Септемврийчета на топличко се гушат, че навън коминчетата вече пушат!

• 21 219
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Децата помнят хубавото и оценят по-хубавото.
Още дълго ще си спомня за Ананиева.  Hug

# 166
Хи - хи миличкия ми  Hug Явно по му е харесвало там  Thinking Емили пък много иска да ходи на градина, изобщо неиска да си остане в нас  Shocked Аз съм болна от днес,  гърло ме боли, хрема имам и ми е едно отпаднало Blush

# 167
Здравейте от мен.
Хич го и не помня бабин ден, дедин ден, айдее, чакам само събота и неделя,та да се наспя като хората, да си изчистя къщата ,че е кочина, нямам време през седмицата нищо да барна Mr. Green
Аз нямам какво да кажа особено.Като роботите сме си общо взето, от работа до детската градина и у дома и обратното всеки ден..... Rolling Eyes
Пак бориме сополите на гърлото на Жорко,че пак кашля от тях, ама е кошмарно,че му слагам насила физиол.разтвор иначе се молиме по 1 час и не ми издържат нервите, особено сутрин Crazy

Лошата новина е ,че сутринта се изтрескахме със Жорко и паднахме в детската градина, аз го носа сутрин в мене, че много бавно ходиме,че на него му се пързалят ботушите много ииии уж съм с грайфери и на един лед както си бързам и паднах,та добре,че не го изпуснах , паднах си на коленете и сега ме боляяят #Cussing out Мраза зимата, искам пролетта и летото да идват вечеее Crossing Arms

Добрата новина е ,че вече си имаме нов хладилник с фризер и много му се кефа Laughing, само дето още не сме го напълнили много Mr. Green

Това е от мен, айде чао за днес Crazy

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 10:51 от Мим`с

# 168
Миме, честита нова придобивка, със здраве да си го ползвате и все да има с какво да го пълните  newsm10

Аз по празниците се сдобих с нов фритюрник, че стария се предаде  #Crazy а вчера и тостера изпуши  #Shocked та май нов ще се купува  Joy а на микровълновата ми изгоря реотана за грила  #Crazy ама ще си я ползвам така докато може, че аман като тръгнат така едно след друго да се развалят и ми става зле  Mr. Green

Ле-ле с тоя лед по улиците е ужас  #Cussing out и аз яката се пързалям и не смея да го нося Коко изобщо, щото ако падна отгоре му ще го потроша  smile3556 Добре, че сутрин ходим само от колата до групата, та леко леко, ако трябваше да ходим пеша от нас ...направо незнам  newsm78
Иначе вечер...кога стигнем тогава ...бърза работа немаме  hahaha Снощи аз му викам леко, че има лед и се пързаля, той ми казва : Споко, мамо, новите ботуши на Коко са яки и ще те пазя  newsm62  И верно аз на 2-3 пъти поднесох, а той ме държи за ръка и не мърда. А с това споко дето е научил от брат си направо ме убива  smile3555

# 169
  • Стара Загора
Здравейте,
Вяра, Коко е страшен с тия лафове Simple Smile
Ники е на градинка, но били сборни групи, защото са малко децата. Яко копира от мене - разнася едно кученце било нейното бебе и аз като храня Павел, тя храни кучето Simple Smile.
Тука има една гадна мъгла и направо ми писна от стоене в къщи, за леда по улиците да не говорим.
Аз се сдобих по Коледа с тенджера под налягане, все му мърморех на мъжът ми че ми е голяма тази, която имам и той ми взе по - малка. И сега я ползвам повече не само за месо и боб.
Хайде до скоро   bouquet

# 170
  • София
Здравейте и от мен.
И аз пазя къщата заради ледовете...падна ли с тоя тумбак - не знам. Rolling Eyes
И аз да кажа какво купихме покрай Коледа,така и така сте започнали. Mr. Green
Абсорбатор и масичка за хола. Сега остана мъж ми да се спре вкъщи и да монтира абсорбатора.Кога ще стане,идея нямам?!  newsm78

Таня,
бях се сетила онзи ден...
Преди да родиш тук коментирахме относно по-лесното раждане на второ дете,особено ако е с малка разлика от първото...и тъй като живо ме интерисува в момента  Mr. Green я,кажи,как беше? Без да спестяваш.  Grinning Не можеш да ме уплашиш,защото първото ми раждане беше тежко,така че аз съм се приготвила за такова. Ама кажи как стана при теб? Водите ли ти изтекоха? Направо контракции ли получи?
Ракажи ми.

# 171
Oх мале като чуя води, контракций и тръпки ме побиват    nnnuu

Гвен пожелавам ти от все сърце да родиш бързо, лесно и грам болка да не усетиш  Hug

Ние досега имахме гости, и нещо са ме хванали ампарлъците, не ми се спи, та викам 4акай малко да  atwork

Утре ве4е ще ходя на работа, 4е полудех в нас по цял ден, голяма скука......

Айде бай от мен, ще си пусна некой филм да ме преспи   sleepuu

# 172
Ей последна лягам, първа ставам  smile3503 Вас никви ви няма  Sly Драснете някой ред, дайте малко нови снимки да зяпам  atwork

# 173
Катюшкеее, стига го умува т`ва раждане, по-леко ще ти е да знаеш.От прекалено мислене по-зле става,  Crazy Не си тормози бебето емоционално Mr. Green, току виж за 10 мин си го пръкнала, нищо се не знае.
Аз нямам какво да пиша, в главата ми е само това,че утре сутринта ще се разплуя и така ще си се наспяяяя,ммммммммм рахатска работа Laughing Whistling

# 174
Хай, девойки,   bouquet
Как сте в тези ужасни мъгли и ледове  newsm78 много е подтискащо навън, мраз, студ, мъгла   cold... само да може човек да си дремка у дома  Peace ... ама не би... с 300 зора долазих до офиса и се опитвам да се събудя.... ама засега безуспешно  Joy

Танче, незнам другите хлапета, ама това мойто е станало голяма лисица и такива ги ръси, че направо ни разбива  hahaha От брат си ли ги учи, къде ли незнам, ама направо ги намества с мерак  Joy а и е започнал да си измисля и да послъгва целенасочено   Mr. Green та е голям купон с него  Peace
И в ДГ учителките казват, че много му знаела устата, нищо, че още бил бебе  Hug Той нали е един от най-малките в групата и в сравнвние с тез дето са началото на 2004 си е малък  Rolling Eyes

# 175
  • Стара Загора
Аз станах преди малко, бебето и то всеки момент ще се събуди. Ники за лафовете като иска нещо и казва "ти си голям тате или много си смел и силен"

# 176
Oх и Емили е голяма работа, направо ни разбива напоследък
Оня ден мъж ми я кара, и както обикновенно закъсняват, и едно моми4енце от групата отива при тях докато мъж ми я оправя и казва: "Айде бе Емили , много закъсняваш" а Емили " Еми какво да направя, снощи имах гости до късно" Мъж ми пребледнел направо...
Направо ни утрепва с някви такива реплики ве4е, голяма работа са тия деца  Heart Eyes

Ние сега сме наказани, много се е разлигавила и сме и прибрали вси4ки игра4ки  #Crazy Милата само мрънка "Дай ги аз ве4е слушам" но аз съм желязна, само ще видим докога  Thinking Дано да изтрая, 4е много я отпуснахме и ни се ка4и на главата ве4е  #Crazy

# 177
  • София
За много години и от нас!Много здраве най-вече и всичко друго ще е ОК.

Май всички са се разлигавили,на моменти ми се струва че това не е моето дете.Аз обаче хия не мога да съм твърда и ще страдам.
Честито за новите домове,много са хубави.Аз нищо че не съм писала,четях и зяпах редовно.
Ние пък тази година с мъжа ми така и нищо не си подарихме семейно за къщата по празниците(наблегнахме на гардеробите),но смятаме тези дни да се обзаведем с разни неща.

# 178
  • София
Е,Галя,
айде бе,къде се губиш?  Hug

И Тано е голям глезльо,намоменти бая зор виждам!  Rolling Eyes

# 179
  • София
Ох,загубих се,защото след толкова почивни дни ни сдухаха от работа после.В петък обаче получих 13-та заплата и всичко ми мина Mr. Green.За първи път през живота си получвам такова нещо и днес си хачрих с огромен кеф Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт