ОКТОМВРИ рожден вече дойде, купонът с пълна сила тече

• 51 452
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Не съм ви чела скоро.....признавам си... Blush...ама ви обичам, де Heart Eyes
Искам само да ви споделя, че ние с Вили утре сме на купон... Whistling Party
Ха, завиждайте сега.... Whistling Mr. Green....
...а ако слушате, от нас да мине- може и снимки да ви пуснем Wink
Обичам ви Heart Eyes
e то аз май на всяка МАНДЖА мерудия станах.... и с АДИ и МИШО на ТЕАТЪР ходих.. сега и на СПАМЪРСКИ кУПОн  ...не че ми е за първи път.....абе да не приказвам..а ако има желаещи да показвам...
 hahaha Joy

# 76
....сега и на СПАМЪРСКИ кУПОн  ...не че ми е за първи път.....абе да не приказвам..а ако има желаещи да показвам...
 hahaha Joy
Вили, обичам те.... Heart Eyes Hug

# 77
Миленко, и обяснения раздаваш. А ние другите какво да кажем, като не ни обичаш вече?! Страхотен подпис си имаш. Как са ти Нети и дългокосата кака?
...а ако има желаещи да показвам...
Вили, иска ли питане?! Показвай, моля!
ВяраВики, докъде стигна с новата къща? Готови ли сте за преместването, защото ние си чакаме снимките за авангардното обзавеждане и оформление?!
Стели Мели, честита Ти бременност и от мен. Лека и безпроблемна.
Иренко, как е в хотела? Доволна ли си от старата- нова работа?
Мишовото Майче, каква е програмата за тоз уйкенд, някъде на театър ли ще ходите с малчугана?

Момичета, в БГ до каква възраст децата спят в детската градина, защото тук ще местят Дана в по- голяма група и там децата неспяли следобяд?

Приятна, слънчева неделя Ви желая!

# 78
Ехооо, как сте бе хора, забравихме се вече ... някои ... не, всички изчезнахме, кво става с нашата сплотена групичка?!  Laughing
Ние сме добре, аз съм вече толкоз работна, че чак преработвам  Laughing даже сега пиша от хотела, днес яка скука ме тресе  Laughing
Баща и дъщеря се гледат вкъщи, още не сме се чували тази сутрин, може и още да спят, снощи на никой не му пукаше, че искам да спя, гледаха ТВ до 100 часа  Laughing
Никол не съм я пускала на градина, откакто ги пуснаха Коледна ваканция ... покрай тия грипове и вируси, решихме да си я гледаме вкъщи ... баба я гледа като съм дневна през седмицата, Драго през почивните дни и нощите, аз в почивките ... поне имам между смените по 3 почивни дни, та я скалъпваме някакси  Grinning
Вчера се сетих, че последните месеци не съм качвала никакви снимки, нещо с времето съм зле, още немога да привикна с този режим и незнам на кой свят съм  Laughing ... ама шЪ сЪ опраа  Laughing

Вие защо се губите, къде сте, кой какви причини има да се невясва .. Grinning

Ами това е за сега, утре съм пак дневна и пак ще се вясна ...  Peace

Кали, добре съм мила, не е зле и работата, малко 12-часовите смени ми идват в повече, ама по скоро че няма какво да се прави, отколкото че имам работа по цял ден ... абе като всяка работа  Grinning
Вие с Дана как сте?
За детската градина да ти кажа: докато са на детска градина /6-7 год./ децата спят следобяд в градината .. Peace

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 13:05 от Irena80

# 79
ехооооооооооооо ...здравейте...момичета...влезте малко да ви почерпя...че днес остарявам с още една година..вече им загубих бройката ..но ми е простено... hahaha Joy

# 80
Честито Вили,
Да си жива и здрава и безкрайно щастлива с твоите слънчица!

# 81
Честит рожден ден,Вили!  bouquet
Да си жива и здрава,много щастие,късмет и любов!
Наистина рядко пишем тук TiredАз почнах работа от януари(бебетата ги гледа баба им).Натали я записах на градина,но така и още не ходи,все ме е страх от бацилите там.На пролет вече тръгва,че лудницата е пълна вкйщи.Венито стана голям мъжкар,обикаля по стените и мебелите(още не ходи),пълзи навсякъде,лапа всичко,без дъх оставам с тях.
Март месец пак в София,така че непременно трябва да се запознаем с някои мами!
Целувки на всички! Heart Eyes

# 82
  • София
Здравейте мами, как сте? Отдавна не съм се вясвала тук, ама то и вие като гледам...  Heart Eyes

Вили, да си жива и здрава! Много емоции детско-пубертетски, лИбовни, абе всякакви!
Ти няма ли да пуснеш някоя снимка от съвместния ни ВЯТЪР? Че май последните Мишови снимки са ни от Нова Година - не ми е в кръвта фотографията, не се сещам да щтракам често, често  Embarassed

Иренка какви са тези смени по 12 часа? Не че и на мен не ми се събират понякога толкова часове работа, но поне е инцидентно, на мен ми идва нанагорно така...

Кали радвам се да те видя виртоално  Hug бях се затъжила за теб и Даничка! Как сте вие? Покажи някоя актоална снимка на малката принцеса - още ли е с такава разкошна коса?
Иренка ти е отговорила на въпроса, ама и аз да потвърдя - и предучилищната група (6 год) също спят следобед. Иначе тези уикенди ги прекарахме с гости - нали Мишо не ходи на градина, и сега в зимните месеци когато и по-малко могат да излизат с кака Мими навън гледам да му осигурявам максимално детска компания  Peace

Аз минах през ада "Кандидатстване за ДГ", борих се с великата нова "ситема", ама я преборих май, надявам се, успях да се регистрирам към 9.45 и да кандидатствам - в една градина съм 3 от 4 места (нали за 2 група, та са по-малко), става дума за 183 ЦДГ Щастливо детство, зад хотел Плиска, ако имате инфо за нея кажете, че тук във форума нищо конкретно не намерих...

Ох, пиша този пост от сума време, явно няма да се съсредоточа, в работата не става - тел звънят, сега някой идва...
Чао за сега и до скоро

# 83
ЗДРАВЕЙТЕ айде да се разпишем и ние...че отдавна не сме ви писали ОТЧЕт...
 hahaha Joy

всичко е нормално..... и както се очаква ежеднивните грижи ни обгърнаха и все по малко ни остава време да споделяме за децата... ние сме си същите ПОСЛУШКОВЦИ,..само дето не ме остава вечер да си мързелувам след работа а иска непрекъснато да и обръщам внимание...ревнува от сестра си и ни прави луди с непрекъснатотоси ломотене... ooooh! Joy 

Ади, добре че ме подсети да ги разгледам и аз снимките..при мене също не остава вече време  за снимане ... сега ще ги пусна да ги видиш..те не че са много де...

Диди и Мишо на театър....

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 16:40 от wily

# 84
Почерпете се за моя именник!Wink

# 85
И аз дофтасах да разгледам снимките .. Диди и Мишо са много сладки, особено на една снимка дето гледат един в друг и са направили едни смешни физиономии ... сладури  Laughing

Ади, аз работя като администратор в хотел " Правец Палас" и смените са ни по 12 часа .. сутрин от 7:30ч до вечерта 19:30ч, а на другия ден съм вечерта от 19:30ч до сутринта 7:30 ... и съм дневна, нощна и 3 дни почивка след нощната ... добре ми е, така супер ме устройва ....  Peace

Честит Имен Ден на Вальо (с ден закъснение) ... Жив и здрав да е и много щастлив!!!     bouquet

Как изкарахте вчерашния празник и по- скоро КОЙ от двата празника празнувахте?
Моя мъж ме изненада със супер романтична вечеря, то не бяха специалитети, то не бяха обяснения в любов, то не бяха песни (с доста фалшиви ноти), ама важното е че беше от сърце  Laughing
Никол не изоставаше и без нея наздравица не се вдигаше ... също така трябваше да палим свещите ЕН пъти, че много ни беше интересно да духаме пламъка, като че ли имаме рожден ден ...  Laughing

Я ми кажете, вашите деца ревнуват ли ви, когато таткото ви обръща повече внимание .. .Никол проявява супер ревност и няма оправия .. когато Драго започне да ме целува, тя се сърди, като я питаме защо, казва че сме я забравили и нея не я целуваме ... ако се прегръщаме, тя веднага се настанява на баща й на другата ръка, да не остане по назад ... ако ми направи комплимент, тя почва да плаче, че е казал на мен, а не на нея, че е супер секси  Laughing  Непрекъснато й повтаряме колко много я обичаме и бая я разнежихме ... дали е временно, или все така ще е, незнам ..  Thinking Simple Smile

Миналата седмица си ходихме при нашите за почивните дни, да отпразнуваме Трифон Зарезан, че нали тати е Трифон, тя не искаше да си тръгне с нас, то не бяха обещания, придумвания .. вечерта пожела да спи на спалнята при мама и тати и въобще не е проявила интерес да се качи на 2-рия етаж при нас .. егати младоженската нощ имахме  Laughing
На другия ден неиска да си тръгва, нашите й обещаха че ще дойдат да я вземат да постои малко при тях, пък ако се затъжи за нас ще си я докарат, ама време пак се разваля и тая седмица се разбрахме да поизчакаме малко да се затопли, че още времето не е читаво ... ето утре пак го дават студ ... така ми писна тая зима ...

Другото е работа .. днес бях дневна, утре съм нощна, та поне сутринта ще се наспя, че тази сутрин не ми се ставаше .. така хубаво ми беше от 2004год. НАСАМ  Laughing .. докато свикна на това сутрешно ставане, много ми е назор  Laughing

Хайде стига толкова, че се поувлякох ... оставям място и на вас, че ще свърши темата  Laughing
Лека нощ от мен и до скоро  Peace

Вили, как изкара рождения ден? Разказвай !!!!!!  Grinning

# 86
  • София, откъм тъмната страна
Здравейте на всички! Само минавам за малко да ви кажа здрасти, че в момента съм в криза в личния живот и това ми отнема цялата енергия. С мъжа ми сме на ръба да строшим грънците..... ама да не ви занимавам с моите проблеми.
Добре че на малкия поне за сега не му се отразява цялата тази драма.
В детската се готвят усилено за 8-ми март и Давид е изцяло погълнат да си учи репликите, взел е нещата много на сериозно  Grinning
В работата има леко затишие, защото е февруари, ама очаквам бурята следващия месец. То дано има работа та да се занимавам да не мисля за глупости и да си късам нервите.
Добре че поне времето се затопли. Ако решите да ходите на някъде свиркайте, че малкия вече откачи в къщи - играе му се на въздух.

За сега това е.
Хайде вие сте сега.

# 87
Не ви ли е срам като гледате темата изоставена ... незнам   Thinking

# 88
Ужас..... ooooh!.....
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271401.0 Cry

Марго, къде си......? Rolling Eyes
Как е Ками? Rolling Eyes

# 89
  • София, откъм тъмната страна
Вярно голям ужас! Дано с Ками всичко е наред. Направо изтръпнах като прочетох....

Общи условия

Активация на акаунт