бях бременна и ме гонеше безсъние,в 4 часа посред нощ будна и се въртя и се мъча да заспя.И веднъж така-той хърка,разтърсвам го и му викам "Любо,хъркаш!",той се стресна,седна в леглото,седя,седя и се изстреля някъде.Реших,че го е пришпорило към тоалетната.Ама той се връща ...напълно облечен. "Къде,бе,човек?"   Отговаря ми "-На работа".В 4 чАса през нощта hahahaЧовекът не разбрал,защо го будя.  Оттогава го бутам по-нежно като хърка.

smile3532 smile3532 newsm44 newsm44 rotfImbo rotfImbo

Бланк     love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт