ПАЗАРДЖИШКИ майчета добрички - за БАЗАР се стягат всички! (2)

• 13 627
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Не, имам предвид точно Социални грижи - всички други ги знам...

За обувки - нямам налични такива номера...Ако не намерим, от базара ще купим едни маратонки.
Лили, ние ходихме на няколко такива случая, монетата НИКОГА не е с една страна - вярвай ми.Важното е да помогнем на хората в нужда.
За учителите - има всякакви - не всички са такива. Във всяко стадо си има черни овци. Аз имам колеги, от които се срамувам, имам и такива, от които съм се учила и наистина е чест, че ги познавам.

Sneji, списъка ще го имам до един час и адреса на дома и оттам нататък действайте! Директорката - г-жа Казакова много се зарадва Hug

За да не пиша сто постинга един след друг само да допълня за срещата - има да се обсъждат доста неща - не мога да поема всички неща при мен като артикули. на всички трябва да се залепят стикери. Трябва да се закупят чантички, да се купят цени.
Да се измисли пак една красива кутия за дарения. Да Се направи на всяка майка, която ще стои зад щанда стикер с името и, за да си го закачи. Да се напарвят емблемки или стикерчета с думата ДАРИТЕЛ, която да се дава на най-щедрите.
Къде точно ще отидат средствата от базара - ще ви кажа какво сме видели, от какво имат нужда и ще преценим.

Има и други все такива подробности, които са много важни за доброто ни представяне.

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 09:57 от mama_iana

# 136
Незнам какво имаше в предвид за двете страни на медала.
Момичета само за големия трябват обувки за малкия намерих.

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 15:59 от winter

# 137
  • Пазарджик
За съжаление, аз пак няма да мога да дойда на срещата  Sad .
На сватба съм  Laughing . А ми се искаше ...

Да се измисли пак една красива кутия за дарения. 

Кутия мога да направя, само трябва да измисля каква  newsm78 - нещо като кутия от обувки ли  Thinking

Направила съм и аз нови неща, но не съм ги снимала още ...

Яна, от парите за преждата мога ли да отделя и за рамки /щеше ми се да направя и коледни/ , ако са докарали от хубавите ? А в Евроленда дали издават фактури?

# 138
За момчетата от Огняново, където ходихме с Лили: голямото е на 10 г. и е 3-тии клас. Беше с джапанки по летни чорапи, когато отидохме. Малкото е 1-ви клас и беше с гумени ботуши. Картинката беше жалка. А за учителките (моля да ме извините за грубия език) - пълни невротички и двете класни. Крещяха на децата. На всички, но на въпросните две - отнасяха се така, сякаш им правеше удоволствие да им казват недостатъчците. Децата бяха уплашени, че ще ги вземем, когато им казахме "чао" и пак ще дойдем да ви видим, тогава получихме единствените им усмивки. Ако освен обувки се намери и някоя дрешка....Съжалявам, но аз немога да помогна нито с обувки, нито с дрешки, защото си имам едно семейство с 5 деца - все момичета и всички дрехи и обувки на Никол заминават за тях.

За шефката на социални грижи:

Дирекция "Социално подпомагане" - Мария Танева
Отдел "Социални Грижи" - Мариана Бунчева
Отдел "Закрила на Детето" - Дима Церова
Сектор "Интеграция на хора с увреждания" - Ваня Гагова ( в майчинство, друга я замества, ама не и знам името)
Всички са подчинени на г-жа Танева

п.с. все пак живея с/у Социалното и да не искам ги знам...

# 139
Беладона - да - като кутия от обувки - отгоре да е прозрачна - аз имма една от миналия - от кукла, но и трбва украса, ако искаш да я видиш и нещо да измислиш. Хубаво е , че се се вижда отгоре като пускат парите колко са.

От парите - ти прецени какво ще ги правиш- дала съм ги за прежда и за каквото е необходимо. Hug Фактури в евроленд дават, но след седмица.
дано ни одобрят и за помощта от 200лв - там съм писала 30 рамки и прежда и куп други неща. Praynig
Хеххехе, Гери, ти направо ма разби #CrazyДруг път ще питам направо теб. Благодаря ти!
Ще намерим каквото трябва за децата - чорапи също.

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 10:49 от mama_iana

# 140
  • Русе
Момичета,по-хубаво е кутията за дарения да е прозрачна.Ние ще ползваме едно аквариумче за целта...

# 141
Не може ли да се направи кутия от перциглас, не че мога да я направя просто давам акъл

# 142
Имам стар аквариум  - малък с капак.Но трябва да го потърся...
В понеделник мога да ви кажа със сигурност дали съм го запазила.

# 143
Ембер, потърси го, ама то отгоре с какво може да се направи да не  е отворен newsm78
За срещата - иска ли някой дрян да му донеса, за Соня знам.

Обадиха ми се от дома в Лесичово - поканиха ни на тържество на 18 декември. Правят картички за базара и сурвачки.

# 144
Имам предложение - неможе ли да се съберем на място, където има и кухня? Аз като пия, трябва и да мезя....ако държите да е в "оня" край на Пз, може и в Китайския до кафето на Борянка. А може и другаде...ама да има кухня  Praynig 

# 145
ОХхх ooooh!, ей сега ми светна, че кафето на Борянка не работи в събота!!! лелле какъв гаф щяхме да направим. Whistling
Ние хубаво ще отидем някъде, но по заведенията без резервация в събота е чист хазарт - кой ще отиде да запази маса в Бамбуча или да се обади в заведението  bouquet нито знам телефона/и на справки го нямат/, а с това дете утре цял ден съм сама и няма как да отида аз.

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 15:49 от mama_iana

# 146
мога тук при нас в белите да запазя без проблеми, но в  събота е голяма лудница и няма да можем да се чуем, къде друга де може newsm78

# 147
Много моля всички момичета, които по някакъв начин ще участват на базара за Коледа - с материали, с подкрепа само с каквото и да е , да ми пратят на лични двете си имена и ако искат телефоните си Hug Hug Hug
Благодаря ви предвалително!

Утре срещата е в Бамбуча от 19 часа - резервацията е на Яна Плачкова

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 17:43 от mama_iana

# 148
Яна много бързаш.
Мразя Бамбучата, ама......

Цитат
Много моля всички момичета, които по някакъв начин ще участват на базара за Коледа - с материали, с подкрепа само с каквото и да е , да ми пратят на лични двете си имена и ако искат телефоните си   
Благодаря ви предвалително!
Би ли обяснила?

Днес се видях със паликарова, много приятно майче, обеща да ни помогне със всичко което може. За изработка не и се отдава на момичето но аз имах идея, а тя се съгласи.
Ще и дадем изработените неща етикетите и чантите, хартията тя ще опакова. Ще продава и на пазара.
Яна ако имаш договор на движението донеси го.

# 149
Лили, може утре някои момичета да не са на работа и да не влезнат, за това избързах с Бамбуча.Важното е да се видим. Утре тепърва да търсим заведение - кой разбрал, кой не разбрал, нека поне се знае по от рано.
За имената като се видим ще обсъдим. Това си е чисто между организаторите, за това не съм с подробности тук.
Паликарова ми писа - супер е това, че ще се наеме да опакова и лепи етикети. Ще ни трябват и кашони да подредим нещата. Всички материали вече майките питаха и съм им дала моя адрес - като събера всичко ще се разберем да ги транспортираме при нея и да започне с лепенето на цени и етикети. Проблема ще са цените, но ще се разберем с нея да се видим и да ги оправим.
Софиянки ще ни помогнат за базара - вече се договорихме. Подробности - пак като се видим лично.
Договори имам, но нямам принтер. Има бланка в пощата ни. Принтирай я и я донеси.  bouquet

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 22:07 от mama_iana

Общи условия

Активация на акаунт