НOEМВРИйката усилено гнезди, иска тя за бебчо всичко да нареди

• 10 219
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
MissZ Честита рожба!!! Нека да е добър и здрав и винаги да те прави щастлива! Simple Smile

Сладурче,стига моля ти се Simple Smile Ще видиш как всичко ще мине нормално! Бебка ти не е 5кила! Simple Smile Сигурно е 3.500 и каквото и да е раждането ще мине добре! Подготвени са за всичко спокойно! Simple Smile Имам добро предчувствие за теб  Wink 
А като гледам изреждаш някакви 3 варианта...Не се ли бяхте разбрали с доктора да ти прави секцио,ако не си тръгнала да раждаш до неделя вечер ?  newsm78

Аз установих,че неспокойството не Ная е било от леки колики.Давах и едно билково сиропче,дето ми го донесе приятелка от Испания и вчера се чувстваше много добре.Пише да го давам 2пъти на ден,но аз ще го давам веднъж,защото коликите и не са толкова силни....

Момичета след секцио,я кажете как сте с перисталтиката? И като ходите до тоалетна и освобождавате "напрежението" ... понаболват ли ви вътрешните шевове? И за лохиите - как вървят? Слаби ли са много или си ги има? Аз още се разкарвам с превръзки и си имам ...

# 136
  • Варна
Добро утро  Hug

Наминавам да видя за новини и как върви клуба - гледам, че още е в пълен състав. Wink

Честито бебче на мissZ. Да й е жив и здрав мъника.

Просто Аз - мисля че е рано да ти спрат лохиите - нали по принцип са 40 дена... Въпреки че като чета на повечето мами им спират между 20 и 30-ия ден.

# 137
Да и аз знам,че вървят около 40 дена...ама намалявали много по някое време...
А пък при мен си ги има бая  newsm78 Може би съм нетърпелива,защото ме дразнят!  Twisted Evil

А сега пък съм в луд размисъл дали да си взема колан за след секциото...да хвана да си помогна малко на корема  newsm78 И май ще си взема въпреки това,че се отрича... Има ли някоя мама която да си е сложила все пак колан след раждането?

# 138
MISSZ ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО СИН4ЕТО И ДА ТИ НОСИ МНОГО РАДОСТ И КЪСМЕТ:)

sladur4e еееее няма такъв филм!:) 4е и в 3 варианта си го стъкмила, най-накрая ще е сметки без кръ4мар, стига сладката ми си се тревожила,знам 4е си ти е в мислите твоето раждане, ти така ще психясаш, давай го по така.......Бебо ще си дойде,когато трябва,нали?Успокой се.Дай една усмивка и така.
Простоаз на мен мн ми намаляха също, но като сметна,4е са си отишли лохиите и то теква нещо си там да зацапа само.Така съм отвикнала да ходя с превръзки 9 мес, а сега 4ак ми се подсе4е дупето пт тия гадости,а аз по принцип с тампони съм свикнала и ми е още по странно.Ама са към края си.зА КОЛАНИТЕ,АЗ ЛИ4НО НЯМА ДА СИ СЛОЖА,НИТО ЩЕ СИ КУПУВАМ,корем4ето си е по4ти прибрано,не е хубаво да се носят коланите съм 4увала,ще 4акам след 40 ден да видя как са нещата и ще се занимая с някакви леки тренировки,ако има време.Моят белег запо4ва да се зали4ава,от 8 ден се мажа с Контратубекс и съм мн доволна.
Моят бебо само ве4ер мн се свива от коликите,спинка и си свива телцето,сънува,проплаква и аз като отида да го видя той спи дълбоко,:) като са му силни коликите го загрявам леко със сешоара по корем4ето,но го държа доста нагоре,за да не му е мн топло и го масажирам,той само като 4уе сешоара и си заспива:)Каза ми го този номер една позната!

# 139
ЧЕСТИТ СИН НА MISSZ! ДА Е МНОГО ЗДРАВО И ПОСЛУШНО БЕБЕ!

Моля за малко помощ родилите мами. baby_neutral Зърната ми са кървава пихтиеста маса. Ясно, че ме боли, но не това ме тревожи. Има ли проблем за бебето, защото все пак има и кръв - да не му вреди нещо? #Crazy
И втория ми въпрос е за едни неща като пъпчици които се появиха по бузките. Бледо червени с беличко (много ситно) в средата. Дали на някой му се е случвало?
Качих снимки в албумчето да видите какви големи бузи имаме, а понякога сучем само по 20 мин. Дано й стига Peace

Просто Аз, и моя задник бая се спари от превръзките и вече лудост ме хваща с тези кървища...

Сладурче, я се стягай. Всичко ще е наред. Ще си родиш, после ще дойдат други грижи. Само си пази нервите за после, че ще ти трябват Mr. Green

# 140
  • София
честит син на Missz   bouquet

мамита, а какви са аргументите против стягащите колани за след раждане  Shocked аз досега съм чувала само добри неща - и от лекари и от раждали мами ...

даже вече съм си взела, ама сега като ви чета се притесних  ooooh!

и въпросче - имам силна кашлица - да знаете някоя хомеопания за такива случаи? надявам се да не е опасно за бебка  Sick че много се напъвам като кашлювам

# 141
Missz  честито ти синче! Пожелавам ти само хубави мигове с него и да е послушен и много да те радва!
ааа писах аз снощи за мойте сценарии,че не е за нормални хора,ама докат мине тоя зор ,тъй ще е ,и да уж ще съм секцио,ама нали първо ще предзвикваме раждане,та не се знае как ще се ражда точно,но за това ще мисля довечераняма да се спи наистина цяла вечер Mr. Green
днеска имам доста работа,че мъжо е подхванал от сутринта смяна на пантите по прозорците и естествено бая боклук има,а мене ако няма д аме има няколко дни,трябва къщата да ми е в ред Flutter
ПростоАз-ако са били колики не минаха ли с Инфакол? Снощи как спахте?
За коланите да кажа-за раждалите секцио май не с епрепоръчват преди да минат поне 2 седмици май,защото матката се прибира по-бавно,а носенето на колан може да я прегъне newsm78,не съм сигурна,четох го някъде и аз искам някой да се включи със съвет,че съм мислила и аз подобен колан и се чудя също newsm78
ето рецептата за питката,за повод и без повод е супер,някои от вас скоро ще правят 40 дни,та я разгледайте http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121976.0

# 142
Честито на новите мами - Еко, Гъбка, Сузи, мissZ! Да са  ви живи и здрави рожбите, много щастие на семействата ви!

Честит рожден ден на патерици, tedi@az! Бъди жива и здрава и много обичана! Късмет и здраво попълнение в семейството, съвсем скоро!    bouquet

madchen, снощи гледах снимките на Лена и точно бузките ми направиха впечатление  Laughing пу-пу, голям сладур  Hug, да е жива и здрава!

kremito, хомеопатичен сироп за кашлица е Стодал. Но не е зле да се консултираш с доктор, все пак.

Мммм, питки много обичам да правя /и да консумирам  Laughing/, непременно ще я опитам.
Диана вече роди, може спокойно да се говори за ядене и рецепти  Laughing  Laughing

Момичета как съхранявате инфакола - в хладилник или не?  newsm78

# 143
  • Варна
madchen защо не пробваш със силиконови зърна? И не ползваш ли Лансинох или Гермастан?
kremito аргументите против коланите са : че мускулатурата на стомаха ставала мързелива и по - трудно се прибирала. Аз също ще съм със секцио, но съм си взела за всеки случай - най-обикновен от 9 лв., но по-скоро щото предстоят някакви празници и да не ми виси шкембата отколкото да го ползвам за прибиране.

Отивам да гледам големи бузки  Grinning

# 144
Добър ден момичета Laughing
Честит Крис на МиссЗ!  bouquet

За лохиите аз от 2-3 дни нищо нямам и снощи махнах превръзката,писна ми вече #Cussing out Ама се опасявам че ще се завърнат с пълна сила много скоро.Твърде рано е да са ми спрели,а и май не е добре да спрат толкова бързо.
За аргументи против стягащите колани след секцио съм чувала че се оеленивявали коремните мускули Thinking,от личен опит нищо немога да кажа-не съм ползвала.
Иначе мен вече нищо не ме боли,с тоалетната е добре положението Mr. Green

madchen,и моята мома има такива пъпчици,няма страшно,те сега започват да се изчистват душиците.Вяра по едно време беше пъпчасала яко по цялото лице след седмица отшумя всичко,педито каза да не се притесняваме.А за кървавите зърна незнам какво да кажа,не съм имала този проблем,ама много ти съчувствам Hug Питай доктор някой дали е вредно.
Охх тия зърна - и аз вия на умряло като захапе,ама от вчера с авентското кремче действам много редовно и май поолеква.

# 145
Добро утро на клуба и на майките с бебенцата.

ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА МИСС!ЖИВ И ЗДРАВ МЛАДЕЖА И ПОСЛУШЕН.
Абе в Америката май гонят родилките още на следващия ден,я глейте! ooooh!

Клубаааа,какви са тия филми на ужасите-раждания,чудесии.Нали се разбрахме да не раждаме!?! Peace

Аз направих една разходка даже до пазара и веднага ме заболя и кръст и корен и све чудо.Абе не си е работа-я да вземем да породим,че вече не се издържа.Понеделник викате,а? ThinkingМи стаа.Следобяд ще поговоря с корема ми!

# 146
Здравейте мами.Не мога да ви изчета изобщо Simple SmileНие сме добре.Никола е едно много добро бебе.Спинка си по цяла нощ и си папка GrinningДано и занапред да е такъв.Качих ви снимки да го видите.Той се променя със всеки изминат ден.А за килограмите-като се върнах от родилния се изтеглих и съм със един по-малко от преди да забременея ShockedКоремчето ми вече мога да кажа,че се прибра и нямам никакви поражения по тялото и кожата. Медхен страхотен сладур Лена GrinningМного дундичка тя LaughingА ти се притесняваше да не се роди рано и да е малка.

# 147
Аааа,разгледах снимките на бебоците.Малеее,толкова са сладички,направо да ги изяде човек.Едни мънички,свити на топчета. Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

# 148
Хайде моме Катерино, докога ще го чакаме това бебе!
Взимай да раждаш вече!

# 149
  • На тиха улица
Дианче, ето ме. Правя статистика на вече родилите момичета.Тук съм, чакам си датата утре.Иначе нощно време сънувам само бебета и съм на път да изкукуригам.Един ден ми остана и ми тресат нерви как е бебка, дали ще е добре, от два дни е много кротка, а друг път се движи здраво...Днес повече няма да влизам, за да си подготвя всичко за утре.Дано да мине добре.Просто се притеснявам за бебка.Стискайте палци. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт