ОКТОМВРИ рожден вече дойде, купонът с пълна сила тече

• 51 188
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
здравейте, май отдавна не съм писала..ама то и няма какво....   bouquet

Марго, пиша тук а не в темата ти..щото там стана голяма навалица  ooooh! а искам да пожелая с цялото си сърце и душа бързо, безболезнено и безпроблемно възстановяване... Ками е жилаво дете но тези зверове са отвратителни..разбирам те много добре какво сте преживели...защото и на мене ми се случи подобна случка с песовете  #2gunfireот Студентски град.. и сега ги заобикалям отдалеко и изстръпвам само при мисълта че може да се  повтори...  Shocked
пиши как е минало в Пирогов, и най - вече Ками как се чуства, какво разказва за самата случка , .... целувам ви  Heart Eyes

# 91
Уф, какво да ви кажа. Първо да ви благодаря за хубавите пожелания към Мецанка  bouquet
Тя, милата само пита ще я хапе ли пак кучето, защо я е ухапало? Изрежда всички имена на кучета на познати и казва, че те не я хапят, нали не са лоши...? Непрекъснато и обяснявам, че има и добри и лоши животни, добри и лоши хора... Ама трудно ще го смели мозъчето и.
Лятото като отидем на село при дядовото злобно куче ще се учим наново на общуване с кучета. Дядо и поне знае как става.

# 92
  • София, откъм тъмната страна
Честита Баба Марта!

Да сте бели и червени, здрави и засмени!

Марго за вас специално една голяма виртуална мартеница да ви пази здрави и  да избледни лошите спомени!

# 93
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА .. да сте бели и червени като мартенички!!! Hug
 .... а на Камито желая скорострелно оздравяване и дано много бързо забрави случката с тия пусти помияри ....
Мразя кучета, кучки, котки и всякакви други дзверове и никога няма да ги заобичам ... а от тия злополучни истории ги мразя още повече, както и тия дето им подхвърлят или им носят за ядене /сори, ама тях да хапят, не невинните деца/ .... Дано ги избият всички, до последното псе .. първа ще се разпиша ако се пусне подписка ....  Crossing Arms
Онзи ден като разбрах какво е станало с Ками, така се разплаках, че неможах да обясня на Драго какво е станало .. той помисли че някой ми се е обадил с лоша новина, Никол ме пита защо плача, а аз стоя като дърво и плача ...  много мъчно ми стана  Heart Eyes

Иначе за нас какво да кажа, освен че Никол е 3 ден с температура ... аз също от днес съм болна, явно ме прихвана от нея ... и общо взето при нас нищо интересно ... Днес съм на работа, та с  баща й се гледат .. да не ви казвам колко пъти се обадих от сутринта .. за пръв път тя е болна, а мен ме няма покрай нея .. до вчера бях почивка, ама днес ... оффффф ... мъка ..

Лек и успешен почивен за някои и работен за други ден ...  Peace

# 94
  love001 newsm51 ОБИЧАМ ВИ! Нямам какво друго да кажа!
Честита и на вас БАБА МАРТА! Да сте здрави и щастливи!
Ками получи от баща си мартеничка - кученце, което издава звуци-целувки и казва: АЙ ЛАВ Ю Heart Eyes Не мислехме, че ще го погледне, обаче тя е цял ден с него на врата- било от добричките кученца. От 3 дни това и набивам в главицата, че има и добри, и лоши животни...
Заключиха ми темата, но няма да се откажа. С другите ентусиазирани родителки продължаваме на лични и на скайп.
Така, че ако ви интересува нещо сме там. Ако искате ник-а ми в скайп, ще ви го дам на лични. Някои от вас го имат, де Grinning Laughing Grinning
Чао засега! Отивам да мия косата на Ками по някакъв начин Rolling Eyes, че е станала като пластмасова. До 5-ти немога да я изкъпя, само я избърсвам с мокри кърпи.
Приятна вечер и целувки на Малчовци...

п.п. Стели Мели, защо четеш отвратилните разкази за ухапвания? Да не ти стане нещо, че ще ми  е гузна съвестта Embarassed А и недай боже да мога да постна тук снимките от Пирогов вчера.... НЕ ГИ ГЛЕДАЙ, НЕ ЧЕТИ, МОЛЯ ТЕ!

# 95
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!

Марго, изобщо не се притеснявай за мен, така или иначе не мога да се изолирам от всичко, което се случва около мен, а и не искам! Гледай Ками да се оправи по-бързичко, и мартеничката само здраве да и донесе! Simple Smile За къпането не се притеснявай и с мокрите кърпи ще свършите работа, важното е да не се стресира детенцето излишно! И да пишеш как е, да сме информирани всички! А така и не разбрах защо заключиха темата ти?!?  Confused

За нас какво да ви кажа, аз все още не се чувствам много комфортно, не знам дали съм ви писала, май не съм, че два пъти бях в болница началото на февруари, първия път за повръщане, втория прокървих и то много яко... Направо се бях отписала, но явно друго ми е било писано! Иначе си ходя на работа, но много се изморявам, въпреки че нямам много какво да работя, седнала съм си... но пак ми идва в повече! На всичкото отгоре и трета седмица сме и двамата с Вальо с една разкошна кашлица, която вече не знам с какво да излекувам, какво ли не пробвах...
За осми март Вальо си е научил стихчето, обаче много крещи като го казва  ooooh! Ще видим на 6-ти как ще се справи, тогава ще е празненството!
Хайде прегръщам ви всички! И най-вече Ками  Hug

# 96
Стели, лежане му е майката. И папаверин. Моя мъж ми слага инжекциите на 6ч по 2 близо 20дни, за да не влизам в болница. После минах на хапчета папаверин... и така. В първия ден от 9-я мес. пак изкървях, лежах 1седм. в патологията, натъпкаха ме със задържащи лекарства и после я преносих с 1 седм. Ще изкараш месеците, няма да усетиш как ще минат. Мисли си хубави неща и ще видиш, че ще ти се случат.
За кашлицата пробвах 1 от рецептита на баба Ванга преди месец за всички в къщи, най- вече за Камелия.
 1 картоф
 1 глава кромид
 1 ябълка
 се варят в 1л. вода докато остане наполовина. Киснат докато изстине, прецеждаш го и пиете когато се сетите по 1с.л. /може и по повече/
Продуктите ги измих щателно, разцепих ги на 2 и така ги варих, не цели.
Ще се учудиш какъв приятен вкус има.
 Има и още една рецепта, но не съм я пробвала. Страх ме е да не разхлабя някой Heart Eyes Тя е:
100г. мед, 100г. истинско краве масло и 1 ванилия. Смесват се и се яде по 1ч.л. 3-4 пъти на ден.

# 97
Марго, мерси за рецептите, още утре сутринта ще сваря сиропчето Wink
Лека нощ!  Hug

# 98
За кашлицата пробвах 1 от рецептита на баба Ванга ....................

Марго, тази рецепта ЕФЕКТНА ли е ... ние с Никол от миналата седмица сме зле ... тя й мина едва вчера, защото неиздържах и онзи ден в неделя отидох за антибиотика, който й беше изписан само в краен случай ... Лекувах я с бабини илачи, но тя беше много отпаднала и нямаше никакво желание за игра, а мен това ме убива направо ... Докторката й беше изписала Сумед и 30 мин. след първата доза и вече беше станала да играе ... но кашлицата остана .. Мен пък ме прихвана от нея и в събота бях ни жива, ни умряла, чак днес прогледнах ... но вече ме болят коремните мускули от кашлица ... Сега съм на работа, но след час като се прибера, веднага ще пробваме с нея сиропа, че това вече не се трае ... а на всичко отгоре и носа ми е запушен, нямам обоняние от събота, нито желание за ядене ... съсипа ни тая настинка ...

# 99
Иренка, да ти кажа има ефект от рецептата на Марго, не че сме спрели да кашляме, ама облекчава кашлицата, аз вече си мисля, че при мен специално направо в алергия си премина, на моменти така ми се губи гласа, а стана един месец вече  ooooh! Надявам се като се постопли и напече слънце да ни минава вечееее  #Cussing out

# 100
Пуснала съм тема в "здравния". Ако имате познати, пострадали при такива нападения, може да ги запишете, за да създадем клубчето. Не само деца.... Аз също имам нужда от психолог.
Идеята не е само моя. Обсъждахме я на лични с други мами и мисля, че си заслужава.
Ками е добре вече. Утре сме на поредната превръзка. Ако кажат, че няма проблеми, на 12-ти ще ни свалят конците.
Целувки на Малчовци и Малечки  love001

# 101
Момичета имам нови снимки в подписа! Нали си го обновявам периодично   Mr. Green  Heart Eyes Клипчетата са по-забавни, ама някой ден ще кача и тях!

# 102
Иренка, да ти кажа има ефект от рецептата на Марго...........

Услушвах се цял ден днес и не успях да го направя ... утре сутрин като се прибера от работа, или по- точно като се събудя по обяд ...  Simple Smile Дано наистина има ефект, че кашлицата не спира и ме съдира от всякъде ...
На теб леко бременеене и се пази много от тия настинки ...  Peace

# 103
                                           честит ви празник, момичета

Това си е само наш празник! Да се напием smile3534 като кучки и да покажем кой, аджеба е главата на семейството smile3513
Да разправяте за подаръците, ще ви чета с интерес. Цветята не влизат в сметката Naughty

# 104
 smile3512 защо няма никой тук? Не може да сте тооолкова работни newsm11

Общи условия

Активация на акаунт