Септемврийчета на топличко се гушат, че навън коминчетата вече пушат!

• 21 220
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Абе тя, HOLY е ровила някъде назад в темата сигурно ...  Grinning

ЕТО dorka,заповядай!

# 151
Цитат
Гвен,сега видях че си тук!  Разгледах ти снимките...по-сладка бременна не бях виждала..пу-пу да те посерат гаргите.
Ох хептен се обърках  ooooh! Гледам, гледах тия бременните не са Гвен  Tired Пак ли нещо не съм разбрала  newsm78
Еми тъй то кат влизам един път в месеца  Blush

# 152
  • София
Цитат
Гвен,сега видях че си тук!  Разгледах ти снимките...по-сладка бременна не бях виждала..пу-пу да те посерат гаргите.
Ох хептен се обърках  ooooh! Гледам, гледах тия бременните не са Гвен  Tired Пак ли нещо не съм разбрала  newsm78
Еми тъй то кат влизам един път в месеца  Blush
Нищо не разбрах!  Crazy
Аз съм,бе....с няколко килца отгоре.С бялата туника е една приятелка...

# 153
Ей здравейте   bouquet да ви се ненарадва човек как сте се разписали БРАВО  smile3501

Джулка, ха така сещай се за нас, че тумбата не е същата без теб  Peace

Абе и аз видях "корделката" в лентичката  hahaha ама реших, че Катето просто сама си я е пожелала  Joy то нормално след момъка една девойка да й се иска  Praynig Я Танчето как ги нашари  Wink

# 154
Тая снимка де я видех. Ама и е много малка и не се вижда. Виждах само други бременни  newsm78
Гвен много хубав е станал ремонта, кухни4ката. Само пе4ката не видех никъде  newsm78 Или нема да готвиш Wink

# 155
ТЕДИ, ти с тез кухни ме убиваш, голяма са ти слабост  Joy

И на мен ми хареса как е станало  Peace мястото на пералнята ме  #Shocked хвърли в джаза обаче  Rolling Eyes
А колежката каза да те питам Кате кой ти е правил окачените тавани ????

# 156
  • София
Само пе4ката не видех никъде  newsm78 Или нема да готвиш Wink

Ресторантите няма да фалират... Laughing
Шегувам се.Преградих терасата и там изнесох фурната с котлоните,но не съм снимала. Ще добавя по-късно снимки.

Вяра,
прецених,че това е мястото за пералнята заради шума най-вече. Тук,в дома на родителите ми пералнята е във всекидневната....винаги трябва да се съобразявам кога да я пускам.
В банята не бих я сложила,затова я пъхнах в гардероба в коридора. Скрита е,не се вижда и ме устройва идеално.
Така всекидневната ми е без шума на центрофугата. Confused

А таваните ги прави едно момче от фирмата,в която работи мъжът ми....то май само работници от фирмата им се вихриха в апартамента. Но наскоро чух,че е напуснал. Мога да изровя телефона му ако наистина иска колежката ти.
Тези тавани са моята гордост.Сама съм ги мислила и съм чертала заедно с него по тавана почти седмица.  Crazy Но и той беше професионалист. 
Трябва да снимам и спалнята да ви покажа,там също е много хубав таванът.
Бая се похвалих....все едно е умряла циганката. Mr. Green

# 157
 hahaha Eми слабост са ми..... И на мен не ми харесва пералнята да е в кухнята, за това и аз не я сложих там  Wink
Утре или по късно ще ви ка4а снимки, само да си пооправя още малко страни4ката   Stop

# 158
  • София
Хайде,чакам с нетърпение!  Grinning

# 159
Ето , цял ден се кана да ги сложа  hahaha 

http://dorotey.multiply.com/

# 160
  • София
Много хубави снимки.
Апартамента си го направила с много любов,личи си!
  bouquet

# 161
Kaте, на колежката апартамента още се строи, така, че има време, но може да се възползва по натам, ако не ти е проблем  Peace
Качвай снимки да погледаме още, да се порадвам на чуждите къщи  Mr. Green

Теди, у вас верно с тоз мерак за "свое" дето толкоз време чака е станало супер  Hug
А мацката много е пораснала, направо девойка та дрънка, много да я намачкаш  Kissing Heart

# 162
  • София
Ще кача снимки,но първо трябва да снимам!  Mr. Green

Честит Бабин Ден!!!
Да са живи и здрави всички,които са ни помагали да родим прекрасните си деца,
да са живи и здрави и бабите,които ни помагат да ги отгледаме!!!

bouquet   bouquet   bouquet

# 163
Kъде из4езнахте ве, да не празнувате още бабин ден  newsm78

Емили ходи на градина, а аз си седа вкъщи , още не съм се наканила от нова година да ида  ooooh!
Сега с тоя компютър, страшна работа, не ставам  Tired

# 164
Здравейте, аз нещо вчерашния Бабин ден го "опуснах"  newsm78 някак съм свикнала, че е на 21.01.   Rolling Eyes
И Калоян е на ДГ  PeaceСутринта ми вика : Не искам в тая градина, а в другата, дето е с много играчки аз му казвам, че незнам коя е тази ... а той ми отговаря : Знаеш, знаеш, оная дето е далече-далече и ходят бебетата и Ананиева ме обича   Joy Направо ме разби  #Crazy, мислех, че е забравил вече яслата, а той явно още си тъгува за там миличкия   smile3518

Общи условия

Активация на акаунт