За колко часа родихте?

• 14 301
  • 358
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Същинското раждане беше към 6ч и 1/2, но преди това имах ден и половина много силни контракции.

# 76
  • вкъщи
първия път за 12 4аса от първата контракция до раждането.втория път цял ден леки контракции,в родилна зала за по малко от 2 4аса със съвсем поносими болки,да не кажа,4е по4ти не мога да кажа ,4е ме е боляло.а първото раждане беше адски болезнено.

# 77
от първата болка минаха не повече от 20 мин. преди да родя ( първо раждане )

# 78
Около 2 часа, може би и малко по-малко.
В 19 и 30 ми започнаха кантракциите, към 20 и 30 бях в болницата, в 21 и 16 имах бебе.

# 79
В 9 ч. сутринта ми дадоха таблетка за предизвикване на раждането,в 11:30 ми включиха системата и в 15:00 ч.родих.Общо 6 часа.

# 80
Броя времето от влизането в болница, защото разкритието ми беше безболезнено, отдадох го на обичайното ръчкане в корема - първия път час и половина, втория път три часа с наместването на седалищното бебе.

# 81
Около 11 часа. В 00 часа започнаха слаби контракции.. Отидах в болницата, приеха ме... Сложиха ме да си легна в предродилна - почти съм сигурна,че успях малко да дремна... Истинските болки започнаха към 6-7 сутринта и родих в 10:45 след около час напъване на масата , скачане на корема и епизиотомия със 7 външни и нито един вътрешен шев за учудване на целия екип....

# 82
  • с/у ОколоМръсТното
някои наистина едвам са поздравили персонала  Laughing, но другите... милите.. яко мъки  Confused

# 83
30 минути  горе-долу. 

# 84
  • София, Дървеница
От 8 до 12 ч. с баткото...
Сега ще видим как ще е  Wink

# 85
За около два часа!!!!

# 86
За мъчителните пълни 9 часа раждане направо си спомням с кеф, в сравнение с получилия се след тях кръвоизлив и тампонада и престой в реанимация. Така че, понякога раждането може да е цвете, колкото и трудно да е. Човек не знае какво го очаква след това.

# 87
На мен на 17.12 ми падна тапата,влязох в болницата следобед към 16 часа с леки болки и 1см разкритие в 20 часа започнаха болките включиха ме на система и ми казаха че до сутринта ще родя но родих  в  02:20ч значи за 6 часа и 20 минути родих Flutter

# 88
  • Стара Загора
За около 3 ч.И добро утро си казахме и новата смяна на екипа посрещнах Joy

# 89
  • София
Първият път за около 8 часа (броя от постъпването ми в болницата, защото тогава бяха вече сериозни контракциите).
Вторият път за точно 4 часа и 15 мин., тогава наистина едва се поздравихме с персонала и се радвах много, че сутрин в 6 още няма задръствания  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт