Септемврийчета на топличко се гушат, че навън коминчетата вече пушат!

• 21 201
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
Добре дошли на 2-те нови мацки Надето и Катрин    bouquet

Нашата тумба винаги е отворена за нови попълнения  Hug
А за среща ...ОК... само малко да се оправи това скапано време
 Peace а Теда ...да идва тука....на лято ...може и среща в Бургас  Joy

# 211
Мимис аз пък не съм много доволна от тия Марсианци  newsm78 , а и 4ух, 4е се дават на деца след 6 годишна възраст Peace

# 212
Мимис аз пък не съм много доволна от тия Марсианци  newsm78 , а и 4ух, 4е се дават на деца след 6 годишна възраст Peace
Ми нали си пише над 3 г.,в аптеката даже четоха листовката и така ми казаха.... Thinking
А и са ми голямо улеснение , хрупа си ги детето  много арабийската и с кеф, незнам дали ще мога да го излъжа със Саностола,щото е много такъв един труден на пиенето на сиропи, то се молиме, то е чудо на моменти,мани.... Tired
Аз други мултивитамини освен тези двете незнам, ако знаете казвайте?  newsm78
Даже разбрах,че може и Ефизол да им се дава вече да смучат, е разбира се под родителски контрол,че да не се задавят нещо.
А вит.С-то знаете ли колко дена е добре да се дава, аз по принцип взимам по 5 ампули,за 5 дета, дали може да давам примерно 7 или 10 дена или не е препоръчително?!

Я ми препоръчайте добър отхрачващ сироп за кашлица, сега пиеме Хустагил,ама нещо...ефекта е малък, чудех се дали да не му взема пак Амбрекс,че не е лош,ама скоро го пи...незнам вече newsm78 ?!

# 213
  • Стара Загора
Sanostola Ники го пиеше с кеф преди, сега съм купила,но от тези две седмици колко сиропи изпи и не иска да го пие.
Сироп за кашлица вземам Биокс Тими 2лв и малко струва, но е хубав с екстракт от мащерка, въздействал благоприятно на горните дихателни пътища и устната кухина. Прилага се при фарингити, тонзилити(каквото и да значи) и магарешка кашлица, катар и др.Има и отхрачващо действие.
Аз днес съм по добре, но снощи пак бях с температура, дано повече не вдигам.
Хубав ден

# 214
Добри са Ехиначи /струват към 6 лева/- особено, когато детето е болно- спомагат оздравителния ефект. Иначе се водят хранителна добавка, под формата на мечета са и са много вкусни.

# 215
Аз на Коко му давам в момента "АПЕТОН" с пчелно млечице  Peace есента пи Мултисаностол  Wink Пие ги без проблем, щото били сиропи за "силни момчета"  hahaha
Иначе сироп за кашлица аз съм доволна от един "Алтеа сироп" с някаква билка беше ...май бяла ружа  newsm78 и не е скъп ...3-4 лв  Thinking или "Флудитек" - ама него май не го внасят нещо  Sick
А Ефизол отдавна му давам ... умира за него казва, че били "бонбони за ох-гърло" и смуче ...смуче... и по някое време пита "може ли вече да похрупам"   Joy

# 216
Да Мимис така пише ама съдържали нещо в пове4е и  много превъзбуждали малките
Дали разбра  ooooh!
Кидито и Центрум са хубави витамини
За сироп аз сега давам Вентолин и съм много доволна Peace и предния път се оправи много бързо от него Peace

# 217
Мерси за отговорите, а то Центрума става ли за деца ? за пръв път чувам.
Този "АПЕТОН" мултивитаминен сироп ли е , каш пари е?!
Флудитека го знам,пили сме го ,ма е по-скъпичък, има го още.
Ехиначи  предполагам,че са пак нещо като витамини?

Леле ,то станаха сиропи ,то чудо, ше се чудя какво да взема Laughing
Танче, докато зацепа ,че си си сменила никааа..... Laughing

# 218
Аз пък даже не съм и разбрала за промяната  Sick като видя отдолу Павел и знам че е Танчето и даже не гледам отстрани  Joy

Центрум-а не стават за деца - в никакъв случай много са силни  Shocked даже на Криси не ми дават да ги пие ежедневно  Naughty

Миме, Апетона е витаминен сироп /няколко витамина/ + пчелно млечице мога да погледна довечера ако искаш точно на опаковката  newsm78 Български е и е около 4 лв мисля  Thinking

Теди, Вентолин не е хубаво да се пие често и да се привиква, той има голямо противоалергично действие и се дава на деца с астма, Круп и други дихателни нарушения. Не е хубаво за всяка кашлица да се пие  Sick

# 219
  • София
Леле,ама вие сте като аптекарки бре Heart Eyes
Аз си държа че по добър от АД Ликуида сироп  няма.Миналата зима ми се досвидяха толкова пари и ми излезнаха през носа-то ня бяха анибиотици,кашлици,сополи,коклюши и т.н,не искам да си спомням.Тази есен го давах и да чукна на дърво,до сега не съм се оплакала Laughing

# 220
Знам Вяра ама като друго не помага  no

# 221
Добре, освен да пробвам да му взема Апетон
Вярка, ти доволна ли си от него по принцип, може ли да ми кажеш какво горе долу пише в листовката?
А за марсианците аз знам,че превъзбуждат ако детето ги изпие вечер, аз сгафих така първите няколко дена и се чудех от какво ли не иска да спи това дете вечер,та добре,че сестра ми тогава ме чатна,че по принцип каквито и да било витамини се пият по-рано през деня и е препоръчително да се дават сутрин.

# 222
Как няма да съм "парче аптекар" с тия 2 хлапета  #Crazy той Коко слава богу е ОК засега, рядко боледува...то без хич не може  Sick ама с баткото колко съм патила до 4-5 год.  Rolling Eyes не ми се припомня направо #Silly Добре, че след това като преборихме стафилококите и се закрепи  Peace та не ми дава ядове оттогова  Praynig

Миме, нашта докторка по принцип не е фенка на никакви имуностимуланти, витаминни комплекси и тем подобни и все ми казва, че единственото дето има смисъл да пият е : пчелно млечице, рибено масло и витамин С до напикаване[/color]  Mr. Green само за Саностола ме е оставила на мира отвреме-навреме да пие Коко  Rolling Eyes

Иначе наистина витамини се пият само сутрин, особено пък децата  Wink

A Aпетона е пчелно млечице с добавка на основните витамини:  A,B,C,D,E ...за по-подробно трябва да прочета  Thinking

# 223
  • Стара Загора

Gwen, Честит рожден ден!

# 224
Ей, Кате, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   newsm59 и от мен   bouquet Да си жива, здрава, усмихната, обичана, слушана и да родиш най-хубавото и кротичко бебче ако може девойка   newsm10

Общи условия

Активация на акаунт