НOEМВРИйката усилено гнезди, иска тя за бебчо всичко да нареди

• 10 243
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
преди тенденцията е била по-рано да се раждат момичета,действително примерите около мен са такива,защо сега са променени нещата не знам newsm78

# 121
  • някъде там
щото са станали по-кокетни докато се нагласят и тя датата им минала, чудя се и аз къде е Катеринка, да видим навита ли е за понеделник
rotfImao rotfImboда сформираме една света троица
не се притеснявай аз съм тука тая нощ, страха ме хванал много яко, а и нещото наречено мъж е глътнал бастуна и никакъв неговори и аз още повече се психясвам та няма да ме лови сън  smile3514 smile3511

намерих ето тези интересни статиики
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=73982.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=13444
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=73979.0

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 00:35 от renyto

# 122
  • София
а моят доктор съвсем ме довърши като ми назначи плановото секцио 3 дни преди термина  #Crazy
той хич не обича секциото и имам чувството че тайно се надява преди определената дата да взема да родя нормално ...  Rolling Eyes
и аз знаех, че момичетата идват по-рано, ама на - дойде мойто време да раждам и тенденцията се промени  hahaha

# 123
renyto мойто мъж пък си спиии блажено и хич....даже ми завявява одеве"знаеш ли,.че успях да си освободя понеделника" Shocked,аз даже не съм и допускала,че няма да може,ама той..притеснявал се,ама и да седял цял ден,какво можел да ми помогне #Crazy,но все пак щял да седи Crossing Armsнаправо не мога да го позная...аз да се взема малко в ръце...пък ще види той Twisted Evil
аз си изгледах една серия "От местопрестъплението" и сега кво... Tired
мога да си представя утре вечер как ще е Shocked
mergi и тя беше нощна птица-къде изчезна?

# 124
А пък аз така и незнам кога ще ми е секциото,никой не ми казва.Хората за догодина вече плануват секцио,а аз  ooooh!  Катерина ако мисли да ражда другата седмица  Mr. Green,да знае че най-вероятно и аз ще съм в МД,та може да се засечем.

# 125
аз ще съм с вас "виртуално" или мобилно да речем-по тел Mr. Green
представям си картинката за понеделник-не е за хора със слаби нерви,моите фантазии няма т край Laughing-отивам аз с подгънати колене,всичко търчи наляво-надясно(понеделник сутрин е),крещят родилки,аз побледнявам с всяка изминала минута,идва лекаря и ми казва да се кача на магарето,терпереща от страх и студ се качвам и се започва бърникане,аз мрънкам,тоя се нерви и ми казва да не се превземам Twisted Evil
свършва тоя преглед и мен започва яко да ме боли...установява се,че нямам разкритие(или най-много 1см),могат да ме пуснат и на тонове...вариант 1-праща ме вкъщи да си чакам р-е,щото нямам признаци за раждане
вариант 2-решават да ми пускат с-ма и ме приемат,тръшват ме някъде,идва някаква намусена сестра и не може да ми открие вена за абокат,питат ме за алергии,аз казвам,че имам,никой не ме слуша,почвам да се мъча аз,по някое време решават да ми направят клизма( може би и така ще ме остават,кво им пука-те нали всичко са виждали Twisted Evil)...нататъка не ми се мисли продължението,щото ми става лошо
вариант 3-преглед,няма р-е,няма тръгнала родова дейност,но аз се тръшвам,че вкъщи повече няма да чакам и тъй-приемат ме,правят ми там някакво мижаво ЕКГ,което никой не погледжа и естествено не обърщат внимание и на другите изследвания,пускат ми системкаааа,аз започвам да се превивам и да слушам крясъци,питам з аклизма-казват,е няма време и смисъл и ако много рИва,решават да ме режат,оттам бръснене  и влизане в операционнна.....
ох,как да спя-като ей такива ги мисля ooooh!

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 01:16 от sladurka

# 126
аз ще съм с вас "виртуално" или мобилно а речем-по тел Mr. Green

Аз съм си запаметила твоя в телефона и ще те тормозя да знаеш  Hug  ако искаш де....Даже пробвах да влизам през тел в интернет,но немога да стигна до темата...и все пак продължавам да ровя и ще успея надявам се,иначе  #Crazy  какво ще правя.

# 127
аз нали самичка си пиша почти,ей сега се гледах в огледалото обстойно-колко съм различна и променена,все едно не съм аз #Crazyвече не съм сладурка...(така ми викаха,да не помислите,че аз съвсем сама.....) ще мислим друг прякор Thinking

# 128
  • някъде там
sladurka ти си си развихрила фантазито яко, аз си представям само един вариант за понеделник отивам жадна гладна с големия сак, посрещат ме, настанявам се, сублечена и стъкната в една прекрасна нощница  Joy и ме повеждат към неизвестното, влизам в предродилна бодат ме или там каквото се прави  doctor и се почва стегна ме пусна ме  Whistling ooooh! и към обед трябва съм родила един бебок   ylinfant и до там с очакването, почва гледането  newsm30 Misc Baby Bottle

то и мойто милото спи като заклан вече, в понеделник ще е плътно до мен си мисля

с
мен сън скоро няма да ме хване, ама утре ще откарам поне до обед, бебка най-добре ме оставя да се наспя, дано и на нея и се спи като на мама й  smile3522

# 129
Ох,сладурка,сега видях че си дописала предишния си пост,еееее голяма фантазия,голямо нещо,я по-спокойно и аз се притеснявам много и си мисля какви ли не неща,особено след вчера като видях за какво отношение става въпрос ина всичкото отгоре си плащаме за да ни ругаят.Една овца(млада,наперена докторка) ме качи на магарето явно да ме прегледа за разкритие в някакво манипулационна,където беше като митинг вътре,нищо стиснах зъби и очи и се разчекнах на магарето,след което тя със засилка си напъха пръстите за преглед,така както съм виждала на село да бъркат на кравите,когато ги осеменяват(даже при тях по-вномателно са действа) Shocked  после на ехографа ми каза,че и пречел пикочният ми мехур да види добре бебето,защото бил пълен,после изкара докторът ми не в час и накрая ми каза да си тръгвам,а уж трябваше да ми кажат дата за секциото.А за консултациите при интернист и анестезиолог изобщо няма да коментирам.

Така че,сладур,не се напрягай и не си вкарвай лоши мисли в главата,защото ние сами трябва да си даваме кураж,то е ясно че в болницата няма да ни галят с перце,а и аз се успокоявам с това,че като си видя беба и изобщо няма да ме интересуват  тези злобари. Praynig дано всичко е наред.

Много ти е хубава питката,прилича ми на козуначена,има ли нещо вярно  newsm78

# 130
абе знам аз,че ги мисля все едни филми,ама като ме е страх и яма на кой да кажа освен тука Blush,искам само да мине всичко благополучно,беба да е добре,аз бързо да се освестя и нашия тати да не избяга като чуе рев и колики,теоритично съм подготвена мн добре за всичко-къпене,кърмене и т.нт на практика всичко ще е хаос Joy
питката не е козуначена-води се "болярска",рецепата е в специалната тема за питки,пръв опит ми е и съм мн горда със себе си-мъжо омаха почти 1/3 вече Mr. Green,ако искаш ще потърся линк

# 131
  • някъде там
къде е тая питка да я видя и аз, да взема да я замеся   chef

нощната смяна приключва   sleepuu

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 02:49 от renyto

# 132
Момичета, привет и от мен! И аз вече не съм две в едно, снощи се роди моят Крис ( Кристофър). 3400, 50 см. Всичко мина много бързо ( за час и половина). Време за епидуралка определено нямаше, защото се оказа че отидох с 8 см. разкритие. Обещаха ми спинална, но и нея така и не успяха да я сложат на време. Имам няколко шева и това май е най-голямото поражение от цялата работа. Е като изключим факта, че корема ми си е все още тук. Болка си имаше, но пък изкарах малкия само с 3-4 напъна, докато с каката ми трябваше доста повече време.
Успех и леко раждане на оставащите!

# 133
  • Pierrefonds, CA

Честито ти момченце, missZ !  Нека бъде здрав и послушен !  Бързо възстановяване ти желая !      bouquet

# 134
Честито детенце на missZ! Да е жив и здрав, много послушен, да няма колики и да папка smile3525 smile3525 smile3525 smile3525  bouquet
Като съм се ококорила в 6 и направо ще се побъркам, искам да спя, а не ми се спи smile3511
На всичкото отгоре кабеларката нещо се прецака още снощи и естествено няма и ТВ сега и много съм #Cussing out, вали дъжд, аз трябва да пазя тихо, че Милото да се наспи (все пак днес му е единствения свободен ден). . .
sladurka направо ме рзаби с твоето въобръжение,  нали щеше да си секцио ако не тръгне беба сама до понеделник newsm78 или аз пак съм пропуснала нещо newsm78
renyto, а теб те изродихме вече, ти какво правиш тук Joy newsm62

Общи условия

Активация на акаунт