Навън е снежно и красиво, а ФЕВРУАРЧЕТО е все тъй диво

• 9 249
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Честит Рожден Ден на Мама на Ема!    Grinning
и Честит Рожден Ден на Svetulk@!
- не помня точната дата, но тия дни беше  Grinning  Hug  bouquet

# 241
Честит Рожден Ден, и на двете мами на Ема - svetulk@ и Мама на Ема  Laughing Много здраве, щастие и безброй приказни мигове (не само по Коледа)!
Да доложим - Миа за месец и 3-4 дена е добавила 660 гр! И вече е 8.620 кг и 72,5 см. Аз й казах, че няма да я вземат за манекенка с това тегло, но Антонова ни успокои -  щели да я вземат като едното нищо  hahaha
Скай, Миш, радвайте му се днес на снега, че утре може и да го няма. Тук поне вече почти не остана - напече слънчице и разтопи доста!

# 242
  • Стара Загора
Ние бяхме 2 ч навън, аз замръзнах, а Ивка си поспа добре на въздух.Тук сняг няма,
грее слънце, духа вятър и е мнооого студено брррррррр. cold
Ходихме и на консултация:10.300 кг и 75 см.Пак е качила много - 800гр, ама явно ще е като мама от въздуха да пълнее Mr. Green
Хехе и миналия месец бяхме с Миа в един и същ ден на консултация  Laughing
Яс, ми Ивка за сумистче трЕбе да се пробва тогаз newsm78 Joy

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 13:17 от sier

# 243
Честит Рожден Ден на Мама на Ема   и на Svetulk@! Желая и на двете много здраве, щастие, любов и много детски смях!
Яс права си, като ходих за манджа на вън се топи снега и е много мокро и кишаво. Явно скоро ще изчезне за жалост  Sad Но пък дано за Коледа да навали доста за да е приказно красиво.

# 244
И ние вчера бяхме на консулт.. Ники е качил пак само 300 гр.. и предния месец беше така.. все малко си наддава.. докторката каза че защото е диване и не се спира но мен ме тревожи.. сега сме 75 см и 8600

# 245
Sky, и Яна не качва повече от 500 гр. Даже последните месеци все по 300-400 гр качва, даже веднъж само 250. Но и на нас ни казват че си е ОК. Сега е 67 см, 7800. Фина мадама.

# 246
  • Стара Загора
Sky не се тревожи -  много си е добре детето.Едни качват повече, други по-малко, всяко дете е различно.А Ники си е в норма, няма нищо притеснително според мен. HugНека е диване, да е здрав Wink

# 247
И ние досега бяхме навън. Дани направи един хубав сън към два часа на припек  Grinning

Дай някоя снимка на малкото слънце и ще видим какво ще излезе  Hug

Hug  Hug  Hug Radostche, наистина ли?  Hug Hug HugАко няма да те затрудни, ще съм много благодарна  newsm51

Mish, дано се оправиш по-скоро  Hug
Sky, не се тревожи за теглото на Ники. Нормално е на тази възраст, децата да не наддават толкова, колкото преди няколко месеца. Нали е жизнен и енергичен малкия юнак, това е по-важно  Hug

# 248
  • offshore & overseas
Е, Каля явно пак е средна 'убост, с тия 8050 гр. и 72 см. Но аз отдаааавна престанах с тегловите тревоги (още откак се роди фъстъчка, а после що годе се изравни с "нормалните" дЯца). Съветвам ви и вас, щото това са много и излишни нерви... за нЕма (ни)що. Stop Децата са различни във всяко отношение: хранене, метаболизъм, движение, сън... и още и още и още...

# 249
Следобед храня Миа пред компютъра и отварям темата да видя кво става и чета на Скай поста, а Миа гледа снимката на Никсън и му си хили едно закачливо с двата си зъба Flutter И не откъсва поглед, а само го гледа ухилена като репичка и цвърчи през лиги! Малки били иначе... Ама да се заглеждат едни по други не са малки явно... Така, че, Никсън - Heart Eyes Hug от Миа! Па майка му се притеснява за теглото му - я, спокич, Лиде! Пу-пу-пу, юнак за чудо и приказ!

# 250
здравейте!като става въпрос за килца,Дари е слонченце Laughing.последно беше 9750,а сега сигурно е 10 и кусур Rolling Eyes,ама какво да се прави... днес и ние бяхме на разходка.обикалях като гламава,а тя спа през цялото време.едва я събудих да обядва и после пак отнесе плувката.сега си е отпочинала и разхвърля всичко #Crazyаааааааааа,да ви се похваля:купих й блузка с Дядо Коледа Heart Eyes.и най-накрая успях да кача нейни снимки в албумчето ни Embarassed Embarassed

# 251
Ха, киша, забелязах ви лигавника на едната снимка и Миа има подобен (и шрифтът, и карирания десен отстрани...) само, че пише Mia, естествено Wink 

# 252
Ха, киша, забелязах ви лигавника на едната снимка и Миа има подобен (и шрифтът, и карирания десен отстрани...) само, че пише Mia, естествено Wink 
нашият е от Венеция и там ни го избродираха Heart Eyes

# 253
Да, и на нас ни го донесоха едни приятели оттам.

# 254
ама че сте ми весела дружинка.. все по някоя Убва дума ще кажете да му трепне сърчицето на човек.. Hug
Мия   Kissing Heart поздрави от Никсън от край време му тупа сърцето в ритъм: Мия-Мия-Мия.. ама ей сега ще се включи Мартуш и ще ни свие шушоните..  box
Дадох му супа за вечеря преди банята.. хапна си я с охота.. той и без туй супи най обича, но направо не чакаше да му пъхам в устата..

Общи условия

Активация на акаунт