Отговори
# 165
но аз съм прочута параноичка и не бих я завела през зимата в затворено пространство с мноого малки деца, в което се вихрят всевъзможни вируси Mr. Green

smile3521

ставаме две

# 166
  • Mediterraneo
Чета ви постоянно, но време нямам никакво да пиша. Гледам доста неща дискутирате, ще вметна това- онова, което съм запомнила.

Силия отдавна мина периода на пушенето на цигари  Blush Бях стигнала почти до там да се крия като пуша, че да не ме пунтира. И това като се има предвид, че вкъщи не пуша  Crazy Ама ето, отмина и този период.

На яслата поставихме нечуван за нас рекорд- 3 (ТРИ)!!! седмици без прекъсване. Чудо! До сега беше ходила само 4 дни без прекъсване  Rolling Eyes Е, от снощи разбира се започна повечко да покашля, но дано се овладеят нещата само с хомеопатичните гранулки и Проспана  Praynig Praynig Praynig
Освен това ходи с огромно желание на ясла. Вечер не иска да си тръгва, все прави уговорки, че утре пак ще ходи. Много ми е хубаво от това. Така чаках моментът, в който няма да се чувствам, че си водя детето на заколение  Mr. Green с нейните истерични ревове сутрин.
Говори много и много разбираемо вече. Използва правилно лицата и времената на глаголите, личните и притежателните местоимения. Всяка вечер ме изненадва с нова песен, научена в яслата. Разказва ми приказки.
Фаворит сред филмчетата продължава да е Франклин  Crazy Всички вкъщи знаем наизуст сериите, качени в нета  Laughing, но продължава да ги гледа с интерес и да суфлира на превода  Laughing

Аз от своя страна продължавам с двата курса- мениджмънта и шофьорския. Първият свършва след 2 седмици. Надявам се вече да имам повече време за втория, че вече имам и кола  bowuu Така ме сърбят ръцете да я покарам, че не е за говорене. Ама... още нямам шофиране в града  Tired Инструкторът ми е супер натоварен и едва вмества всички в график. Карам 3 пъти седмично  Tired

Та така. Оздравявайте, които сте болни! Здравите да се пазят! Прегръдки от мен и Силияна  Heart Eyes

# 167
Димана, само извънградско ли си карала?
Аз за 7 мсеца вече почти (а още нямам книжка) нито едно извънградско. Но гледай ме в задръстванията Mr. Green Дано този път мина.... а на теб успех на изпита.
Впрочем, братовчедка ми от Шумен, която живее в Майорка, се върна специално за да вземе книжка в Шумен. За три седмици мина всичко и каза, че така й е излезло и по-евтино, и по-бързо. Но явно е попаднала при по-свободен инструктор. Аз дори да бях взела от първия път, пак курсът щеше да ми е 3 месеца...

# 168
  • Mediterraneo
Не съм карала градско  Tired Три пъти ме пусна на полигона- спиране, тръгване, смяна на скорости. Супер полезно ми беше. После три пъти извънградско и толкова до момента. Така ми се иска по- бързо да се развиват нещата. Сестра ми като си дойде януари, взе книжка за 10 дни  Crazy Как стана номерът не ме питай, и аз не знам  newsm78
С теб какво беше- листовките взе ли ги, че не се сещам  Thinking Аз сега ще наблегна повече на теорията явно, че поне нея да махна от главата си преди празниците. То се е видяло, че книжка ще взема догодина  Whistling

# 169
Листовките още първият път - с една грешка, направо ги респектирах 19 годишните Mr. Green
Кормуването - първо ме скъсаха за неправилна траектория на ляв завой в еднопосочна улица, вторият път - ляв завой от трамвайната линия - всички ме подиграват и до днес затова, супер груба грешка, която на листовки никога не бих направила, но на практика всички така карат, да му се не види...

# 170
Мартеа не че да те плаша, ама "гледай ме в задръстванията" е едно с У-то отгоре, а съвсем друго без него  Crazy.

Момичета кажете какво още правите за превенция на настинка - давам витС 2х1, осцило 2х1, есберитокс (който днес е последния му ден), пръскаме еуфорбиум и вечер половин доза Калпол... обаче го усещам Калоянския, че го задържам на ръба просто. Снощи имаше малко Т - 37.2, не кашля често или страховито, не му тече носа, нито е запушен, но прохърква... и е леко киселичък... та... още нещо мога ли да натъпча?

# 171
Мартеа не че да те плаша, ама "гледай ме в задръстванията" е едно с У-то отгоре, а съвсем друго без него  Crazy.

в какъв смисъл newsm78

За превенцията - дава ли клеева тинктура?
Аз й мажа ходилцата с Пулмекс.
Тоя Еуфорбиум при нас не само че не оправи нещата, но и ги влоши последният път.
Защо не пробваш Коларгол.
А това че прохърква, предполагам означава, че секретите се стичат назад. Може би промивки нещо?
Аз залагам и на бабешки лекове - отвара от ябълка, отвара от босилек, много чайове.
Обаче то не всичко зависи от нас.
Дано се оправя без усложнения Praynig
Теа се буди с все по-запушен нос, и подкашля, така ме е яд, че ние я оправихме...

# 172
В смисъл че с У-то се пазят от тебе, а без него .... си си от всякъде в движението, засичането, бързането и Sобразното шофиране. Всичко е въпрос на навик и смелост. Действиелно е важно като вземеш книжка да се качиш веднага да караш, докато си уверена и смела  Peace.
Кога ти е пак изпита?
Така и така си в къщи с нет - пущи някаква комуникация - скайп, кю....

Не му тече носа реално, за това още не вкарвам тежка артилерия капки. не буха много... явно не се и стича толкова... само това състояние на Т в диапазона 36,8-37,2 леееееко ме дразни.

# 173
Теа дано Калоян се оправи.
Ние вчера ходихме до МолаНики се държа много добре, ходеше по мене и разглеждаше магазините.
Днес мислим да я водим в Кореома в Мл4 ,има хубав детски кът, с много играчки.50ст е за 10 мин.
Иви и аз освен Патиланци друг увеселителен център незнам има много клубове де.

# 174
В смисъл че с У-то се пазят от тебе, а без него .... си си от всякъде в движението, засичането, бързането и Sобразното шофиране. Всичко е въпрос на навик и смелост. Действиелно е важно като вземеш книжка да се качиш веднага да караш, докато си уверена и смела  Peace.
Кога ти е пак изпита?
Така и така си в къщи с нет - пущи някаква комуникация - скайп, кю....

Да бе, пазят се, засичат те като идиоти, свирят, пцуят Mr. Green Аз какъв случай имах с моя инструктор... правя ляв завой на Сливница и К. Величков, светва ми зеленото, а отсреща един бус минава поне с 90 на червено, инструкторът се ядоса, даде газ и нави волана - ще се цели да го ударим, аз въртя надясно, той наляво... вика ми - нека ни удари, той е виновен, а на мен ще изплатят тлъста застраховка. Викам - ами аз бе! Тогава така качих адреналина, че спряхме за 20 мин докато ми оттреперят коленете...
За изпит викаш - за първия поправителен чаках 2 месеца, сега май ще бием рекорда Rolling Eyes
А иначе - преди малко писах от майка ми, сега от вкъщи - летящият холандец  Mr. Green Няма време за скайп...

Камиж, а вярно ли тоя кореком са го направили на МОЛ само с аутлети? Ако да - какви марки и как са цените?

Пък аз вчера осъществих най-накрая едно плуване и сега съм като разглобена - зверска мускулна треска. Уж пих аспирин, ама не помогна - едвам ходя. Но пък иначе е супер, ако имам време бих ходила поне 3 пъти в седмицата...

# 175
Привет и от мен! Heart Eyes
Дано не сте ни забравили.Чета ви най-редовно, но не ми остава време за писане.
Тиа, стискам палци Калоянски да се оправи час по-скоро! PraynigМоят съвет също е да пробваш с клеева тинктура. Peace
Катка, дано и Ава се оправи и да не вдига повече температура! Praynig
Гледам филмчета обсъждате.И Вали им е фен.Най-гледани са Шрек, Мечо Пух, Мишката Литъл и Колите.Знае ги наизуст, подсказва репликите им, разказва предварително сценарият им, но дума не може да става да се пусне друго филмче.

Пожелавам ви приятна неделна вечер и успешна седмица! Heart Eyes

# 176
Ами.. аз го изведох  Whistling ако има бацил да го мори студа навън..... като се дигна пущината и като грейна и ние хооооооп навън... хоооооооп нови ботушки на Колев... ВНИМАНИЕ - хооооооп 13 лв  Shocked. Останали единични бройки не от цялата гама и пууууууууух намаленийце... Ще ги снимам по-късно.

Клеева тинктура вместо есбертокса ли? в смисъл имуностимулиращо ли е? Ама да не му дойде многоу защото ние до днес го пием въпросното и сега следват двете седмиц почивка...

# 177
Мартеа аутлет е ,ама няма нщо хубаво-марки на Адидас,Хот Спот,Шу Арт,Гас,цени високи,под 100лв няма нищо.Уж пише ,че са били примерно мъжът ми си хареса едно яке,тип шуба,пишеше ,че е 800 Shocked, а сега е 200.Но силни се съмнявам за шушляк 800 кинта.
Иначе детския кът  става.

# 178
Клеевата тинктура сама по себе си. Мисля, че можеш да комбинираш. Тя има и противовъзпалителен ефект. Аз също я пия - всяка сутрин. Перманентно има някой болен в офиса... затова.

Камиж, благодаря - спести ми едно ходене. А как се бях наканила..

# 179
  • Mediterraneo
Естествено- похвалих се, че сме били рекорда с яслата и... снощи дребната ме събуди по никое време, че й е студено  Shocked При положение, че друг път не мога да я завия, сега искаше да е увита през глава. Ясно... след час беше с 38.7... Кашля зверски, а на мен ми е едно свито, свито  Cry Утре сме на лекар задължително, че имам вече една пневмония като обеца на ухото  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт