Навън е снежно и красиво, а ФЕВРУАРЧЕТО е все тъй диво

• 9 260
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • offshore & overseas
Момичета, а как болят бъбреци newsm78 От снощи имам болки, първо мислех, че нещо съм се схванала, но ме боли само от едната страна Rolling Eyes Болката е тъпа и постоянна, и не се променя в зъвисимост от това как съм застанала...а не съм имала проблем до сега, та незнам дали е бъбрека или не Confused

Зависи какво имаш предвид, но бъбречната криза (при камък/камъни) е чудовищна болка (чувала съм да я сравняват с раждане). Доколкото знам, иначе, бъбреците болят отзад, а не ниско долу.  newsm78

Колкото и цинично да звучи, освен докторите-уролози, Нинка може тук да помогне с инфо, защото тя е най-големият страдалец от бъбреци, когото познавам.  Tired

Мактуб, не се притеснявай от това набрало ушенце, а направи някой от препоръчаните компреси и може би сменете обиците. Предполагам, че за Алина ще е голяма  newsm50да бъде лишена от тази украса. А и страхотно й отиват. Идейно ми се струва да я тестваш по следните параграфи:

~ метал (може да е реакция към метал, златото е чест дразнител, мнооого рядко дори и среброто, за неблагородните метали да не говорим)

~ вида на закопчалката (аз напр. съм "алергична" към всякакви винтчета и гайки, но пък нося без проблем халки и други подобни)

~ (често) почистване на дупката със спирт (това последното не е точно тест, но е полезно)

Дано всичко мине и замине и не остави спомен... Hug

# 31
  • София
Зависи какво имаш предвид, но бъбречната криза (при камък/камъни) е чудовищна болка (чувала съм да я сравняват с раждане). Доколкото знам, иначе, бъбреците болят отзад, а не ниско долу.
....
А за обиците, Мактуб, не се притеснявай от това набрало ушенце, а направи някой от препоръчаните компреси и може би сменете обиците. Предполагам, че за Алина ще е голяма  newsm50да бъде лишена от тази украса. А и страхотно й отиват. Идейно ми се струва да я тестваш по следните параграфи:
~ метал (може да е реакция към метал, златото е чест дразнител, мнооого рядко дори и среброто, за неблаородните метали да не говорим)
Laughing Да де отзад ме боли, на 4 пръста под кръста, ама си мисля, че не е бъбрек, за сега е само неприятно, но поносимо....ще видим Crazy
Аз имам алергия от метали, и се изразява точно така както при Алина, когато е от обеци. Но незнам да има алегия към благородните метали /злато и сребро /...ти каква реакция имаш предвид от тях?

# 32
Миш, благодаря, ще го пробваме... ако даде, че хич не обича лук.... Предполагам, че нещо се е замърсило... не мисля, че е алергия.

Момичета, моля гласувайте за място! Двете феи или Приказка без край.

# 33
  • offshore & overseas
Има се предвид същата реакция като при Алина, с тази разлика, че аз навреме свалих обиците и съответно раната не беше толкова разлютена. Колебая се само дали е било от златото или от закопчалката (винт). Имах обаче приятелка от детИНство (i love this word), която носеше сребърни треперушки (помните ли ги?  Wink), тъй като била алергична към злато и й се възпалявали ушите от този най-благороден метал. Чувала съм и от други места за такава алергия или раздразнителност.

И замърсяването е опция, особено ако ушите са пробити наскоро.  Cry То всъщност аз не бих нарекла тези раздразнения алергия -- много екстремен ми се струва "терминът".

# 34
Като пробията ушите, обикновено слагхат обеци от така нареченето "медицинско злато"... Ако Алинка е с такива - махнете ги и ги хвърлете дето хора не минават ....

Иначе почерп за именния ден на ВИкторчето

# 35
добро утро и от нас!!!!/малко късничко за "утро" Embarassed/какво правите в този дъжд,май ще си чатим цял ден newsm78

# 36
  • София
Предполагам, че нещо се е замърсило... не мисля, че е алергия.

Мисля, че си права, при алергия или чувствителност към метала, щяха да реагират и двете ушета. Нещо я е раздразнило и бързо ще мине като вземеш мерки Hug

# 37
  • София
...Дари е още по-дива и пищи като че ли я колят когато не стане на нейното #Cussing out ...
Защо ли ми е познато   Crazy

Честита месечинка на Ники ! Честито и на именниците от вчера!

Ели, като тийн имах подобен проблем с ухото (бях си сложила обица на хрущяла  smile3537  ), и се самоизлекувах с пудра от антибиотик (от разтворена капсула), сложена локално.

# 38
  • София
Утро си е  Grinning още не съм си изпила кафето  kaffeetrmker_2
Честита месечинка на Ники , да е здрав и щастлив за радост на мама и тати!
Радостче, честит празник
Мисля, че си права, при алергия или чувствителност към метала, щяха да реагират и двете ушета. Нещо я е раздразнило и бързо ще мине като вземеш мерки Hug
Peace и аз съм с алергия към метал, преди като имах обици и двете уши се възпаляваха. Дано Али се оправи бързо и без сериозни намеси  Praynig
Галя, браво за медийната ви изява, много бяхте сладки всичките  newsm10
Цвети, няма да успокоя много, пълното затишие (добро настроение и непробуден сън) трая точно два дни  ooooh! сега остана само настроението  Grinning не че е малко, но няма да откажа една-две спокойни нощи  smile3507
дано да се пооправи времето, че ще подивеем всички...

# 39
  • offshore & overseas
...Дари е още по-дива и пищи като че ли я колят когато не стане на нейното #Cussing out ...

Не бойте се, така е и у нас, но девойката има завидно висок глас. Ще я правим певица, може и оперна.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, които празнуват днес и празнуваха вчера (аз за жалост не съм наясно с именните дни).

# 40
  • София
Ха здравейте,

Имам да се хваля - от няколко дни Марти се научи да си заспива в леглото. Мама или тати пеят "Зайченцето бяло" и полюшваме леглото. Преди в количката го приспивахме, но откакто се научи да се изправя сам до седнало, та дори и до изправено положение, забрави заспиването да става там...
Вчера с татито се гледаха сами 4 часа, дошли и гости - големи игри паднали, после заспал за има няма 2-3 минути. А мама ходи на кафенце с бъдещата кръстница на Марти - пошляхме се в МОЛА до Хемус. Като се прибрах излязохме малко на разходка и после, леле, какъв апетит му се отвори на това дете - изяде за вечеря половин банан, малко ориз със зеленчуци и пиле, не е ял толкова откакто почнах да го захранвам. Май студеното временце му отвори апетит. Разбира се, през нощта сука 4 пъти...
Пожелавам на всички дечица с проблеми, бързо да се оправят.

Честит празник на всички именяци и месечинковци тези дни    bouquet

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 14:29 от green_dawn

# 41

Не бойте се, така е и у нас, но девойката има завидно висок глас. Ще я правим певица, може и оперна.
явно заедно ще са в хора Heart Eyes Heart Eyesвсе се каня да ти казвам,че като гледам Каля по снимки,имат с Дари и малка прилика или може би и двете да еднакви диваненца #Crazy #Crazy

# 42
  • София
Ха здравейте,

Имам да се хваля - от няколко дни Марти се научи да си заспива в леглото. Мама или тати пеят "Зайченцето бяло" и полюшваме леглото. Преди в количката го приспивахме, но откакто се научи да се изправя сам до седнало, та дори и до изправено положение, забрави заспиването да става там...
Вчера с татито се гледаха сами 4 часа, дошли и гости - големи игри паднали, после заспал за има няма 2-3 минути. А мама ходи на кафенце с бъдещата кръстница на Марти - пошляхме се в МОЛА до Хемус. Като се прибрах излязохме малко на разходка и после, леле, какъв апетит му се отвори на това дете - изяде за вечеря половин банан, малко ориз със зеленчуци и пиле, не е ял толкова откакто почнах да го захранвам. Май студеното временце му отвори апетит. Разбира се, през нощта сука 4 пъти...
Пожелавам на всички дечица с проблеми, бързо да се оправят.

Честит празник на всички именяци и месечинковци тези дни    bouquet

# 43
3 часа на обяд е, а е тъмно като в рог.. нападат ме депресивни настроения.. три дни сме си само у дома, а и къщата е с краката нагоре.. сврели сме се с Ники в една стая и си досаждаме един на друг.. гадост!

# 44
  • София
Ние излизахме с Петето, макар и за кратко    umbrellaGrinning по-скоро за разнообразие отколкото за разходка

Общи условия

Активация на акаунт