ПАЗАРДЖИШКИ майчета добрички - за БАЗАР се стягат всички! (2)

• 13 627
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета! Благодаря ви първо за подкрепата - всички сте ми писали на лични да ми стискате палци за мъниче. докторите казаха, че е добре детето, тука така ни уплашиха, че...
Така , сега малко се поуспокоих и мисля по-трезво.
Момичета, браво, мисля, че всичко горе-долу върви по план.  bouquet  bouquet  bouquet
Срещата ще е на 21 ноември в 9.45 пред дома.

Днес ми се обади координатора на Съюза на жените - от къде ми е намерила телефона не разбрах, но има желание да работим заедно по инициативи. Шефката на Отдела за закрила на детето също ни издирва, за да ни помагат.

Картичакта доста я мислихме, но мисля, че с този шрифт е най-близо до моето виждане за картичка с дете и да е благотворителна. HugЕдинствено се чудя трабва ли да сложим някъде поне два телефона, та ако някой иска да дари повече да се обади....

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 13:54 от mama_iana

# 76
Съгласна съм за тел.
Давам съгласието и моя да сложиш.
Яна колко сок да взема.
По повод кмета ще ти пиша на лични.

# 77
Съгласна съм за тел.
Давам съгласието и моя да сложиш.
Яна колко сок да взема.
По повод кмета ще ти пиша на лични.
Ако сока ще си го взимаме - купи пунш - децата много го харесват/вземи фактура/. Ако си намерила дарител - мисля, че 7-8 кутии сок от един литър/ ще стигнат. 25 деца са/
Като се видим ще  говорим в сряда.

# 78
Аз не пиша тук нарочно. Надявам се оценявате жеста ми, да ви дам глъдка свеж въздух от себе си.  Mr. Green Шегишка. На мен магазинчето ми потръгна доста добре и плета постоянно. Пиша само в Клюкарника, щото там много, много замисляне не е необходимо.  Grinning

Не разбрах коя е датата на партито в бебешкия. Разбрах само часа.
Мисля в петък ранен следобед да съм в Пз за една изложба. Искам да отида и до Приюта до болницата в събота. Някой поддържа ли връзка с тях?
Уточнихте ли датата на базара? За мен е мн важно да знам с колко време разполагам.

# 79
Летяща, на 21 от 10 часа е партито. Аз често се чувам с Ковачева от приюта. В момента там са 7-8 дечица. Не сме ходили отдавна там, но до Коледа сме замислили да им направим едно тържество. Децата си нямат шалчета, ръкавички. Ще им вземем, за да ги зарадваме. Те ще се зарадват да отидеш. Базара със сигурност ще е в седмицата - 17-22 декември. Само точни дни още не мога да ти кажа.

Днес е излезнала статия на последна страница в "Знаме" - статията е много мила и д-р Видева/директорката на бебешкия/ е казала добри думи за ДБМ. Само не знам от къде Знаме имат инфо за партито. Ходихме със Соня и до радио Пазарджик - опитах се да кажа всичко, което е важно, дано да не съм пропуснала нещо на интервюто.

Утре има Ден на отворените врати в Комплекса за социални услуги - ден на приемната грижа - поканенни сме. Може след партито да отидем, тъкмо ще се видим и с Димитрия Церова - шефката на Закрила на детето.

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 13:43 от mama_iana

# 80
Казах ти мнението си за картичката ( по хубава е предния вариант, който аз съм виждала), ама сИга видЕх, че съм пропуснала нещо, а явно и ти, а явно и всички българистки във форума  Laughing
да кажа ли.......? или да си поиграем на открий грешката  Rolling Eyes
Знам,че само ти ще си я видиш, ама ми се ще да видя, друг ще я забележи ли   bouquet

п.с. ще се видим утре на партито

# 81
Не съм българичка и не виждам добре от синия надпис на снимката, но се пише прегърнЕ, а там май е с "и"...

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 16:44 от Nellina

# 82
  • Пазарджик
Ееееееее, браво Нелка   bouquet . Много си добра, въпреки че наистина не се вижда добре.

# 83
Не съм българичка и не виждам добре от синия надпис на снимката, но се пише прегърнЕ, а там май е с и...

Стига бе  Shocked , аз че съм недоскив и трябваше да зумна снимката неколко пъти , за да се уверя, ама и ти ....и аз пък ти повервах, че немаш професионален навик да преглеждаш написано, нали?  Mr. Green
Жалко че не обявих наградка - иначе я печелиш   bouquet

# 84
Жалко че не обявих наградка - иначе я печелиш  bouquet

newsm47

# 85
Честно не я видях, защото има надпис, а и това  е работен вариант на картичката - имайте го в предвид bowuuБеше важно да се види визията. Аз мислех, че може някой да си е въобразил още една запетайка и взех да изчислявам едни вметнати части... мани. #Crazy
Важното е , че това ще е вариантът на картичката, плакатът остава първи вариант и всичко е уточнено!

Браво Теди!  bouquet
Браво и за помощта на Гери!  bouquet Дето се вика - заедно можем повече!
То без ОТК не става!
Сега в момента надувам балоните - не с уста Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 16:15 от mama_iana

# 86
smile3501 Нели за откритата грешка Hug, този текст толкова ми се  наби в главата че на всяка втора дума да има грешка сигурно нямаше да забележа Embarassed Не се оправдавам грешката е моя. Надписът излиза от сайтът на който качвам снимката , в снимкабг изглежда много размазано, сори за надписа гаден е знам #Cussing out
ето сега как е,  в очакване на мнения

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 16:22 от ted_

# 87
Ето картичките и от ДБМ - те са коледни, а отзад има тескст, че се помага с тях, както и сайта.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185981&photo=21
Общо са 178 бройки

# 88
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194438
Ето малко снимки от днешното парти.
Повече снимки, както и подробности за събитието чакайте от Гери! Hug

# 89
Аз като Гери не мога затова само няколко думи.
Партито беше добро, децата се зарадваха много,  пяха ни песнички и бяха много много щасливи.
След партито си направихме една малка срещичка на която обсъдихме коледния пазар, картичките, плакатите, и някой други работи Sick
Ходихме на Стамболийски в центара за закрилата(не моня как точно беше) утре ще отидем с Гери и с една тяхна служителка да видим едно семейство.
Утре имам среща с кмета, ще пиша утре.

Общи условия

Активация на акаунт