НOEМВРИйката усилено гнезди, иска тя за бебчо всичко да нареди

• 10 219
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Валенсия и аз май ще си взема колан именно поради тая причина  Thinking  Като излизам да съм без шкембе...пък вкъщи Simple Smile

Благодаря ви за споделеното! Мен ме понаболва като ходя в тоалетната...и си имам лохии,но дано скоро се оправя!

# 151
 Здравейте на всички от мен! Ние сме си в къщи от вчера  , добре сме.  Тия дни докато се адаптираме може да нямам много време да пиша  , но надявам се да е за кратко!
Магдалена е добре  , папка и спинка/засега/ Laughing

Ще кача снимки скоро да я видите. Сега отивам да разглеждам бебчетата , които съм пропуснала.
 Как ще ви изчета , направо не ми е ясно! Thinking

# 152
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА MISSZ!  bouquet Hug
Добре дошли на завърналите се мами! Hug

Хайде, утре очакваме много нови попълнения - Сладурка, Рени, Катето,Azade... Wink Аз да не ви казвам какви сценарии имам в главата си... Tiredкак тръгвам за Плевен, хващаме яко зора по пътя...раждам в Ловеч... или в Севлиево Laughing...или пък изобщо не стигам до Плевен, а си раждам като куче в Търново... Tired Утре и аз съм на преглед, мерим я пак нашата дебеланка и да видим какво ще реши Търновската докторица... Thinking Иначе, от време на време, особено вечер, такова стабилно стягане имам на корема, чеее... Shocked

За коланите - на последното училище женката каза, че тези, които са секцио е хубаво да носят колан, но НЕ повече от 3 седмици, а тези които са вагинално - не...Ама каква й беше логиката... newsm78
Отивам да зяпам и аз снимки на бебоците.Целувки!

# 153
КУ-КУ, готвя се за разходка малко,4е съм изтрещяла в нас, 4акаме свеки да пристигне и с майка ми се грабваме и отиваме да се 4ерпим нещо, да поизхар4им пари4ки.Изкъпах се,наконтих и сега ще спретна един тоалет и дим да ни няма.Бебето спинка и скоро ще се храним.Искам да се похваля.4е съм смъкнала 3кг за 1 седмица,имам още 2 кг да сваля и съм си в норма ве4е.Ама те не ме тревожат.Лоша ли е идеяата да взема и от тези капки за коликите,за които Дан4ето пишеше и да опитам веднъж с тях,дали няма да имат по-голям ефект?Или да си привърша 1 опаковка Инфакол????
Я кажете?

# 154
  • Sofia
Здравейте момичета!
Честити бебчета на родилите, на останалите леко раждане!  bouquet

Искам само да ви предложа музикалната играчка за креватче на Фишър Прайс, която продавам.
Та ако някой се е спрял на нея и моята цена го устройва, моля! Hug

Поздрави! Grinning

# 155
  • София
Честито на MissZ!
Аз бях навън с каката на разохдка, че нещо не ме свърта вкъщи, ама много духа ... не става за бебо.
Той сега спинка кротко кротко.
Galaxy_25 браво за килограмите, аз тия дни не съм се качвала на кантара.
Приятен ден   bouquet

# 156
Дита,ама колко време след операцията да се сложи колана? Аз мисля да го слагам наистина,когато излизам поне да не ми се мадехерца (то не че има много,ама...срам)

Галакси направо ти завиждам благородно.Ще взема и аз да се пробвам за едно кафенце  newsm78

# 157
Галакси направо ти завиждам благородно.Ще взема и аз да се пробвам за едно кафенце  newsm78 [/b]
Айде с мен тогава,с кеф ще те водя на кафенце...Simple Smile

# 158
  • София
Здравейте и от нас - най после и аз да стигна до компа, че от сутринта съм все ако не пера гладя, ако не гладя, храня, а ако нехраня - сменям памперс Simple Smile Сега готвя, ама реших да влезна да драсна 3 реда...

madchen, всички миказват че бебе като спи не се буди. Обаче, във Вита сменят памперсите преди ядене за да разбудят бебочковците. И аз го чакам да се събуди до 15 минути след часа ни за ядене, след това го обръщам 2-3 минути по гръбче, след това сменям пампито, той се разсънва, храня го и обратно в леглото. Така поне не пропускаме ядене...Но аз му изместих и режима - последното хранене в 12, първото в 6, защото в 1 през нощта съм абсолютно неадекватна...
За зърната, не мога да ти кажа нищо - и моите вървят към разкървавяване, та като стигна до там ще те питам аз за съвет...

Дес, благодаря за съвета - наистина днес сме по-добре с кърмата. Почти изяжда всичко, а онова което изцеда не му го давам. А за шишетата - 100% Би Фрий. Peace Значи имам на Авент, имам на Чико, но шишето на Би Фрий е несравнимо по-добро. Виждам как не се събира въздуха и беб не го гълта. С Би Фрий шишето като му давам, не повръща и не пръцка... Авент шишето направо му разказва играта...

На кантара не съм се качвала - ама утре като отида да ми махат конците ще взема да се премеря в кабинета на Док, че тя най-често ме мереше... Че на моя кантар в къщи не съм се качвала с месеци... Иначе за коланите, аз съм вагинално раждане, ама си носа колана, но не по цял ден, ами по 3-4 часа в къщи. Още не съм излизала на вън, но утре ще си го сложа Wink

Сега отивам да обядваме, че даполегна малко преди следващото папкане на Руси...А на неродилите мами, само могада кажа да си почиват и да поспиват...Мойто Руси е кротко момченце - спи и папка, но пак вечер не знам на кой свят съм. А за милото да неговорим - заспива където седне..

Хубав ден и пак ще пиша по-късничко

# 159
Oхх я кажете лек против хълцане.КАто се разхълца тва дете цялото се тресе и по над половин час не спира ooooh! Сега почти от толкова време хълцоти и неможе да заспи милата,но си мирува душицата де,а на мен ми се къса сърцето като я гледам и немога да помогна.Някой път минава с кърмене,но някой път не.Пробвах вода да и дам тя стиска устата,не ще Sick

# 160
Къде се дянахте всички  newsm78
Галакси,бравос за килцата.Аз моите 20 отгоре в кои дънки ще ги нагмичам,ум не ми го побира.Надявам се като родя да махна поне 7-8,пък останалите ще ги боря с колелото ако имам време.

# 161
Здравейте и от мен, мъничко да се включа и аз. И докато ви изчета....... Stop
И аз сменям памперсите преди хапване, защото така я държа принцесата будна повече време и чак тогава я храня. Пък и поплаква повече, щото иначе не мога да й чуя гласа.
За достатъчното кърма , доки ми каза, че е важно дали се буди за ядене през два часа и половина, три.  Ако е през по-малко, значи не й достига. Както и за акането. Като ака редовно значи всичко е ок. Но ще ходим да се замерваме контролно другата седмица.
Колан и аз имам, сложих го на изписването и умрях от стягането. Ще дам време на матката да се прибере изцяло (тя е 3-4 пръста под пъпа вече - смята се за повече от добро прибиране за дните от раждането) и смятам тогава да го нося постоянно. Притеснявам се иначе да не притискам нещо по стомаха ми.
Кантар в къщи нямам, И НЯМА ДА СИ КУПУВАМ ooooh!
На нераждалите, останали малко мами - Сладурка, Рени, Катето,Azade, им пожелавам скоро да гушнат бебо. И то ще е всеки момент.
Имаме си и нови бебчета, нямам време да ги изброя, видях ги набързо само. ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!  bouquet  bouquet
Дес и моята Лили хълца често, аз обаче я взимам и гушвам. За сега това действа. Някой път и като започва да се храни също спира. Лили също не иска да пие вода, не иска да накуси, не иска и залъгалка - САМО ЦИЦА hahaha

# 162
totonto,мерси за отзива  bouquet

Катерино моме,аз не те пускам да раждаш Naughty Кой шЪ ни залива от смях тука,ааааааааааааа не Grinning Crazy

# 163
  • някъде там
добър ден мами, честито за новите бебета и на завърналите са в къщи мамчета, отбора постоянно се увеличава  newsm44, е ние от четата още не сме дали своя принос, но и това ще стане  някога  smile3534

sladurka  виждаш ли Мома Катерина и тя навита за понеделник, а да видим ще направим ли удара  newsm19

тази сутрин и аз свърших малко работа, едни прозорци измих   clean; обърах праха и пода newsm75; една пералня развъртях  wash hang и най-важното завърших си гоблена /разтоварвам се и с такива занимания/  knit и сега гордо гордо съм се проснала на спалнята, а забравих нали се стягам утре да влизам в болница та взех си направих маникюр педикюр, ей така за малко настроение, ех суета, остана само ох баня ох кеф и да очистя терена  rotfImao rotfImbo

# 164
Катерино моме,аз не те пускам да раждаш Naughty Кой шЪ ни залива от смях тука,ааааааааааааа не Grinning Crazy

Дес,ако мислиш,че като стана майка ще ми дойде акъл в главата,в грешка си.Ама поне да ми олекне,че се чувствам като преял тюлен вече.Пък и вече ми се ще да видя какво сме сътворили с Василчо.Божееее,един хубав оргазъм колко неволи може да донесе  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт