ПАЗАРДЖИШКИ майчета добрички - за БАЗАР се стягат всички! (2)

• 13 626
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,
едва сега се "престрашавам" да пиша. До сега основно ви четях. А пък и исках да се отчета с вече изяснени идеи за базара. За момента съм направила ето тези звездички: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4456828. Ако ви харесат, ще се включа с още. Малко вертикално ги снимах, но....
Другото, което съм измайсторила са гобленчета /мини/ които не съм снимала. По-нататък и това ще направя, но още мисля, дали да са картички, или да ги сложа в рамки като картинки.
Мама Яна, отделила съм някои нови зимни бебешки дрешки. Разбрах къде, но докога трябва да ги донеса. Много бих искала да дойда, но уви трябва да се работи...
Това е засега. Желая ви лек ден.
Между другото с Тед сме съседи  Laughing Laughing Laughing.

# 46
Gerssy, прекрасни са звездичките.
Гобленчетата също се продават много добре. Днес Виви75 ще ми остави своите  - и тя е готова за базара. В рамки много вървяха гоблените, но все пак всичко опира и до парички.
бебешките дрешки може да сезанесат в бебешкия . Ако е една чанта - знаеш къде да ги оставиш!

Лили, размисли за решението си да не пишеш - нещата ще станат много трудни организационно, а и мисля си, че имаме нужда от теб! Hug

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 10:29 от mama_iana

# 47
1.  Да кажа: за сега намерих цена на плакат А3 на 1лв, а на картички на 30ст. - заявквта трябва да е 5 дена преди събитието. Бройките са без значение. Очаквам да ми се обадят и от друго място за цени, но мисля че тези са доста атрактивни.

2. За публикацията във в.Знаме, послучай базара - говорих с отдела им който се занимава със социална дейност, писма и .т.н Говорих с Бисерка Трайкова, която познава Елица, и готовност прие идеята (мисля че дори ще минем без плащане-ако има поемам 20лв). Разбрахме се Яна (координатроката на движението на местна почва) да и се обади за подробности. Сори Яна, ама ни ти знам нито телефона, нито фамилията, затова и казах че ти ще я търсиш. Пращам ти обновена версия на статията - така че можеш да действаш.

3. Ами ако аз не се лъжа, нямам повече поети ангажименти, които да не съм изпълнила. Като се избере кой ще е плаката и картичките, мога да се наема с разпечатването им - това е.

Разбирам WINTER - и аз полагам доста усилия да "стъпвам на пръсти" из форума - много чувствителни са тук мамите, но да им простим Лили - с малки деца са в къщи, ако искаш го отдай на следродилна депресия, на ОВУ или просто приемат трудно чуждо мнение и се дразнят от опозиция.Но факт е, че преди година и половина и мамите бяха по активни и бяха и повече, пък и голяма част от тях не виждам вече, в темата за благотворителността.

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 10:58 от mother-of-pearl

# 48
Имам мейлите на всички училища в града. Можем да им пуснем покани по тях...
Peace
winter както писах и на принцесата не съм от обидчивите,но нали работим в колектив и в крайна сметка това трябва да се хареса на всички. Но щом ти така си решила и не мисля ще форума е място за сръдни , за заяждания и т.н.
Gerssy ще се радвам да се видим в такъв случай

# 49
 Браво,Гери, добре свършена работа!  bouquet  bouquet  bouquet
Цените са повече от добри за картичките и плакатите.
Ще уточним тук само колко бройки да се отпечатят, но при тези цени може и повече.
За вестника  - ще се обадя, но мисля, че още е рано за отпечатване. ще се обадя , за се чуем с милата госпожа и да уточним. Прати ми на лични телефон на редакцията ако можеш. Hug

Що се отнася за това , че повече момичета пишеха тук - причината да не пишат не е една... Всеки си има много ангажименти, не всеки може да се нагърби с това. Аз съм си по цял ден вкъщи и за това се занимавам толкова настойчиво. Ако ходех на работа и да исках едва ли щях толкова  да правя, както и другите по-свободни момичета. Мамите, които са писали и пишеха преди са били майки, сега са работещи майки. Нормално е да имат повече ангажименти. не търсете причината в конфликти. Не е честно спрямо никой от тук. Елица и Гвен отидоха и станаха софиянки, особени Ели!
Нели, Ива, Петя, Мери, Борянка - всички работят...
Има много нови момичета, които наистина много помагат. Не на всеки силата му е из форумте. Някой просто си пишат на лични идеите и с какво могат да помогнат.
Виждате, че почти всяка седмица някой нещо прави за децатата.
Така че давайте напред, момичета. Трябва да направим базара и да си свършим добре работата.
Лили, размисли наистина Praynig
Получих гобленчетата на виви75, много са сладурски!

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 14:56 от mama_iana

# 50
  • Пазарджик
Тед, получих ти бурканчетата  Hug.
Соня, не знам как да се уговорим за шишетата - кажи ти , може някъде на центъра, защото не знам да не притесняваме Боряна с тези обемни чанти  Thinking. Днес минах през нея и оставих още късметчета за тези, които искат.
Gerssy с теб се познаваме - от детския кът при белите. Помня Емчо - много сладко дете  Heart Eyes , беше ни любимец. Не знаех, че вече има братче. Да са ти живи и здрави и двамата  Hug . Много са ти хубави снежинките  Peace .
Аз направих още 2 свещника, две картини, започнала съм нови бурканчета и шишета - като ги довърша, ще снимам.

За партито в бебешкия дом имам въпроси:

Кой ще идва?

И на мен ми се идва - ще питам за отпуска и ако нещо ще дойда, но не обещавам.

Още идеи за Gerssy  :
http://klio-elena.narod.ru/vjazanie/novog_igrushki.htm

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 11:26 от Belladona

# 51
За късметите, Гери ми е изпратила още днес, аз ще дам на Сончето от тях, а който иска да минава и през Борянка за да си вземе щом е отнесла и Беладона.

Беладона, не взимай отпуска, може да съм егоист, но ако стане нещо и нямаме помагачи за базара ще ни е много повече необходима твоята отпуска Hug Hug HugЕ, ако шефчето ти е суперско да те пусне и тогава и сега Joy

Момичета, давайте отчет кой какво твори, та да сме в час! Така ще задействаме и училищата  щом Нелка има мейлите Hug

За базара ще се включат и децата  от дома в Брацигово/"В.Петлешков"/. Утре ще снимаме техните изделия като им идем на гости.

Така, за да не правя нов постинг - пускам тук всички изявили желание да помогнат с изработка на неща за базара. Ще поканим и другите училища, а може и всички, стига да ни предложат маси от общината.  Ако съм пропуснала някой или пък има нови "джудженца" нека ми пишат на лични

Лили - плетива, кукли
Соня - коледни късмети
Яна - рамки за снимки, коледни късмети
Виви75 - гоблени, плетиво/дадени/
Вива333 - бижута, коледни късмети
Летяща крава - плетива
Теди - часовници, бродерия, плетива, бижута
Герси - гоблени, коледни звезди
ЦДГ "Пролет" - картички/ започнали са да ги подготвят отдавна и са чакали само да се обадим Laughing/
Игуанка - картички, гривнички
Беладона - декупаж
Дом Брацигово - сувенири от кожа
Комплекс за соц. услуги - пана
Дом Лесичово - картички
Вес пепи/Пенка/ - есенни цветя
Камист - естествени цветя, изкуствени цветя/икебана/
Айселин - бижута
кампари - декупаж
Ше девил - фотошоп
monduss -  плетива
една мама от Пазарджик - плетени шапки с козирка
Аила/ Мими/ - детски плетени комплекти
Радина - декупаж
Ембер - гривнички, късметчета

Това е, ако има неточности свиркайте, ама не силно smile3501
Между другото - досаждам ли ви smile3505

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 16:00 от mama_iana

# 52
Цитат
Между другото - досаждам ли ви

Абе имаш едно обещано кафе - и аз си го търся, а и пък дължа едно такова на Тед, защото и обърках името - така че действай.  И ще забравя за досажданията  Wink  bouquet

# 53
# 54
Belladona какви красоти Hug Peace smile3501
с твоите изделия сама можеш да направиш базар Wink

# 55
Беладона, много си талантлива, да знаеш!
Ние днес със Сончето ходихме до дома в Брацигово - занесохме 6 чувала и два кашона дрехи. Много ни се радваха децата, разменихме имейли.
С радост ще се включат в базара, аз снимах част от нещата, които ще направят за нас. Уговорихме се и да доведат няколко деца да помагат зад щанда, а и те проявиха невероятен ентусиазъм да дойдат да видят базара.
С този дом за сега се комуникира много добре. Разговаряхме  с  директорката за проблемите в дома и конретно за някои от децата. В момента най-голяма нужда имат от табли за сервиране в стола - разливат си манджите така.
Помолиха и за музикална уредба. Това го разбирам, защото там са 90 деца и имат нужда от забавление.
Ето снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191936

Дарените дрехи са от: сестрата на Соня, Лили, мои, Пенка/Вес Пепи/, Теди

Гери, немаш ядове, пиле  bouquet

Да се изфукаме със Сонче, че тези двете моливничета /златното и сребърното/ са си наши подаръци от децата Mr. Green

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 16:31 от mama_iana

# 56
абе момичета, видях плакат за концерт на детски вокални групи, в зала "маестро Г.Атанасов" на 16 ноември, като е организиран от общината и детските групи. Входа е свободен.
Е, за такъв вид изява ставаше въпрос, когато се мислеше да се направи базар и около престоящ концерт. Та въпроса ми е - няма ли такива концерти и през декември? Незнам дали ме разбрахте. Незнам и кой да се пита - някой от общината или в самата зала. ( Залата се намира до входа на общината, ако някой не ме е разбрал)

# 57
Това е много добра идея Peace
по едно време ако не се лъжа имаше зимни вечери май се наричаха newsm78 и се провеждаха в зала"Маестро Г.Атанасов"
Но не съм сигурна сега дали има такива работи Thinking

# 58
момичета, ми Борянка като беше ходила долу в отдела да пита/В Общината/ и те са казали, че нямат нищо предвидено за Коледа. Освен пък да питаме директно в Младежкия какви тържества са предвидени и кой ги организира.

Радина ще ни изпрати чинийки с декупаж - много са сладки!
http://radinna.multiply.com/photos/photo/7/56

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 19:26 от mama_iana

# 59
момичета здравейтеHug

звеното във Видин
 организира
Представяне на ДБМ във Видин

на  28.11.2007 във Видин ,
имам удоволствието да Ви поканя ,
имаме нужда от вашата помощ ,подкрепа и присъствие
надявам се да обменим и опит .

*ще пиша и в другите теми
да поканя момичетата от другите градове,надявам се нашата презентация да се превърне и в Среща на ДБМ ,защо не  Heart Eyes
спането е организирано ,ако някоя от вас ,има желание да ни подкрепи,но няма финансова възможност ,
ние ще поемем и пътя Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт