Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се подготвя за излизане на бебето на терасата?
Как да се справя с болки при кърмене и проблеми с бебето?
Как да се справя с проблемите при миене на бебешки шишета и помпи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се подготвя за излизане на бебето на терасата?
-
Как да се справя с болки при кърмене и проблеми с бебето?
Болките на бебето при кърмене могат да бъдат облекчени с помощта на продукти като Infacoл или Sab Simplex, които помагат на бебето да изкара газовете и да се почувства по-комфортно. Освен това е важно да избягватe консумацията на храни, които могат да предизвикат колики при бебето. Проблемите при кърмене на бебето могат да включват слаба кърма, затруднения при хранене и колики. Вместо да смените храната на бебето, е важно да се съсредоточите върху приема на течности и добра храна, което може да подобри производството на мляко. Също така е от съществено значение да следвате сигналите на детето и собствения си майчин инстинкт, тъй като няма строги правила в тази област. В случай на колики е препоръчително да се консултирате с педиатър за съвет и възможни решения.
-
Как да се справя с проблемите при миене на бебешки шишета и помпи?
-
Какво е Аптамил и за какво се използва?
-
Какво означава терминът "пренос" в контекста на бременността?

риба и малко се застоях права,пък не ми е любимо.
хората с акита кърмене и повръщане имат проблеми а аз още с глупости - а и взе да ми писва вече нищо да не е наред.... 
- първо се оказа по -къс от това което ми казаха по телефона, после съм разочарована и от цвета и уж това което гледах беше сатиниран памук а това което получих ми се струва най- обикновен - има съшествена разлика между 2-та на пипане. А иначе намерих и фирма където ще им доставят такъв плат та да ми ушият - ще получат на 15 и мисля да поръчам.