Септемврийчета на топличко се гушат, че навън коминчетата вече пушат!

• 21 218
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
А ние 13-тата си я взехме по Коледа още и вече я похарчихме  Joy ама си е гот като ти дойдат така парички  Peace

И да ви се оплача  Sick накрая ни тръшна грипа  #Cussing out и аз и Коко сме болни  newsm45 днес го пратих на свекърва ми да се гледат, че в събота беше с Т, а сега е сополив и кашля  Sad А аз незнам къде ми е главата от тая гадна хрема  #Puppy dog как ще изкарам днес не ми е много ясно  #Crazy много мразя тая зима с тъпите болести  smile3514 Дано поне Криси устиска и не се тръшне  Peace

Е оплаках се  Confused
сега да ви пожелая хубава и здрава седмица на всички  newsm10

# 181
  • Стара Загора
Off Ники кашля от събота, а снощи вдигна и температура, казва че я боли гърлото. И днес се гледаме, лошото е че иска да целува Павел, и ми е мъчно че са разделени и не й давам да припарва до него, а така ми се моли. 

# 182
  • София
И Тано беше пипнал някакъв вирус,но с дрискане и повръщане!  Rolling Eyes Та после всички вкъщи подред след него.  Crazy
Хайде здрава седмица и от мен.

# 183
Голяма гадост е зимата с тия болести  Sick
Снощи ходихме до джипито с Коко и тя каза, че бил ОК, само много леко зачервено гърло и малко сополи напред и го остави на сироп, капки и смукалки  Peace ...дано само с това да се размине  thumbsup До сряда ще се гледат с бабата, пък ако е добре в четвъртък ще го метна на ДГ   Praynig
За мен рече докторката, че ще оживея и тоя път  Mr. Green даде ми разни хапове за хремата и витамин С до напикаване  Joy
Днес поне знам къде ми е главата  hahaha Ще трябва да се вкарам в релси бързо, че от утре ми почва данъчно-митническа проверка и шефа рече жива умрела да съм в ефир, че нема кой да се оправя друг  #Shocked
Та така днес ще пия витаминчета в изобилие с чайче и дано се закрепа...стискайте палци  newsm17

# 184
  • София
Момичета,
днес празнуваме имен ден на Тано!
Честит празник на всички празнуващи!
Почерпете се и да ви е сладко!

# 185
  • София
ЧЕСТИТ ТИ ИМЕННИК!Да ти е жив и здрав и много да слушка Heart Eyes

# 186
  • Стара Загора
Gwen, да ти е жив и здрав   bouquet

# 187
Кате, да ти е жив и здрав разбойника и много да те радва  newsm51

# 188
Гвенка, Честит имен ден на Тано и от мен,  Laughing  bouquet На патерици, ама не знаех Embarassed

# 189
  • София
Благодаря ви,Момичета...  Hug
Да ви се връщат пожеланията.
Днес беше такъв хубав ден,едно слънце пекнало...  Nature Sunny ...голяма разходка дръпнахме с Тано и майка. Купихме подарък на любимата баба и се прибрахме.Аз припаднах на дивана,изтощена с тоз тумбак,а майка и Тано пак излязоха в парка до нас....не видяли слънце пък те. Mr. Green
И така,заредена съм положително от зимното слънцегреене,дано и утре да е така.  Grinning

# 190
  • Стара Загора
Катя, съвсем благородно ви завиждам за разходката, тука е мъгла и вчера и днес Sad.
Ники беше болна миналата седмица  и си беше в къщи, тази седмица също я оставих да си оздравее напълно. Бебока и мъжът ми се разболяха, аз не съм спала 2-3 нощи, дано поне Ники не я повтори.
Оплаках ви се, дано сте здрави всички!

# 191
Аман от тия болести и тая гадна мъгла  Sick
Искам вече ПРОЛЕТТТТ  smile3514 и зеленко и много   Nature Sunny толкоз я мразя тая гадна зима  cold, а тя край нямаааа  newsm61

Завиждам благородно на всички дето са посъбрали малко слънчице  Hug

У нас поне засега сме се позакрепили ...дано да не се тръшне пак някой, че ще се  #2gunfire

Калоянчо си ходи на ДГ, в групата са по-малко от 10 деца вече  Sick
Криси приключва срока и са едни контролни, класни... туку ми звънне : Мамо, намери ми доклад за ...еди какво си ... по.... и вечер преписва та пушек се дига  Joy взе, че се разучи това мойто магаре на "стари години"  hahaha Баща му оня ден вика: Ей май ще се събират пари за следване   Mr. Green
И така иначе нищо ново под слънцето ...мъглата  Rolling Eyes засега ...

# 192
Проба.... Whistling

# 193
Ей Вярка браво на Криско  Hug Те толкова много материал им дават сега, 4е хи4 незнам как се оправат тия деца  ooooh!
Емили е болнава и тая седмица не ходи на градина  Confused В4ера баба и я гледа и наща паднала на спалнята и се прибра със син фар  Cry Направо ужас, се едно някой я центрирал  Shocked

# 194
Теди , ЮНАК без рани не може  Peace ще й мине на мацката  smile3557 и така си е готина  Joy

Вчера разбрах, че моя син бил най-малкия в цялата ДГ и  всички госпожи и лели му викат  "бебока", а той естествено протестирал с пълно гърло  smile3514 и ги забавлявал  newsm44
Иначе госпожата сутринта, каза, че макар и най-малък ..ги слагал 2/3 от децата в джоба, щото бил много оправен и самостоятелен  newsm10...ама така си е след школата на яслата  thumbsup
Само дето се оплакват, че всички го гонели да го нагушкат  hug а той не давал изобщо  Joy Ама нали си е магаре с характер, та е ...нормално  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт