аман от ненормалници по тия блокове
навсякъде има по някое куку - я кърканде, я луд, я изкукала бабичка
Ехо, аз само минавам, нямам к`во да кажа ново
, да ви вида какви ги вършите, Жорко ходи на градина от понеделник и тъй то.

. От градината си поискаха един пъзел да имало с какво да си играят децата. Купихме им два и един такъв скицник взехме също и за там. Остава да й измисля какво да й носи дядо Коледа в градинката.
)
Бъди много щастлива!
Аман от коли4ки кой каквото си нема това иска
Не ми се дават пари пак за коли4ка , нещо друго ще измисля 
Кой знай и това за колко дни ще е , и само ще си хвърлим парите на вятъра 
Да ама не само преска4ам коли4ки и бебета вкъщи , оня ден пак закарах 3 бебета в детската
ела у нас да видиш има ли бебета
и за разнообразие току настъпиш някое ситно неприбрано парче от конструктор 
кой знае - мазах го с какво ли не, накрая завехнаха с Фенистил-гел, иначе и капки му давах 2-3 дни, че явно много го сърбеше
днес вече е по-добре, не мрънка толкова, а и пъпките са позавехнали с твърдо връхче, а преди бяха едни ярко червени петна с различна форма и големина
много странни 
какво да кажем "ние с гаргите тогаз"
аз врътнах преди 2 седмици цели 39
ама изобщо не се давам на девойките
така, че имаш още много докато пораснеш, а пък за другото да не говорим 
а и той напоследък в студа спи повече при нас ..та все някой друг щеше да е хапнат
Мислех да питам в ДГ дали няма някое друго хлапе така ...ама не мога сутрин да се вредя до г-жата от едни 2-3 майки, дето само се разправят сутрин
а нямам време да ги чакам 2 часа
има няколко като хванат учителката и като запитат, пък разказват какво детето правило вечерта в къщи, пък яло, не спало, па пикало ...пък незнам какво си
Верно, че са от "пресните за ДГ хлапета" ама пък чак толкоз ...незнам ..нямам спомен да съм била такава досадна в яслата ни с големото ..ни с малкото
то направо не можеш да си съблечеш и вкараш детето спокойно
а гледам, че и учителките вече се изнервят..ама 
Отделно взимаш легла, маси и тинтири - минтири 
Тамън в4ера си излъсках вси4ко
Но... това е положението 
Ние за Бъдни ве4ера и Коледа ще сме си в нас , а за Нова Година още не сме го изумували
Сигурно пак в нас Препоръчани теми