Баба Зима се задава,АВГУСТинчето все по-палаво става!

• 12 130
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
Miss_74, Elwing, Bubcheto15  bouquet !

Adrianska, дано не е нищо сериозно! Praynig
Pouh, много неприятно!Добре поне, че нищо и няма на жената, другото все се оправя.
Blanc, аз не съм пускала снимки в нашата тема.Имам няколко, но с ужасно качество.Довечера ще снимам пак и ще кача. Simple Smile
Vst_80, впечатлена съм!Много са красиви!  bouquet

Ще кача няколко снимки на Вики, който иска да заповяда... Mr. Green

# 16
  • гр.София

Ще кача няколко снимки на Вики, който иска да заповяда... Mr. Green
Чакам Crossing Arms Simple Smile
Ембър,сетих се,къде Валката може да е видяла творениятя ти,нали имате тема.

Нямам си работа и да ви питам-целувате ли си децата. Софийката я мляскам непрекъснато,ама тя се дърпа. Общо взето,все някой я е награбил и я стиска. А Петър вече ми е твърде голям да го гушкам и глезотя.

# 17
  • Някъде там...
запис.

Адрианска дано нищо й няма на Бобата Simple Smile А и на мен ми се е случвало като ми дигне някой щората да не виждам, ама защото от тъмно веднага на светло и затова детето може би така. 

Blanc аз непрекъснато го целувам Викторчето навсякаде където ми падне. Направо го спуквам от целуване  Mr. Green

# 18
Здравейте, и ние се записваме в новата тема- много ми хареса заглавието. newsm10

Вlank аз също постоянно целувам малкият още от родилният дом.Казват,че не било много хубаво ама аз не мога да се удържа.

# 19
  • Бургас
Здравейте и от нас!Пу,от кога не сме се разписвали на първа страница.

elen@,какво става с резултатите?(нямам търпение да пишеш)

Ние сме със сополки.Вчера ,като се разкиха цял следобед кихаше.Снощи и правих разни бабешки процедури,но днес  носа ни тече.Давам и Осцилококцинум и Витамин Ц, а в нослето Мукосептонекс.Довечера продължавам с обработката.Дано се разминем само с хрема.Вие при хрема,какво давате?

А що се отнася до целувките,аз целувам моето слънчице нон стоп
.

# 20
  • София
И аз целувам Ивчо  Laughing
Досега правих тортата с рулата на Блу, е, без декорациите  Wink Да видим дали ще стане нещо при мен.  Peace
Pouh, много кофти инцидент  Confused Сигурно и се е стреснала доста жената.
Адрианска, дано всичко е наред с каката!  Praynig Hug
Ира78, и Ивчо спа с хъркащо носле.  Tired Мазах го с Низита.
Все забравям - много са красиви нещата, които ВСТ е правила! Не знам нищо за този базар - кога ще е точно, къде? Ще се радвам да се видим там!  Hug

# 21
ЗДравейте и от нас!!!

Елена82, добре дошла!!!

Честит имен ден на патерици!!! В първият момент се зачудих  newsm78защо Блу черпи и си казвам тя сигурно е Ангелинка... но нещо не ми се връзваше. та по-късно се сетих, че е Михаела. Тортата е супер!!! Аз пробвах с марципан Варна, но нещо не ми стана както трябва. може следващия път да те безпокоя за начина на оформление.

Чакам Ицето да се събуди и да ходим на детски рожден ден. на миналия такъв ми разказа играта. нали вече е самостоятелен и си ходи където иска т.е където не трябва.

Целувки от мен и до писане

Тенкс за новата темичка  bouquet

# 22
  • София
Честит имен ден на патерици!!! В първият момент се зачудих  newsm78защо Блу черпи и си казвам тя сигурно е Ангелинка... но нещо не ми се връзваше. та по-късно се сетих, че е Михаела. Тортата е супер!!! Аз пробвах с марципан Варна, но нещо не ми стана както трябва. може следващия път да те безпокоя за начина на оформление.

с "и" вместо "е" е обаче  Wink

# 23
  • гр.София
 На Блу й запомних името от предаването "Горчиво" Wink
 Елвинг,Базарът е преди Коледа,ще ви подбера с Ивчо,ако сме здрави.
 Всички ходят в този МОЛ,а аз от ...1-ви януари май не съм стъпвала там.
 Някой беше писал,при хрема да се вари глава лук на котлона и дълго да се изпарява водата. ( И после къщата вони на лук Simple Smile.)

# 24
запис...

# 25
Здравейте!
Благодарности за новата темичка на Miss_74, Elwing, Bubcheto15   bouquet Heart Eyes
elen@ и аз чакам с нетърпение да се включиш и да кажеш за резултатите  Hug

Момичета благодаря ви   bouquet радвам се, че ви допадат нещата, които съм направила. А снежковците станаха и любима играчка на Лори  Laughing А картичката със закачалката и аз много си я харесвам  Embarassed
А базара е на 15-16.12. в Мола - може да си спретнем една срещичка там  Wink

Pouh много неприятен инцидент  Sad
Adrianska дано наистина не е нещо сериозно - пиши после как е минал прегледа  Praynig
Дани, а на теб, мацка, хич не ти завиждам  Sick
Доста мами са с нов аватар - да им е честит  Peace

# 26
  • гр.София
 Ох,наистина са снежни човечета,а аз к`ви " дядомразчета"съм писала...

# 27
  • София
Взех си резултата от изследването. Отчита 325,10, а референтите стойности са 20 - 500 - 2 г.с.
значи съм бременна. Обаче дано всичко да е наред, защото би трябвало да съм 3- 4 седмица, и се надявам да не е възникнал някакъв проблем. Утре ще се консултирам и с друг лекар, пък да видим какво ще каже и той. Бременност със сигурност има, но дали е нормална и дали през юли ще гушкам още едно бебе, не знам.

Adrianska, дано всичко да е наред с малката!

За целувките, да целувам си го Марти  Heart Eyes

vst_80 и на мен много ми харесаха творенията ти, най- много- чашите.

# 28
elen@ Вече официално ЧЕСТИТО! Пожелавам ти лека бременност и едно сладко бебче догодина! Hug

За целувките -  и аз си целувам постоянно Тони. А и той раздава целувки. А като види баща си да ме целува подава и той устата да го целуна.  Grinning

Адрианска дано всичко е наред след прегледа.

vst_80 и на мен много ми харесаха творенията ти, най- много- чашите.

И на мен ми хареса най-много чашките. Hug

# 29
  • по света
elen@ ,хайде вече официално честито много се радвам!!!

Общи условия

Активация на акаунт