ЕНДОМЕТРИОЗА - да поговорим!

• 132 438
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 050
Вълните означават ,че лекарството действа! Усещането от тях е точно все едно влизаш в много , много гореща сауна....става ти многооооооооооооо горещо за минути. Минава като ток...изпотяваш се и усещаш ,как вълната започва да преминава. Това се случва през определен итнетвал от време.
Не мисля че има лек за страничните ефекти. Лекарите отричат билковите  лекарства ,които са за облекчаване на симтомите на менопаузата..така че....изтърпяват се няколко месеца! Важен е резултатът!

# 1 051
Момичета като ви чета се чудя дали имам вълни.
Нали се оплаквам ,че не ми спира цикъла.
При мен се появи страшна жега от време на време.Горещо ми е ,когато на всички други им е студено.
Ставам вир вода на минусови температури навън при нормално темпо.
Аз си мислех,че това не са вълни.
Поздрави

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 21:40 от malinkap

# 1 052
това дето го описваш, malinkap, е като мойте вълни  Peace

# 1 053
Момичета..помагайте.. Sad

Скоро ще ми бият вторият Лукрин, но не мога да се справя с главоболието и топлите вълни...
Топлите вълни се понасят някакси (добре, че е зима  Simple Smile ), но главоболието ще ме умори...
Не помага аналгин, а друго не знам какво да пия...лягам си с главоболие, ставам пак така..не мога да работя...
Имала ли е някоя от вас подобни проблеми..как се справихте.... Hug

Аз мога да кажа за моето главоболие - напълно те разбирам и съчувствам, защото и аз бях така, дори не можех да спя от него. Просто по цял ден ме болеше глава и нищо не помагаше, а нощем ставше ужасно силно, все едно си блъскам главата в стената и точно както казваш - аналгин не помага (дори аулин). При мен мина от само себе си, може би малко след 2-рата инжекция. Казаха ми, че това е реакция на организма, който се опитва да свикне с новата ситуация (в случая лекарството). Много силно ти стискам палци скоро главоболието да спре и да имаш накрая на лечението желание ефект  Hug

# 1 054
Данира... Hug

това звучи успокоително, дано и моето главоболие премине скоро. На 2-ри Януари
ще ми бият пак лукрин... Laughing

Дано всички успеем.. preggo  и дано си струва това лечение и мъките покрай него..
 Hug ви всички...

# 1 055
Дано всички успеем.. preggo  и дано си струва това лечение и мъките покрай него..

Струва си!!! Виж ми лентичката!  Simple Smile При мен даже не се възстанови цикъла след Диферелина. Пожелавам го и на вас! Все пак по Коледа се случват чудеса!  Heart Eyes

# 1 056
desita_d,
Аз получих главоболие ,когато ми биха първата инжекция Лукрин.То продължи около 5 дни
Усещането е като при високо кръвно.
Аз съм с ниско и не знам дали по някакъв начин Лукрина не вдига кръвното
Green eyes, на всекиму твоя резултат!Лека бременност!
Поздрави

# 1 057
malinkap... Hug моето главоболие се прояви скоро след първия лукрин..
и още ме държи  Sad, дано изчезне скоро. И аз съм с ниско кръвно, не съм се сетила да си го измеря сега..
Още довечера ще го направя.
Green eyes   Hug Честито и леко бременеене...дано всички се похвалим скоро..  ylinfant

# 1 058
Момичета, вече мина месец и половина от последния ми лукрин , а няма и помен от цикъл. Sad ходих на преглед, не съм и бременна, а доктора каза че не се очаква скоро да ми дойде. Така като четох из темата на повечето им е  дошъл цикъл към 90 ден. Искам да питам има ли някой които е имал цикъл по-рано,както го дават до 60 ден след последната инжекция?
Що се отнася до топлите вълни заредете се с търпение аз все още имам от време на време, главоболие също имах но в началото по- нататък  много рядко се появява. Simple Smile Успех на всички и дано да се преместим по-скоро в по-приятните темички   pregnant Simple Smile

# 1 059
  • София
Не бързай, malkogad4e! И аз бях така - при мен цикъла дойде чак на 87 ден. И аз исках да е по-рано, но док ми обясни, че колкото по-дълго действа инжекцията, толкова по-добре. Така че.....не го мисли сега. Когато дойде - дойде.
А най-добре да не ти дойде и веднага да забременееш. Искрено ти пожелавам едно коледно бебче! Hug

# 1 060
  • София
Месец и половина след последната инжекция - е, твърде е рано за ти дойде М. Поне 2 - 2.5 мес. трябва да минат. Спокойно.  Hug

# 1 061
Честито Рождество Христово, мили момичета! На всички ви желая крепко здраве, болест да ви забрави завинаги, и много-много коледни сбъднати мечти!

Hug

# 1 062
Благодаря Нелита. Пожелавам ти по-здрава и по-щастлива 2009!
Весели празници момичета!

# 1 063
Честито Рождество Христово !

На всички нас пожелавам много здрави бебчета през новата година.
Дано се сбъднат и нашите молитви.   Hug

Весело посрещане на Новата Година   Laughing

# 1 064
  • София
Честита Коледа на всички ви!
Бъдете най-вече здрави, а за тези от вас, които чакат  EFP , да ги видят и след това да се радват на  ylinfant

Общи условия

Активация на акаунт