Мами от Norge 12

• 12 864
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
  • България
Ах, вие как сте се надушилииии...  Laughing Ще взема да поканя моята нова приятелка да чати при нас да се фукаме и ние като се срещаме на кафенце  Grinning
Щастлива, хайде бе дете, забравихме се... може ли така да ни изоставиш, то любов ли бе да го опишеш  Grinning
бобченка, чакаме в захлас какви са днешните новини.
Аз снощи правих баница и аз, пак по рецептана на Джоел, и стана муцка, нямам никакъв шанс да отслабвам така.

Палачинке,ами хайде покани я ,колкото повече ,толкова по- добре,аз вече сама си омръзнах с моите постове,като погледна назад все нора,нора,нора.. #Crazyдай малко свеж въздух тук!! Peace
Ами фукаме се,щото аз сефте пия кафе с българки,и от август не бях ходила към центъра,та не съм на себе си от радост,за първи път вървя из центъра и говоря български Grinning

Хайде една форумска среща да се видим и с вас,смятай че тогава няма да мога да спя от радост Joy Joy.засега я карам  на малки дози,че не съм свикнала още Sunglasses Grinning

# 196
  • България
Пал4инке,бързо да я копнеш таз рецепта на баница тук да видя и аз:mrgreen: ,и щрудел питах, ама никoй не ми дава,от интернет пак ще готвя явно Crossing Arms

# 197
Ех, тия тронхаймерки какви комплименти си удариха!  Grinning
Ма и ние Осовчанките сме млади, красиви и фини, какво мислите вие!  Laughing
Давайте да се стягаме, баници да въртим, че тия от Севера ни удариха в земята!  Mr. Green

# 198
  • България
Ех, тия тронхаймерки какви комплименти си удариха!  Grinning
Ма и ние Осовчанките сме млади, красиви и фини, какво мислите вие!  Laughing
Давайте да се стягаме, баници да въртим, че тия от Севера ни удариха в земята!  Mr. Green

Марио,е.ве4е се напиках от смях Joy Joy Joy Joyто колко ми трябва на мене Grinning
и аз искам да въртя баница,ма не мога,сега 6те питам мама Mr. Greenникои не ми дава тука таини рецепти за сполу4лива баница,ама  ха
Ми хаиде да се видим на живо какви сме убавици тогава Peace,да заслепим "многорежците" Joy

Отивам да готвя  chef

# 199
Marjo Stop Те започнаха след като аз написах, че съм направила 2 Joy Така че споко, ние все още водим в класацията Laughing Между другото и тук в Осло си мислим да си организираме бг юлебор, ама не сме решили още нищо.
Много сте писали, ама никъде не прочетох дали одобрявате това, което направих вчера преди работа Thinking
щастлива , добре завърнала се Laughing Спомняй си от време на време, че ние съществуваме Whistling
Бобченка, какво става с вас? За рентгена е така и с лежащи пациенти. Нямали места и точка. Системата им не предвижда спешност. Дано детенце да се оправи.

# 200
  • Stavanger,Norway/ Varna
Опаа, ей ме на, метнала сам агнешкото с кисело зелце във фурната, кокорка ми пее и живота е малко по- розов Grinning Резултата от днешното весене, е че и направиха рентгена, два часа, 100 снимки, направо като клизма и подейства тоя контрас- резултат- нищо нередно. Умувахме после с доктора, прати ни на тест за алергии. Драснаха и ръчичката и капнаха мляко, яйца и още нещо, резултат- отрицателен. Та сега ще се набухам със сирене и кисело мляко, щото вече ги сънувам  Mr. Green.
Заключението е, че вероятно е някакво разраняване по червото, дето ще го чакаме да отшуми. След около месец сме пак на контрола, ако не отшуми. Та, така покрай нас. Много съм изморена психически, просто болниците ми действат пагубно. Малкото вече забрави, ей я на, прави си лзбимото упражнение- да се върти от гръб на корем и да вика като чобанин.
Мъжо ме ядоса и ще заключа манджата като се върне, щото съм си проклетийка  Mr. Green Twisted Evil

Трондхаймките- направо да ви завиди човек.  Mr. Green(зелена съм от благородна завист  Laughing)

Сватя, Фифи направо ще се ожени, докато го види тук доктор. Брех, аман му и системата.

# 201
  • София/Осло

# 202
Розе, малко "професионални" въпроси (мислех да те питам на Лични, ма реших, че може още някой да се вълнува от тия въпроси). Та:
Мъжо ми е закупил (от ИКЕА, разбира се) лампиони NOT. Гледам, че на голямото кръгче пише 'мах 150 w', дали това значи, че може да й сложим крушка 150 w? И въобще има ли такива крушки? Нашите всичките са 11w= на старите 60w. В любимата ИКА видях едни дето отговарят на 75 w, но струваха 100 крони (някак много ми се видяха за една крушка) Имате ли в ИКЕА енергоспестяващи дето са повече от 11w?
Май много объркано го разказах, ама много се вълнувам. Та тъмница ми влияе зле, та съм се размечтала да сложа навсякъде крушки по 150 и да настане ден в къщи!

На готвещите - успех! Скоро и аз ще се влея във вашите редици!

# 203
  • Stavanger,Norway/ Varna

Вижте мойто чудо, какви муцуни вади  Joy

http://images20.snimka.bg/004503400.jpg

# 204
Погледни снимката и си представи как след няколко месеца картината ще бъде и със звук Joy т.е. ще си говори, говори детенце.......

# 205
Палачинке, тук съм си, ама напоследък ... така стана, че не можах да съм много активна  Tired
Любовта е много голяма, толкова голяма, че ме държи далеч от компютъра  Joy
бобченке, ама Йована е голямо съкровище! Hug
Тази снимка е трепач, милото също я видя и прихна да се смее  Joy
Дано мъничето се оправи по-скоро и да не се тревожиш покрай нея.
Сега се сещам, че и аз имам някаква чувствителност към някои храни  newsm78
Трябва да се изследвам профилактично някой път.

Marjo, я да се обадя аз по въпроса с лампите.
Ние си купихме 2 от ИКЕА, и точно до тях си имаше крушки, които са точно за лампите.
Ние си купихме и няколко да има.
Просто гледаш да са точно тези, които пише в упътването на лампите.
Чакаме Роза за подробностите, все пак това й е ресор! hahaha

ркб, как ще ви забравя, не мога   bouquet
По едно време милото искаше да му преразказвам какво е писано през деня, но се изморих, че много пишетееее  Joy

Нора, аз ти казвам, че от баницата по-лесно няма.
Но най-добре Роза да направи едно показно  Hug Sunglasses

# 206
  • България
Деата, каква беше тази емотикона,откъде я изкопа..умрях да се смея,нема страшно,ади върни се Joy Joy

Бобченка,малката уж болна,а виж как се кокори детето,ти му ревеш,ще се оправи,видя ли сега какви са хубави норвежките доктори,само докато влезете в болницата и ви минава..без лекарства  дори,друг път да не чувам това ,онова Wink Grinning

Ркб,много хубава работа си свършила,знаем си че си сериозен човек,затова никoй не те контролира.Бравос! Hug  bouquet

Славче ,аз дето няма скоро да направя баница няма,но полека лека събирам продуктите да има ,сега се оказа, че нямам киселo мляко,ама не ми се ходи в тоз студ навънка,иначе можехме да се срещнем в Ремата с тебе дори Hug

Марио и тя като мене от към лампи ще го докарва ,божеи ,да не се заслепим от тази северна "светлина" ,барабар с лампите ,да внимава6... Joy

пала4инка ми хвърли идеята за баница и замина без да даде рецепта...аз 4акам ли 4акам Sad  Crossing Arms

# 207
  • София/Осло
Ааа душки ,минах само като полъх на вятъра да ви видя как я карате  Joy Joy Joy
бобче -пу пу пу кокорка скоро ще е и разговорка  Laughing Heart Eyes
баници правите---ухаааа моята каква става... Embarassed ама хайде да не се хваля сама  Joy Joy

# 208
  • България
Ааа душки ,минах само като полъх на вятъра да ви видя как я карате  Joy Joy Joy
бобче -пу пу пу кокорка скоро ще е и разговорка  Laughing Heart Eyes
баници правите---ухаааа моята каква става... Embarassed ама хайде да не се хваля сама  Joy Joy

Деата,а не,няма такива работи,в тази тема се хвалим и си правим комплименти,(ако не забеляза какво сме писали днес,ма как 6те забележи6 като минава6 като вятъра) Mr. Green Grinning
Детето не похвали тука наскоро ,ние последни нау4аваме Mr. Green,сега тебе си няма да хвали6,каква си такава ти,коя зодия си ти да питам,малко позната работа ми се струва  newsm78 Grinning

# 209
  • София/Осло
а норче- везничка съм аз, скрооооомна та скромна..... Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт