Навън е снежно и красиво, а ФЕВРУАРЧЕТО е все тъй диво

• 9 248
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Мойто диване стана поспаливо - бащичко  Laughing, напоследък става в 9.30-10 ч.
Ама за зимата си е екстра.Днес ще излезем чак за кухнята.А ако ви кажа в тоз студ как на мен не ми се мърда никъде ама няма начин.Вчера ме обрули вятъра докато Ивка спеше блажено в количката.
rnpn ти в коя част на града живееш?/да не се окажем в един квартал Wink/

# 271
sier живея до Пето Основно-парка до бившото Рони.А ти?

# 272
  • София
Ехо-о-о-о-о-о-о-о-о  Hug,
Sky, не се притеснявай за килограмите - ще го правим манекен синеочко  Peace
rnpn, първо излизане за 9 месеца  Shocked Аз си мислех, че съм най-зле - една сватба, на която бях в църквата, а от ресторанта си тръгнах в 21.00, едно гости и един имен ден.

За нас май няма да има "УРА" днес Sad тук е паднала супер мъгла и ще пропуснем, и кухнята даже
Каква мъгла бе, душа? При нас, в Младост от сутринта е пекнало едно слънце   Nature Sun With Face. Няма начин и при вас да не огрее  Party

Мойто диване стана поспаливо - бащичко  Laughing, напоследък става в 9.30-10 ч.
Ех, де тоз късмет мойто диване да стане поспаливо като майка си  Praynig Сутрин в 6.30-7.00 вече е  1crib, а аз не знам на кой свят съм  #Silly

# 273
здравейте!днес сте се активизирали от рано Hug.аз до сега чистих с прахосмукачката и пооправих.Дари си стои в столчето за хранене и си повтаря:пати/е/.това май с първата думичка,която казва съзнателно,защото си мисля,че "мама" и "тати" и "ба-ба" си ги казва несъзнателно newsm78.татко й ни донесе храната от кухнята и към 12 ще излизаме.много съм доволна,че карат храната в 9:30 и той ни я взима,после аз я постоплям и си я ядем навън.иначе по отношение на излизането:ние често се размотаваме и нощна София-или викаме една леля,или бабата ни помага/другата е далеч Sad/.на Дари не и прави впечатление липсата ми и добре си се забавлява с тях Laughing

# 274
  • русе
И тук е грейнало едно слънчице, дано да се задържи така през целия ден , че да се постопли за разходката! Мария снощти пак не спа добре, но тази сутрин видях, че седмото зъбче вече е пробило Peace. Дано да се успокои  и да поспи довечера , че и аз покрай нея!

# 275
  • София
Момичета,
Аз ли оглупявам  newsm78 или албумчето на 9 месечните сладури е изчезнало  #Crazy
Реших да кача някоя и друга снимка на моя левент, но няма къде Angry

# 276
  • Стара Загора
Момичета,
Аз ли оглупявам  newsm78 или албумчето на 9 месечните сладури е изчезнало  #Crazy
Как бе сутринта като гледах колажите  беше там, я чакай да видя  Shocked
Мдаааа права си някой го е "ошетал"  newsm78

# 277
Приканвам незаписалите се за Коледния купон да се запишат в темата! Засега сме 21 мами с още толкова бебета...
Някой да се е чувал с Блага? Скоро ще си имаме първата рожденничка  Laughing

Да добавя, че тече "кампания" за зимни кърмачески блузи Simple Smile

# 278
  • София
Каква мъгла бе, душа? При нас, в Младост от сутринта е пекнало едно слънце   Nature Sun With Face. Няма начин и при вас да не огрее  Party

Ами София е голяма  Laughing ..Надежда е в ниското, има си мъгла, но се вдига постепенно ...вече виждам съседния блок Joy
Момичета,

Няма го newsm45 ама нямам нерви да качвам снимки наново. Направи ново албумче и  качи снимки на твоя красавец  Heart Eyes

# 279
  • offshore & overseas
Честит празник, Радостче!! Да ти е живо и здраво съпружето и най-вече, мноо да те уважаа (във всички смисли luvbed)!!

#Cussing out #Cussing out #Cussing out Не за пръв път осъмваме безалбумни! Я да си признае оня, който ги затрива, че ако го Фанем, жив няма да се измъкне!!  fight

За купонясването, явно све сме се ожалили. Mr. Green И аз си мислех, че съм най-зле Embarassed, с едно-единственНо вечерно излизане за не повече от час, и то преди близо 9 месеца (и още 2 по-скорошни "дневни" за не повече от по 2 часа). Това без дзеврЪ, де. Иначе с нея е нон-стоп парти тайм, ако мЪ разбирате...  ooooh!

ТитЯ-та определено ми влиза в речника smile3529, още днес ще си създам контекст, за да изпробвам ефекта въ/у домочадието и околността. Да не говорим, че квото е   Nature Sunny, ше земем и ние с Каля да му друснем една... newsm19

Калина-та не мисля да я насърчавам към мЪнИкенстванЬе. Знаете как е... Но тонът ми е твърде сИриозен за форумско.  Naughty ДокЪт са малки дЯцата, ще сме суетни и от тяхно име -- ще им пускаме фотосите за конкурси, ще се радваме на комплименти "колко са сладки, мили, нежни (пухчета, котенца, патенца)". Що па не? baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 14:04 от Мяуче

# 280
Аз май съм първенец по неизлизане. Нито веднъж не съм излизала след като бебето е заспало. Ако излизам - връщам се за приспиването. Тя доскоро заспиваше към 21-22 - къде да ходя по нощите. Но напоследък (откакто смениха времето) заспива към 20, та може да се позамисля за някое вечерно парти....Вече съм забравила какво е усещането.....

# 281
  • София
roverandom не си единственна!!! Confused Никой не ще да ми гледа дечурлята вечерно време,а и маненкият Убостник заспива само на Ц!!

Дано някой ден да стигнем и до вечерна разходка  Laughing

# 282
  • Стара Загора
И аз съм в отбора на неизлизащите вечер.Само 2 вечери съм била без Ивка досега.Бабите ни не живеят тук и е малко по-сложно оставянето, пък и вече тъй съм свикнала, че не се сещам, че съществува такова нещо като нощен живот Mr. Green
Затъпяваме бавно, неусетно почтиииии Joy Rolling Eyes

# 283
Момичета, имам една молба и едно предложение във връзка с изчезналия албум. Предвид това, че не е за първи път, ми се иска да помоля, ако някой го е изтрил да си признае (обещавам, че АЗ поне няма да се сърдя, а ще кажа "Евалла, че си призна мацката..."). Иска ми се да вярвам, че някой го е направил без да иска, а не, че е затрит умишлено.
Обсъждахме с Мимето, че може и да е изтрит нарочно от недобросъвестни потребители (надявам се не такива в редиците ни). Та затова си мислех дали да не сменим паролата на албума и да си я предадем една на друга с ЛС. И всеки новодошъл ще я получава от мен или някой друг с ЛС за да не е изписана и да не може всеки случайно преминаващ да си влиза в албумите ни. Какво мислите по въпроса?
А ето ни и НОВАТА ТЕМА - действайте!

# 284
  • offshore & overseas
Аз май съм първенец по неизлизане. Нито веднъж не съм излизала след като бебето е заспало. Ако излизам - връщам се за приспиването. Тя доскоро заспиваше към 21-22 - къде да ходя по нощите. Но напоследък (откакто смениха времето) заспива към 20, та може да се позамисля за някое вечерно парти....Вече съм забравила какво е усещането.....

И аз преди да зАспи излязох на вечерното преди 9 месеца (към 18 часа нЕкъде) и, повтарям, само за час -- повече не издържах. За след заспиване и дума не може да става, а и мераци нЕам, признавам си, хептен съм оскучала.  #Silly

Общи условия

Активация на акаунт