Дали са една сума предварително, платено е вече, пък сега вдигат неимоверно парите с условието, че първо трябва да се доплати старата сметка, а след това да се продължи лечението.
Дали са една сума предварително, платено е вече, пък сега вдигат неимоверно парите с условието, че първо трябва да се доплати старата сметка, а след това да се продължи лечението.:
Днес се опитвах да се свържа с въпросния господин, уви неуспеШно, но утре пак.
А престоя в реанимацията, спор няма, е по скъп отколкото в отделението. Именно zа това се о4акваШе да има неЩо zа доплаЩане. Таzи сума оба4е и на мен ми се вижда голяма, това са над 100% от първо обявената
И аз тайно се надявам това да е някаква грешка.Най лошото е че професор Краус и доктор Херман са в отпуск,нали тази седмица са великденските празници при тях...Надявам се утре да имаме по ясна информация.Не мисля че друга болница в чужбина би ни приела за лъчетерапия при условие че имаме неплатена сума
,а знам че тук в България се чака с месеци за лъчетерапия,освен това не знам до колко им е добра апаратурата и дали някой ще се навие да облъчва,защото бяхме питали веднъж преди време и ни бяха отказали поради "характеристиката на мястото".Абе въобще такава каша стана пак
но то типично за нас,нали си спомняте какво стана преди нова година в Бон....та сегашната ситуация ми прилича на тогавашната.Но да се надяваме че за пореден път всичко ще се подреди! Препоръчани теми