За обувки - нямам налични такива номера...Ако не намерим, от базара ще купим едни маратонки.
Лили, ние ходихме на няколко такива случая, монетата НИКОГА не е с една страна - вярвай ми.Важното е да помогнем на хората в нужда.
За учителите - има всякакви - не всички са такива. Във всяко стадо си има черни овци. Аз имам колеги, от които се срамувам, имам и такива, от които съм се учила и наистина е чест, че ги познавам.
Sneji, списъка ще го имам до един час и адреса на дома и оттам нататък действайте! Директорката - г-жа Казакова много се зарадва

За да не пиша сто постинга един след друг само да допълня за срещата - има да се обсъждат доста неща - не мога да поема всички неща при мен като артикули. на всички трябва да се залепят стикери. Трябва да се закупят чантички, да се купят цени.
Да се измисли пак една красива кутия за дарения. Да Се направи на всяка майка, която ще стои зад щанда стикер с името и, за да си го закачи. Да се напарвят емблемки или стикерчета с думата ДАРИТЕЛ, която да се дава на най-щедрите.
Къде точно ще отидат средствата от базара - ще ви кажа какво сме видели, от какво имат нужда и ще преценим.
Има и други все такива подробности, които са много важни за доброто ни представяне.
.
- нещо като кутия от обувки ли 

Друг път ще питам направо теб. Благодаря ти!
, ей сега ми светна, че кафето на Борянка не работи в събота!!! лелле какъв гаф щяхме да направим.
нито знам телефона/и на справки го нямат/, а с това дете утре цял ден съм сама и няма как да отида аз.