Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 524
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 825
  • далечно
мерси и сори за недоглеждането   bouquet

# 826
Аз пак имам лоши новини ConfusedМартина днес е разговаряла със господин Вогес от администрацията и сумата която трябва да доплащаме за операцията според него е просто шокираща....25000евро...Помолихме го да ни изпрати фактура за всички разходи  и да се потвърди писмено за тази сума защото така казано само буди недоверие!Обясненията  които Вогес е дал на Мартина са че операцията била продължила много,настъпили били усложнения,макар че освен със антибиотици и лекарства за кръвно и салбутамол,други медикаменти на Марти не бяха давани.Ще изчакаме да ни изпратят официално потвърждение за тези разходи,фактура или друг документ.Тази сума е все още неофициална за мен!Лошото е че докато не платим тази сума,ако тя се потвърди...не можем да започнем лъчетерапията Sad
Вече разбрах за "Стани богат" и благотворителните предавания!Едно огромно благодаря за хората от СИА Адвъртайзинг  bouquet

# 827
  • София / Пловдив
.... докато не платим тази сума,ако тя се потвърди...не можем да започнем лъчетерапията Sad

А само там ли можете да правите лъчетерапията?

# 828
.... докато не платим тази сума,ако тя се потвърди...не можем да започнем лъчетерапията Sad

А само там ли можете да правите лъчетерапията?
Дени за предпочитане е там,защото ще сме под наблюдението на неврохирурзите оперирали Мартенцето,това е основната идея!Детето трябва да е  под наблюдение по време на лъчетерапията,ще се облъчва мозъчния ствол...

# 829
  • София / Пловдив
Да, това ми е ясно. Но чисто технически има ли възможност да се прави и на друго място? Ако се наложи, разбира се. Не ме разбирай погрешно...
Но това ми намирисва на рекет...  Sad  Дали са една сума предварително, платено е вече, пък сега вдигат неимоверно парите с условието, че първо трябва да се доплати старата сметка, а след това да се продължи лечението.
Не мога да го приема това извиване на ръце. Не и в този случай, в който всеки ден е важен.
Затова те питах.

Но каквато и да е сумата - ще я съберем! Само да не се губи време за лечението на малкото слънце  Heart Eyes

# 830
Но това ми намирисва на рекет...  Sad  Дали са една сума предварително, платено е вече, пък сега вдигат неимоверно парите с условието, че първо трябва да се доплати старата сметка, а след това да се продължи лечението.:

Малко си крайна с това иzкаzване  Wink  Днес се опитвах да се свържа с въпросния господин, уви неуспеШно, но утре пак.
Все пак, да си кажа. И аz, и Ива, о4аквахме да има някаква сума zа доплаЩане. В офертата бяха иz4ислили една сума zа операцията и една zа престоя, но никой не можеШе да предвиди 4е Марти Ще бъде толкова дълго в реанимацията  Sad А престоя в реанимацията, спор няма, е по скъп отколкото в отделението. Именно zа това се о4акваШе да има неЩо zа доплаЩане. Таzи сума оба4е и на мен ми се вижда голяма, това са над 100% от първо обявената  Confused

Както и да е, те с право каzват, 4е не могат да го приемат пак преди да е платена таzи фактура. Никоя болница няма да го направи, да трупа пове4е дългове.

Утре Ще видим какво можем да свърШим, дано е някакво недораzбиране, примерно обЩата сума да е 25 и да не са махнали от тях оЩе платените ве4е 15 хиляди, не zнам и аz  Rolling Eyes

Напълно съм съгласна с каzаното от теб, каквато и да е сумата, няма zна4ение, Ще я съберем. Здравето няма цена  Peace

# 831
  • София / Пловдив
Разбира се, че здравето на едно дете няма цена  Hug

Извинявам се, ако съм прозвучала крайно. Пак казвам, не искам да ме разбирате погрешно. Но двойната сума си е притеснителна, както и да го погледнем. Още повече, когато се гони време. Тук не става дума да се доплати в рамките на два - три или повече месеца. А говорим за броени дни. Решаващи при това. От тук идва неприятната изненада  Confused

# 832
Дени,не се притеснявай, никой не те е разбрал погрешно HugИ аз тайно се надявам това да е някаква грешка.Най лошото е че професор Краус и доктор Херман са в отпуск,нали тази седмица са великденските празници при тях...Надявам се утре да имаме по ясна информация.Не мисля че друга болница в чужбина би ни приела за лъчетерапия при условие че имаме неплатена сума newsm78,а знам че тук в България се чака с месеци за лъчетерапия,освен това не знам  до колко им е добра апаратурата и дали някой ще се навие да облъчва,защото бяхме питали веднъж преди време и ни бяха отказали поради "характеристиката на мястото".Абе въобще такава каша стана пак Winkно то типично за нас,нали си спомняте какво стана преди нова година в Бон....та сегашната ситуация ми прилича на  тогавашната.Но да се надяваме че за пореден път всичко ще се подреди!

# 833
И аz мисля, чЕ ако има настъпили усложнения и непредвидени ситуации сумата може да се увеличи. Хората няма да седнат да лъжат, със сигурност. И аz се надявам, че от 25 000 ще иzвадят предните 15 000 и доплащането ще е до 25 000 а  не всичките, но да видим.
Лъчетерапията нека е там, където е най добре zа Марти, иначе какъв смисъл има всичко преживяно, ако не се довърши качествено?
Особено , ако в България се паzарят zаради мястото на облъчване ... което повече ми мирише на рекет .
ще съберем парите някак си.
Няма ли начин да се договори, да се доплати частично първата сума и да се приеме МАрти с втората, като първата се доплаща на части?
Обикновенно не се очаква от хората да имат толкова много пари в брой и раzсрочените плащания са си най нормалното нещо, след платена баzа?

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 10:19 от jabata_dil

# 834
Иве, нямах възможност да влизам, та не съм писала. Надявам се да има грешка със сумата за доплащане , но и да няма не се отчаивай ще се събере. Вярвам, че всичко ще се нареди , милено съм с вас и ви подкрепям.  Praynig Praynig

# 835
  • под шипковия храст
момичета, в "Стани богат" започват благотворителна игра по инициатива на сайта на Дари! Simple Smile
да се оправя детенцето, пари се събират... Hug

# 836
Ивче, няма страшно, мила. Колкото-толкова, ще събираме.  Hug Ама и bim bam донякъде е права де... Могат да направят отстъпка, защото аз както чета, явно става дума предимно за престой, не за медикаменти. Но не го мислете сега, нека да дойде проформа фактура първо.

# 837
Мило семейство,не се тревожете за парите!Имате подкрепата на всички нас!
Сега е важно Марти да е спокоен и да се възтановява !Всичко ще се подреди чудесно!

Поздрави & прегръдки

# 838
  • Варна
Включих се според възможностите в кампанията на Марти. Дано по-скоро успее да замине! Успех!

# 839
  • Варна
извинявам се, дублирах без да искам  Embarassed

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 16:00 от Yee

Общи условия

Активация на акаунт