Баба Зима се задава,АВГУСТинчето все по-палаво става!

• 12 113
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
albena_vlady и аз не съм от големите разбирачки на тези неща, ама това май го схванах  Laughing Трябва преди да ги пуснеш тук да натиснеш "Виж албума" и от там си избираш снимката и пускаш линкчето  Peace
Ето ги снимките на прекрасната Деничка - добре, че бяха те та да видя, че съм изпуснала и други снимки в албумчето - отивам да ги разглеждам  Laughing
Лек път и приятно изкарване на всички заминаващи  Hug

# 256
  • София
Албена, много са ти красиви дечицата! Да са живи и здрави!  Heart Eyes

# 257
Абсолютно!  Peace
И Ния е много сладка с Миташки!
Разгледах и темата със смешните снимки ,наистина се развеселих има големи образи  Laughing

Да ви питам някой ползва ли вече крем за бръчки и какъв ? И въобще от колко години трябва да се ползва ?  newsm78

# 258
  • София
Абсолютно!  Peace
И Ния е много сладка с Миташки!
Разгледах и темата със смешните снимки ,наистина се развеселих има големи образи  Laughing

Да ви питам някой ползва ли вече крем за бръчки и какъв ? И въобще от колко години трябва да се ползва ?  newsm78
да, да и те са много сладки  Heart Eyes
някъде четох след 25г трябва да се ползва вече такъв крем, но всичко си е до кожа - една моя позната на 20г вече имаше бръчки
аз още не ползвам, а май трябва - поне за около очите  Rolling Eyes

# 259
Привет и от нас...
И ние сме си на АМ. Сутрин закусваме с 180-200мл.,после до обяд ядем бисквити,солети,плод,ако благоволи.Към 12.30-13.00ч уж обядваме с това което ни донесат от кухнята,но е рекорд ако изяде около 100гр с ръце.Затова трябва да съм подготвена с риба или месце-само това и се услажда.Следобедна закуска-филийка с масълце,сварено яйце,банан ,круша и най-често бисквити,кроасан.Ама хапва,колкото да не е без хич.И ако съм сготвила нещо за вечеря хапва към 19ч-примерно кюфтенце,месце.Като ляга изпива 210-240 мл АМ. Това е-някой път си иска-домат или краставичка.Попари,кус-кус,бисквитки с кисело мляко,кремчета ,каши и др. не яде,тъй като трудно се ядат с ръка  ooooh!

мама Марго-Аз ползвам нощен и дневен крем на Клиник-Рипеъруеър,ама той не е съвсем срещу бръчки. Мисля,че по-агресивна козметика против бръчки е добре към 36-40г.

# 260
Милена,Елфче благодаря  Hug ,аз досега не съм ползвала ,а също бях чувала че е добре да се слага някакъв преди да са се появили бръчки  Rolling Eyes
 Днес бях в една аптека и гледах ,гледах... ,питах и една консултантка там ,която каза че кожата ми била още млада  Blush и ми препоръча Eucerin Q10 и аз след голямо умуване  Embarassed си взех дневен ,нощен и около-очен и се чудех сбърках ли с избора  Rolling EyesИначе и аз съм фен на Клиник  Peace ,но тук го продават само на едно място  Confused

Еличка също проявява желание да яде сама и понякога учудващо си улучва и устата  Laughing

# 261
MamaMargo, аз ползвам Юсерин и съм много доволна. Аз ползвам хидратантни кремове може би от 7-8 год, а останалите противо-бръчкови кремчета са за по-късен етап.

elli78, внимавайте със Суметролима, защото Георги направи алергия към него. Не си спомням след колко приема се изрина целият, така че беше поне лесно за диагностициране. Confused

За храненето - може да живее само на сирене, месце и солети. Mr. Green Днес например яде кус-кус за закуска и за вечеря 150 мл АМ...как мислите, малко ли е?! Mr. Green Обикновено към 18 ч си хапва десерта от кухнята, но днес го отказа и него. През нощта пие около 210 мл АМ.

# 262
Мама Марго, крем против бръчки се ползва поне към 35 годишна възраст. До тогава е напълно достатъчен хидратиращ или крем подходящ за твоя тип кожа. Мойта козметичка ми поръча един крем на Estаbеn, за моя тип кожа, но само нощен. Каза, че засега е напълно достатъчен и аз й имам пълно доверие, защото е много добра  Peace. Дневен слагам само когато усетя, че кожата ми е суха.
Албена-Влади, много са хубави снимките  Grinning. Ама тази Деничка на кой е такава руса и синеока  Wink?

# 263
  • Някъде там...
Леле като чета по колко ядат вашите съкровища и направо моя Вики е слон пред тях ooooh! Sick
Ние сутрин хапваме попарка с много сиренце или принцеса с кайма или кашкавал, филийка с масло. Кус кус да не види, два пъти точно съм го пробвала и го плюе.
На обед ядем сигурно над 250гр. манджичка от кухнята с хляб. Следобед кремче, мляко с бисквити, грис(ако се излъже да яде), плодово мляко. Вечерта си яде супичката с хляб. като не иска да яде се лъжем с домат, режа домат на дребно и яде манджа и салатка доматче Mr. Green. Между другото си яде солети, крокита, пом берчета, сокчета. Яде много мръвчици, млечни салатки. абе мръвкар голям е Simple Smile  Ако пък види някъде хляб почва да си иска веднага.

А за кремовете-доколкото знам ако е много суха кожата се почва по отрано с кремовете против бръчки, а ако е мазна няма нужда.незнам при вас как е , но откакто родих моята кожа се промени, стана по нормална, а преди ми беше мазна и кремовете които плозвах преди не ми понасят. И сега постоянно ги сменям и не мога да си нацела правилния крем. Един ми е много мазен , друг пък сух и аз вече незнам Crazy

Много болнички пак ooooh!, дано по-бързо се оправите Praynig Hug

# 264
Хаиде пак да драсна някой ред Laughing
 Ей,много палаво това дете ooooh! тази вечер няколко пъти си удари главатаи изобщо не се спира.Сега си има синина на челото Tired Накрая с викове се приспахме,че вече не издържах,тръшка се лудее сигурно още щеше да се удря.
  Благодаря ви за пожеланията
AndyB за сега ни е трети ден,дано няма проблеми със сиропа Praynig,но давам и Ериус противоалергичен сироп.Станах като аптека в къщи с тези лекарства.
 И гърдичките му мажа с Пулмекс,ще видим в понеделник как ще е,но определено вече си личи че се чисти.
  Ех,ама са ни хубави августинчетата Hug
 За АМ-то аз давам вечер по 240мл.Но след това пие и сок,може и две шишета да изцоца  Crazy и нощем си го търси.Ходя посред нощите да топля сок или чай,че иначе става лошо Twisted Evil
 За крема за бръчки,нищо не мога да кажа Rolling Eyes аз дори и друг не слагам Embarassed
  Лека вечер от мен

# 265
VST, благодаря ти много  bouquet
Адрианска, на комшията Mr. Green А сега сериозно - и при моето и на съпруга ми семейството през поколение има по едно русо и синеоко дете и то винаги е второто. Гените са си казали думата и е дошъл ред на Деница да е такава Flutter, та затова не прилича особено на нас с баща си.
Ели, дано лекарствата подействат по-бързо и Наско да се оправи скоро Praynig Както и всички други болни дечица и родители.
Ние сме при родителите ми тази вечер и майка ми е решила да се справя сама с две бебета/ моето и на сестра ми/, а те я разиграват и двете, и не искат да заспиват. Не знам до кога ще издържи и ще ми препрати едното, защото има вероятност да събудят Влади, който спи отдавна а бебките скачат по спалнята и му бъркат в очите Mr. Green
От мен лека нощ и до понеделник в нова тема Hug

# 266
  • гр.Добрич
В началото и ние пихме Суметролим, но след като не спадаше Т, минахме на Антибиотика Дурацеф. За кашлицата през деня пием Стодал, а вечер Ериуса.

# 267
  • София
Милите авгусинчета обичат си топлото, ето че има доста болнички, дано бързо се оправят. Ели като разказваш за Насето и приспиването, все едно ми говориш за Лъчо, рева, рева тая вечер че му се е доспало и като го сложих и почна да пее, да тупа около себе си с ръка, да се върти, накрая не издържах и го овиках и заспа. Понякога по 1 час заспива.
Благодаря ви за идеите за закуска, значи не сме много далече от истината и ние, подобни работи ядем, само че кус-кус, овесени ядки не съм давала. И ЛЪчо пие АМ - Милумил 3, даже имахме такъв период, в който пиеше и през целия ден, на обяд след пюрето, следобяд като стане, и след вечеря за заспиване, и можете да се сетите какво стана, спря да иска да яде, наливаше се само с АМ, то нали е по-сладичко и се нахранва с него, сега му давам само вечер за заспиване и много рядко рано сутрин, напоследък даже му тикам чай, който правя вечер и за мой срам, даже не претоплям като ревне. Но пък пие малки количества, най-много 150 мл, и толкова вече и му правя.
За крема и аз нищо не мога да кажа, не се мажа, защото се обривам от кремовете, но виж ръцете ми са станали като шкурки и ме болят вече, и имам нужда от сериозен крем за тях, ако някой може да ме посъветва.
Аз не се сещам какво работеше Кайли, кажи втори път за една отвеяна мама....
Нана дано Калоян е преодолял без АБ болестта... На всички болнички искам да кажа, че моите момчета перманентно си вземат лекарства и съм свикнала, за това не ви пожелавам да ставате като нас.

# 268
Здравейте милички,
тук има огромно количество сняг от вчера, на преспи, бял и пухкав, и само по пътечки се придвижваш. Начи изпробва стария си нов космонавт, тъй като миналата година го сложихме точно три пъти през топлата зима, а тази още му става и ми спести едно ходене по магазините  Laughing
Днес бяхме на гости на едно австрийско приятелче в съседния блок, той ще стане декември на 2 годинки. За двата часа, прекарани там, не можах да позная детето си - то бяха игри, скоци, гоненки, криенки, заиграване с най-различни играчки. Много се обнадеждих за яслата... Разбрахме  се с тази мама да си организираме поне няколко пъти в седмицата такива матинета, че на децата определено им е добре. Само дето боксерът й трябваше да седи заключен в спалнята  Sunglasses
Марго, мерси, мила, контактирай ме по скайпа. Изобщо, който иска, може да ми пише там, не е задължително да е с оферта  Joy Joy
Нана, Ели, съжалявам за мъниците ви, разбирам ви какво ви и ви прегръщам! И ние още си влачим нашата проблема (както казваше мой преподавател в унито).
Дриймсче, много хубаво ви се е отразила тази почивка!
Елена, дано само сте здрави с бебчо, другото се оправя!
Мамо Иги, на мен много ми се напукват ръцете, ползвам два крема, от които съм доволна, единия т е обикновения бял на Dove, към 5/6 лева би трябвало да струва, другият е много скъп, но много ефикасен, него много рядко го купувам, когато закъсам, на Виши е бял със зелена капачка, може би излиза към 15/18 лева, но прави чудеса!
За кремове за лице до към 35/40 би следвало да е хидратантен, а чак след това липиден, тоест омазняващ, мисля че Q10 e oще рано за нас!!! Аз ползвам от серията на Виши и съм много доволна!
За яденето, в момента нямаме никакъв режим, единствената константа е кърменето...

# 269
dusheto, нацункай Начето от нас! Heart Eyes

Вдъхновена от натрупалия Виенски сняг да попитам: какво ще кажете да организираме едно Коледно парти?

Общи условия

Активация на акаунт