Отговори
# 75
Благодаря на Дела, Лови и Тетка за организирането на празника!

Тетка, Лови, прекрасен жест сте направили!    bouquet
Само аз май не знам от кой ми е подаръка, но му благодаря от сърце за чудесната раничка! Hug

# 76
  • Откъм Варната
Супер купон е било, браво на организаторките
За коледа Любопитка също предложи да се съберем, предполагам всички Варненки ще са съгласни, а Русавелка да не се крие следващия път да е на линия, ако има и други Варненки дето не ги знаем че са такива да се обаждат да ги слагаме в списъка, и никакви болни следващия път, Зеле туй за теб се отнася  Wink

# 77
  • София
Благодаря за комплиментите   bouquet. Радвам се, че сме Ви зарадвали  Party. Дбс, хич не се измъквай-Благодаря за помощта.
Благодаря и за пъзела на Ангелинка   bouquet.
Сега, за тениските. Хубаво е да се изперат и да се изгладят с ютия през кърпа. Ръчно рисувани са и така ще се фиксират боите. Чудехме се с Теди, дали да ги перем ние, но щяха да изглеждат като носени. Благодарности на Теди за търпението и старанието   bouquet. Това ще е един весел спомен от неповторимият 1-ви Рожден Ден на децата ни.
Хубаво е да фиксираме дата за Коледа по- рано. Помислете  Party!
Таси, честито и браво на банкера  Grinning.
Косето заспа чак в 10 ч. Отивам при него. Хубава вечер на всички и се радвам че се познаваме  Hug.

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 23:17 от Lovi

# 78
Още веднъж благодарности за празника и подаръците момичета.
 Tasi-И ние да се разпишем с прощапулник днес.Кари хвана дебитната карта newsm10

# 79
Всъщност трябва да призная, че ентусиазма на Лови беше неукротим и тя пое нещата в свои ръце. Главен неин помощник е Тетка74. Малките плюшени играчки са жест на Лови към всички нас, а тениските са нарисувани от Тетка. Благодарности!  bouquet
аууу просто нямам думи Hug страхотни сте момичета Hug Hug аз се чудех отде се взеха толкова подаръци Mr. Green страхотен спомен ще имаме Peace
Тетка74 може ли в пералня или на ръка да пера тениската?

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 23:28 от barabana

# 80
Едно голямо БЛАГОДАРЯ и от нас момичета !!!
Дела, Лови, Тетка наистина се бяхте справили чудесно за да се позабавляваме всички заедно!  yes
heart хареса ли Венци топката, това бе нашият подарък?!   Wink
А Ива получи подарък  3 в 1 - тракалка, метър за стена и костенурка с махащи се елементи (много и се радва и сега е любимата играчка от купа, аз пък съм много доволна от метъра за чисто новата и детска стая), благодарности на този, който ни го поднесе   Heart Eyes !!! И трите неща са страхотни! И с подаръците-изненади напълнихме цяла торба !   Mr. Green
Хайде много  Hug от нас и спокойна нощ!

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 10:41 от Didi81

# 81
  • Някъде в Европа...
Браво, софийски момичета! Разгледах всички снимки и много ви се радвах... Всички, и големи, и малки изглежадте много щастливи, а четейки постингите ви, разбирам, че наистина е било така.  Продължавайте в същия дух!  Peace

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 01:40 от AIR

# 82
Поздравления за страхотния празник, момичета!  Hug Браво на Лови  bouquet, Дбс  bouquet и Тетка  bouquet за ентусиазма и усилията! Много усмихнати пораснали са сладурковците! Heart Eyes
Честит празник на християнското семейство! Да бъде уютно и пълно с обич домашното огнище! Praynig
Много ми е мъчно, че пропуснахме дългоочакваната среща, но сърце не ми даде да тръгна със сополивия Ники... Tired Naughty

# 83
Да се разпиша и тук, пък да видим кога ще има време да изчета всичко:)

# 84
Ох, нещо не съм в кондиция..
Момичета, чувствате ли се много уморени? Свикнахте ли вече да не си доспивате?

# 85
Здравейте Hug
МОМИЧЕТА МНОГО СЕ РАДВАМ ,ЧЕ НА ВСИЧКИ СА ХАРЕСАЛИ ТЕНИСКИТЕ! Hug
Прането може в пералня на 30 гардуса или на ръка,гладенето става върху близката сложете една ностна кърпа и изгладете така ще фиксирате още веднъж боичките,аз като ги нарисувах само фиксирах,без да пера.
Благодаря за подаръка на САШИК той е костенурка и барабанче,само дето мъника се плаши още от нея,но пък за сметка на това ЕЛЕНА много и се радва. Hug
Нашият подарък беше пееща гъбка newsm03
Сашко като го прибрахме заспа моментално,горкичкият той по едно време беше малко кисел,понеже като тръгнахме за РД заспа в колата и полсе не можа да дремне,но много ни хареса на всички празника.
БЛАГОДАРНОСТИ НА ЛОВИ И ДБС!  bouquet
ЗА КОЛЕДА много ще се радвам пак да си видим с децата да поиграят и ние да се видим.
ще бягам да свърша нещо от домакинската работа,която няма край

# 86
  • Стара Загора
Не Mr. Green Станал е в 4ч. сутринта Twisted Evil сега вече спи ама аз ще ходя в офиса. Предната вечер се буди постоянно от зъби и аз неможах да се отпусна да заспя Twisted Evil
Софиянки страхотни снимки...личи си ведрата атмосфера. Васко колко е порастналлллл  Hug
И Харт се радвам да видя  Hug
Завиждам ама кво да правя...в тая дълбока провинция без грам октомврийче до мен Crossing Arms Crazy

# 87
добро утро Hug
ами аз какво да кажа като моето ангелче спи по цяла нощ (пу пу) обаче се чувствам като парцал и така ми се спи Tired дали е от времето, липса на витамини знам ли...
Tetka_74 жалко че се плаши Сашко Wink Аз ужким по Ема се ориентирах в магазина, тя много го хареса и само искаше да го хване Mr. Green
Ох отивам за още една доза кафе, че Tired

# 88
  • София
heart хареса ли Венци топката, това бе нашият подарък?!   Wink

Да, хареса ни - благодаря! Венци по принцип много обича топки, така че това е много подходящ подарък за него!

Херка, Венци стана в 6:30 ч. - направо ще ме съсипе от недоспиване това дете. Поне да отслабвах, а то нищо.  ooooh!
Ангелина, ами ти толкова търча вчера след Ния и да правиш снимки, че как ще си си отпочинала. Party
Мире, радвам се, че ви е харесала играчката.

Нещо навън се опитва да завали - много неприятно. Пак ще се побъркваме вкъщи. Приятен ден от мен засега!

# 89
  • София
Момичета, страхотно парти сте си спретнали. Много сте хубави и щастливи, а да не говорим за дечковците - направо греят. Hug  За Коледа, само да сме здрави, ни бройте и нас.

Общи условия

Активация на акаунт