Още дълго ще си спомня за Ананиева.

Мраза зимата, искам пролетта и летото да идват вечеее 

а вчера и тостера изпуши
та май нов ще се купува
а на микровълновата ми изгоря реотана за грила
ама ще си я ползвам така докато може, че аман като тръгнат така едно след друго да се развалят и ми става зле
и аз яката се пързалям и не смея да го нося Коко изобщо, щото ако падна отгоре му ще го потроша
Добре, че сутрин ходим само от колата до групата, та леко леко, ако трябваше да ходим пеша от нас ...направо незнам
Снощи аз му викам леко, че има лед и се пързаля, той ми казва : Споко, мамо, новите ботуши на Коко са яки и ще те пазя
И верно аз на 2-3 пъти поднесох, а той ме държи за ръка и не мърда. А с това споко дето е научил от брат си направо ме убива 

.

Не можеш да ме уплашиш,защото първото ми раждане беше тежко,така че аз съм се приготвила за такова. Ама кажи как стана при теб? Водите ли ти изтекоха? Направо контракции ли получи?

Не си тормози бебето емоционално

много е подтискащо навън, мраз, студ, мъгла
... само да може човек да си дремка у дома
... ама не би... с 300 зора долазих до офиса и се опитвам да се събудя.... ама засега безуспешно 
От брат си ли ги учи, къде ли незнам, ама направо ги намества с мерак
а и е започнал да си измисля и да послъгва целенасочено 
Той нали е един от най-малките в групата и в сравнвние с тез дето са началото на 2004 си е малък 
Милата само мрънка "Дай ги аз ве4е слушам" но аз съм желязна, само ще видим докога
Дано да изтрая, 4е много я отпуснахме и ни се ка4и на главата ве4е