Септемврийчета на топличко се гушат, че навън коминчетата вече пушат!

• 21 190
  • 280
  •   1
Отговори
# 225

Гвен Честит рожден ден и от мен. Много здраве, щастие и късмет ти желая   

# 226
                                               party023  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН newsm59

# 227
  • София
Честит рожден ден,Кате!
Всичко най-хубаво ти пожелавам  bouquet

# 228
Честит Рожден Ден на Катето и от мен!
Да си жива,здрава и много щастлива!
bouquet

# 229
Здравейте от нас, сега се връщаме от докторицата  Crazy
Ве4е сме здрави, ама се 4уда дали да я пускам в понеделник на градина или да я задържа още няколко дена  newsm78

Емили като ходеше на градина , събота и неделя немога да я накарам да легне, а сега като не ходи спи по 2-3 часа  Thinking

# 230
Галка я кажи пове4е за този сироп АД Ликуида аз за първи път го 4увам  newsm78 И колко пари4ки е?

# 231
  • София
аз го взимам за 33,иначе варира до към 38лв.има цяла тема в здравния,сега ще я изровя и ще ти дам линк Peace

# 232
# 233
Аз на Жорко му взех Апетон в крайна сметка,въпреки да бях доволна много от марсианците, да си пие профилактично,прочетох добри отзиви за него, що пък да не пробвам?! Давам му вит.С ампулки пак профилактично, даже забравих ,но другата седмица ще му взема и рибено масло.Чееее.....имаме нужда от апетито възбуждащи неща, и без това си е "хилка" Mr. Green

# 234
  • София
Момичета,
благодаря ви за пожеланията!!!
 Hug  Hug  Hug

# 235
Eй момичета здравейте   bouquet
Как е настроението днес след по-топлите и слънчеви почивни дни  Peace
Ние в събота ходихме с децата на Витоша /на Ветровала/ и се пързаляхме с шейната яката  Mr. Green Децата се набесняха едно хубаво, вдъхнаха свеж и чист въздух  Hug на връщане ометоха по няколко Макдоналдса  #Crazy и доволни се прибрахме  Joy
Вчера го ударих на яко почистване ...ама карай  Sick трябва да има баланс в природата  Mr. Green

А днес от сутринта се боря с тъпия сайт за ДГ  #Cussing out че колегата не може да си запише хлапето за ясла  Rolling Eyes и както гледах ТВ и съжалявах горките родители, радвайки се, че моя е вече на ДГ  newsm68 ...така взех, че и аз се вкарах в туй приключение  #Shocked ама успях newsm10

# 236
  • София
Абе това със сайта е ужасно.
Паркирала съм се пред компютъра от 8.30....ужас и половина!
 #Cussing out
Както изглежда ще сме на вариант частна ДГ...там поне вземат всеки от раз.  Rolling Eyes

Браво,че сте си изкарали хубавко в планината! Сега ще имаш сили за цялата седмица напред!  Hug

# 237
  • София
Аз май не съм разказвала че миналата неделя бяхме на Алеко.Качихме се с лифта.Стела много се изкефи,обади се на баба си по телефона и и каза че лети Laughing.Пързаляхме се със шейна,но Стела през цялото време мрънкаше че иска да кара ски Laughing.На връщане заспа в лифта Mr. Green

# 238
абе не е читаво това онлайн подаване  Sick регистрирахме девойката  около 11 и беше 29 номер, сега преди малко като проверих, пише, че е рег. в 13.05 и е 88 номер  #Shocked
Дано да измислят нещо, че май бая деца ще увиснат да му се не види  #Cussing out

# 239
И ние се опитахме първо на лифта  Rolling Eyes ама имаше ужасна опашка, и като казаха, че минава за 1-1,2 часа, се отказахме  Mr. Green
Чичкото каза, че винаги към 13 часа е спокойно, така, че другия път тогава ще се пробваме  Praynig
А пък Калоян пък изобщо не се впечатлява от ските и скиорите  Thinking яха шейната и само да има кой да го издърпа после нагоре  hahaha а докато брат му се пързаля, той цели хората със снежни /ледени топки  Joy изобщо не скучае човека  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт