Септемврийчета на топличко се гушат, че навън коминчетата вече пушат!

• 21 207
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
Ей Вярка как ми е домъ4няло за Коко  Hug седни някоя ве4ер на скайпа да си поговорат с Емили  Mr. Green

# 196
Къде се изпокрихте бе маймуни  Rolling Eyes Видяхте хубаво временце и ви няма никви?
Аз полудех с Емили в нас
Да оздравява и да тръгва на градина , 4е нерви нямам ве4е Sad Ох Боже направо незнам как се оправяте с две деца  Thinking Аз с Емили немога да се оправям ве4е Cry Нит приема, нит предава, само отговаря и си прави нейното Outta Joint
Оплаках се, влизам да се баням после пак ще пиша

# 197
  • София
Не се притеснявай,всичко е период и отминава...
Тано също е доста лош,понякога ме подлудява с неговия нрав,но се старая да се владея и да го карам да разбере,че е ужасно хлапе към момента.
Днес например седнахме да обядваме. Първо ще яде кебапче и кюфте. После видя кренвирши,заряза кюфтето. После реши,че ще яде препечена филия с масло и чубрица...и това всичкото стои пред него. После се заплесна в телевизията и аз полудях.Сто пъти го подканях да започне да яде. Накрая прибрах всичката храна, той започна да крещи неистово,аз се разплаках и не говорих с него в продължение на 3 часа.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
О,как омекна,огладня по едно време. Извади си бозата от хладилника и топчетата на Нестле и яде. Ама тих като мушица. Най-добрия на света.
Да видим до кога?!  Thinking

# 198
Ле-ле, явно не е само у нас  #Crazy

Калоян е влязъл в някаква поредна фаза  Shocked само се лигави, кълчоти се, прави маймунджулъци ...и определено търси публика  Mr. Green каквото и да се опиташ да го накараш да прави...тръгва да бяга ...и се кикоти, чакайки да го гониш  Sick и сме в едно непрекъснато преследване за лягане, миене, обличане, събличане, ядене....абе изобщо УЖАС  #Shocked
Направо ми избива баланса вече...докато му отмине ще се  #2gunfire сигурно  #Cussing out

# 199
Здравейте момичета!Малко закъснях да се присъединя към вас, но надявам се да намеря място. Дъщеря ми е родена през септември 2004. Simple Smile

# 200
Добре дошла katrin2004   Hug

Ние сме болни, грип4о не ни подмина
И другата седмица ще сме си в нас, от в4ера сме на антибиотик , 4е вдигна температура
Ох Gwen незнам дали отминава
На Емили ако и прибера така кюфтетата и кебап4етата веднага по4ва да си ги вади, а ако не и дам ще са едни писъци, едни ревове  #Crazy свят да ти се завие. Ама нали сме си женки 

# 201
И ние сме болни и другата седмица няма да ходим на детска, направо ще умра. Не мога за издържам вкъщи  по цял ден сама и с вечно лигавещо се и недоволно 3 годишно дете! Sad

# 202
  • София
Катрин,добре дошла!
Разкажи ни,ако имаш желание разбира се,повече за вас-в кой квартал сте,в коя детска ходите,какво работиш.Ние останахме малко,правихме си срещичка и се познаваме.
Стела е добре,тя също истерясва много вечер като се прибера,защото по цял ден при гледачката не смее ooooh!

# 203
Благодаря за доброто посрещане galq4! От Младост1  сме, ходим в 17-то ОДЗ. Аз всъщност се казвам Надя, а дъщеря ми е Катрин, родена е на 19.09.2004 г. Работя във ВТК /Вонен телевизионен канал/, водя сутрешния блок. Ще се радвам да присъствам на някой от вашите срещи Hug

# 204
Aaaaaa.......... среща в Бургас , моля!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 205
С удоволствие! Grinning

# 206
  • София
Благодаря за доброто посрещане galq4! От Младост1  сме, ходим в 17-то ОДЗ. Аз всъщност се казвам Надя, а дъщеря ми е Катрин, родена е на 19.09.2004 г. Работя във ВТК /Вонен телевизионен канал/, водя сутрешния блок. Ще се радвам да присъствам на някой от вашите срещи Hug
Значи някой ден като не съм на работа ще те видя Wink.
Aaaaaa.......... среща в Бургас , моля!!!!!!!!!!!!!!!!!
Е ти хубаво ни избяга,ама няма ли да наминеш все пак Laughing

# 207
  • Стара Загора
Надя, привет и от мен   bouquet
И Ники ще си е  в къщи другата седмица, гадното е че аз от днес съм с температура и едва гледам Sad.

# 208
И аз съм болна от днес. Ходихме на лекар имаме "локализирана вирусна ангина" и двете. Едвам преглъщам, малката се държи повече въпреки, че е с температура.

# 209
katrin2004 Добре дошла и от мен!  bouquet

Ееее, аман си тия болести бееее, аман от вируси.Ние кретаме лека по лека...Жорко пак е с гърлени сополи и си покашля , тамън се бяха махнали 10-тина дена и ае пак, ааааа #Cussing out ,и все си слагаме физиол.разтвори и стеримарите Tired, добре, че поне той си ги слага сам,че на мен не ми дава да го барна, истерясва страшно като се каже "капки в носа" Crazy Пак му давам вит.С да пие , другата седмица ще му взема пак Марсианците да хрупа и така.Между другото много съм доволна от Марсианците bowuu
Мен се опитва да ме лови гърло, взела съм си тука разни бонбонки за смучене и така, после и Ефизол ще си взема, че от това Септолете ефект няма Crossing Arms
Това е от нас.
Еййй, трябва да си направиме на пролет пак среща, ма да се стопли април месец и така, живот и здраве да е до тогава! Hug

Общи условия

Активация на акаунт