Септемврийчета на топличко се гушат, че навън коминчетата вече пушат!

• 21 223
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И аз днес работя за последно.ОТ МНОГО работа,така се организирахме че сега до 19:30 ще дремем.После отиваме на фирмен купон.
Стела остана при нашите.Много и е кеф и каза,че не иска да се връща.И ние с мъжа ми малко живнахме-магазини,кръчми,спане,излежаване.......

# 136
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА момичета  santa2
Нека да е здрава, щастлива, успешна и мирна за всички нас   newsm10

# 137
  • Стара Загора
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА!
Здраве, късмет и благополучие да ни съпътстват през новата година!

# 138
  • София
Честита Нова година!!!
Да е мирна,благодатна и късметлийска!!!

# 139
Честита Нова Година!

Да сме живи ,здрави и много щастливи всички!

bigdance2

# 140
Привет мами!
Честита Нова Година!Много Здраве,Щастие и Късмет на всички!
Аз най-накрая се наканих да пиша,а и не съм чела от няколко месеца...ама все няма време Embarassed
Ние добре си изкарахме празниците.Децата получиха много подаръци и за още питат;)

Нова Година празнувахме на бг парти,беше хубаво.Танцувахме и се веселихме до сутринта.Холи не слезна от дансинга до 3.30,докато другите деца спяха по масите. Laughing

Да ви кажа Холи се е пощурила,че иска да става мама и да има бебе. Rolling Eyes Искала да има като мен ц..и. Rolling Eyes Тази сутрин ми вика: Мамо аз имам бебе в коремчето,виж как ми е подуто! Tired Аз й казвам,че няма,защото е малка още,а тя като ревна...голяма била. Laughing Луда работа.

Аз започнах работа след Коледната почивка,ама нещо много ме мързи Tired А другата седмица започвам и училище. Whistling Качила съм няколко килца от коледните трапези. Sick
..оплаках се  ooooh!

Много цунки на всички от нас и до скоро!  bouquet

# 141
Честита Нова Година на вси4ки ви. Пожелавам ви много здраве, щастие и успехи през новата година  bouquet
В4ера писах, писах и ми из4езна писането  doh
Емили е болнава и днес я оставих вкъщи. Аз пък си имам ве4е компютър и интернет вкъщи и съм много щастлива smile3508
После ще ка4а малко нови снимки и ще ви покажа  Peace
Холи ами айде спретвай още едно бебе  Crazy Та малката да го изгледа докат и е мерак   Wink На мен ми се падна бебе в баницата , ама дано не е в близките годинки Tired

# 142
Здравейте девойки   bouquet
Ей, Джу, добре появила се  Hug радвам се да те видя на линия...макар и за мъничко  Joy Да нацелуваш щурата ми "денсеща" до зори снахичка  newsm68 ...на кой ли се е метнала  newsm78 или да не питам  hahaha
Теди, как сте, чак снощи видях, че си ми звъняла  Mr. Green по-късно ще ти чукна ...като се наспинкате  Wink

# 143
Здравейте мацки! Heart Eyes

Тедка,щом ти се е паднало бебе,значи ще е таи година;)...аз не се сетих да сложа 'бебе' в баницата. Rolling Eyes Много ми се искат 3-нки,ама трябва баба,иначе ще лудна. Crazy

Вярка,не знам на кого се е метнала,ама и аз и баща й се кълчотихме до зори.Иначе таткото си пада пън малко,ама като си пийне ела да го видиш как денси! Mr. Green

Да ви се оплача,хванал ме е някакъв вирус и ми е много гадно-кихам,кашлям и носа ми тече...отделно ми е схванат врата не мога да мръдна. Tired Точно децата се оправиха и аз я втасах.Ама в офиса всичко живо е болно. ooooh!...може и аз да съм ги заразила. Tired

Много ми е гадна първата следпразнична седмица...докато свикна е ужас...мързел голям ме мъчи.. Whistling

Кажете на вас какво ви донесе Д.Коледа? Party На мен Любов и Здраве,надявам се.  Praynig Материални подаръци почти никога не сме си подарявали.. Rolling Eyes
Айде цунки на всички и пишете,де...ааааа! Naughty

# 144
Гвен,сега видях че си тук! Hug Разгледах ти снимките...по-сладка бременна не бях виждала..пу-пу да те посерат гаргите. Heart Eyes
Поздравявам те за учението и ти желая много Здраве, Късмет,Любов и едно сладко бебенце! baby_neutral

# 145
  • София
Ей,Джу...ти като се разписа...на една страница имаш две постинга. Mr. Green
Ха така,продължавай,че тъгуваме за теб.  Heart Eyes

И аз пропуснах материалните подаръци.  Crazy За сметка на това на Бъдни вечер новият ми дом беше пълен с любимите ми хора. Мисля,че това беше моят подарък. По едно време не знаех дали всичко наистина се случва - собствен дом,грееща коледна елха,родителите ми с топли усмивки на лицата си,съпругът ми с чаша червено вина в ръка,детето си играе на пода... Няколко пъти ми се пълниха очите със сълзи,може би,защото чакам всичко това вече 4 години.
Признавам си,бях истински щастлива на Бъдни вечер от много време насам.
Дано и вие сте били така доволни!

Новата година я посрещнахме в Чирпан в един ресторант.
Аз не успях да потанцувам,прекалено тясно беше. Поклатих се малко пред масата,едно хорце трапнах и това позволяваше шкембакът ми.  Mr. Green  Основно си хапвах вкусотии,пък на другото посрещане на Новата година ще потанцувам повече.  Laughing

Гвен,сега видях че си тук! Hug Разгледах ти снимките...по-сладка бременна не бях виждала..пу-пу да те посерат гаргите. Heart Eyes
Поздравявам те за учението и ти желая много Здраве, Късмет,Любов и едно сладко бебенце! baby_neutral

Благодаря ти,Мила!
Нали знаеш,че те обичам!  Heart Eyes

Да сте здрави,щастливи и все така танцувални и вие!
И ти помисли за бебе, и командироввай някоя баба за около година,две при теб.   bouquet

# 146
Хей,благодаря ти миличка...и аз те обичам! Hug Hug Hug
Искрено се радвам за твоето Щастие,Катенце..дано винаги греят очичките ти! Heart Eyes
И аз си мечтая за такава Коледа...с всички хора,които обичам около мен...дано стане някой ден! Praynig
Тук празниците не са същите без всички близки.. Sad..но съм доволна,че съм със семейството и дечицата си. Hug Ще вземем да си направим едно бебе,та да станем повечко и да не ни е мъчно! Laughing
Гвен,страх ме е за бабите...няма да издържат толкова дълго далеч от БГ...Трябва да идват по двойки. Grinning Пък и засега ни е тесничко да каним някого.Живот и Здраве..по-натам! Praynig

..ама верно как се разписах,а? Wink

# 147
Гвенка,на бебето в лентичката ти ми се вижда панделка на главата. Rolling Eyes
Да не са казали,че е мома и аз да съм пропуснала? Party

..ама аз на чат го обърнах! Blush

# 148
  • София
Абе и аз панделка виждам,а лекарят мълчи ли, мълчи ....
 Laughing

# 149
Holy къде три бе жена, аз на второ не се навивам  Crossing Arms
И къде ги виде снимките на Гвен , аз не ги виждам  Rolling Eyes Дайте и аз малко да гледам Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт