Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 542
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 780
Миличка Иве...незнам какво да кажа ,освен че желая от цялото си сърце да вземете решение за по-нататъшните действия  и  този ужасен кошмар да завърши благополучно най-накрая.. newsm17.Дано !!!

# 781
Кураж,Иве!И това ще преодолее Марти,ние сме с вас ,всички заедно ще победим болеста Praynig Praynig Praynig

# 782
Стискам палци и чакам добри новини.Кураж ,Иве,целувки и здраве на Марти.

# 783
Иве молим се за вас  Praynig Praynig Praynig

# 784
  • Варна
Нямат ли край лошите новини?!!!
Иве, кураж, миличка, стискам ви палци! Praynig

# 785
Това със степените се определя от големината на тумора  по времето когато е диагностициран и няма какжо да те притеснява.Това не значи че расте по-бързо или по бавно.Трета степен значи,че е бил голям над 3 см.Но това също значи ,че няма метастази,което е вече четвърта степен и е наистина лошо.
От лъчетерапията не се плаши.Цвети е изкарала 27 дена лъче на максимални дози,всеки ден с пълна упойка.Беше отпаднала и не ядеше,но като свърши лъчето след 2 седмици всички странични ефекти изчезнаха.Лъчето е важно ина нас ни казаха,че без лъче ефекта от операцията се обезмисля.Така,че го направете и вярвайте,че това ще помогне.Лъчето ще унищожи всички останали туморни клетки и друго няма да ви трябва.

Аз вече имам чувсвото,че не е било.Всичко ще мине и ще го забравите.Успех!

# 786
Това със степените се определя от големината на тумора  по времето когато е диагностициран и няма какжо да те притеснява.Това не значи че расте по-бързо или по бавно.Трета степен значи,че е бил голям над 3 см.Но това също значи ,че няма метастази,което е вече четвърта степен и е наистина лошо.
От лъчетерапията не се плаши.Цвети е изкарала 27 дена лъче на максимални дози,всеки ден с пълна упойка.Беше отпаднала и не ядеше,но като свърши лъчето след 2 седмици всички странични ефекти изчезнаха.Лъчето е важно ина нас ни казаха,че без лъче ефекта от операцията се обезмисля.Така,че го направете и вярвайте,че това ще помогне.Лъчето ще унищожи всички останали туморни клетки и друго няма да ви трябва.

Колко оптимистично звучи поста ти! Дано и Ивето скоро успее да погледне така на нещата  Praynig
Иве,   bouquet

# 787

Всъщност това със степените не ми е ясно какво значи, защото при дъщеря ми беше 10/6 см.!!! , а е 1-2 степен злокачествен. Важното наистина е,че е на едно място в мозъка и все си мисля, че неможе да няма начин да се доизчисти...

# 788
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 789
Всички много ще се молим да се свършат вече лошите новини... Надявам се , че докторът от Милано ще се произнесе бързо. Обеща специално внимание... пък ще видим.
Вчера си поговорих с Марти... каза ми , че е добре и беше много приказлив.  Много, много целувки на малкия герой  Heart Eyes.

# 790
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Марти Heart Eyes Hug  bouquet

# 791
Със свито сърце изчетох лошите новини,но мило семейство не гyбете кyраж!Все трябва да има светлина в тyнела,може би точно тази лъчетерапия е краят на този тyнел. PraynigСтискам палци всичко да е в полза на малкият Марти и ако е нyжно да се събират наново парички,Иве не се притеснявай да ни кажеш да подновим кампанията,за да не гyбим време!Много прегръдки от нас Hug Hug Hug

# 792
neda.dikova много ти благодаря  bouquet за включването за да успокоиш Ивето а и да разбера за Цвети, че се е оправила и вече се радвата и сте щастливи  Hug  е страхотна новина  Peace

Иве дано и при вас всичко се оправи и да мине и тази трудност  Praynig Praynig Praynig
много целувки  от нас/ всички мами които чакат да се оправи/ на Марти  Heart Eyes
както са казали ако трябва ще се събират пари Wink

# 793
иВЕНЦЕ, изпращаме ви една голяма прегръдка за теб и Марти Hug Hug Hug
Моля се всичко да се нареди в най-близко бъдеще Praynig Praynig Praynig

# 794
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
 Praynig
От сърце се моля, по-скоро да се свършват тези тежки дни за вас.
Вярвам, че всичко ще се оправи!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт