ОКТОМВРИ рожден вече дойде, купонът с пълна сила тече

• 51 179
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • София, откъм тъмната страна
Работни сме. Ама днес Давид пак е болен и сме си в къщи. Чак сега заспа следобеден сън. Тоя път сме с бронхит.
Марго как е Ками?
Нямам много време да шаря по форума, а и са ме забили едни проблеми с мъжо.... на 8-ми не получих подарък, само цвете ама то нали не влиза в сметката.
На всичкото отгоре сме в ремонт и съм потънала в мизерия и прашоляци, другата седмица се надявам вече да приключи. Сега отивам да сготвя нещо за вечеря, че с малкия е трудно, само ми се мотае из краката и ме дърпа нещо да ми показва.

# 106
  • София
Здравейте момичета, отдавна не съм се вясвала тук май, гледам и заглавието не е много актоално вече...

Марго, миличка малко късно прочетох през какъв ужас сте минали с Ками Cry Не знам какво да кажа - прегръщам ви и двете, целувам ви и ви пожелавам много бързо да се възтановите, най-вече психически  Heart Eyes  Как е Ками? Раните заздравяха ли вече? Психически как се справя?
Четох, че й обясняваш за добри и лоши животни - мен ме е хапало "добро куче", домашно, безобидно - нещо превъртя и ме захапа за ръката - няма добри кучета, страшни са си и това е! Не знам в каква връзка го написах, обзел ме ужас. А край нас ако знаете колко са се навъдили пак... ooooh! отвориха някаква авто-къща и като минаваш покрай оградата й отвътре лаят и се хвърлят - кога ли някое ще излезе и ще стане беля...

Какво да ви кажа за нас - нищо интересно. Мишо е станал още по-буен. В момента е ранен навсъкъде - едната му буза е синя - изглежда все едно съм го пребила, но всъщност се удари на ръба на масата, на гърба има рана-дупка, защото се удари на ъгъла на леглото, докато вадеше някаква топка отдолу, коленете са разбити (през панталоните), защото падна докато се спускаше с тротинетката от едно баирче, има цицина на челото - не знам от къде  Crazy
Иначе е станал интернет-маняк, не мога да се доредя до комп-а от него! Оцветява онлайн едни картинки в някакъв детски сайт, научил се е да си скролва с мишката и да си избира картинка, като я оцвети натиска БЕК и се връща в началото, да си избере друга  Mr. Green обаче някои картинки се отварят в отделна страница - но и за там има решение, като не стане с БЕК ми казва "сега натискаме хиксчето и готово!" Онзи ден брат ми беше у нас, Мишо на компютъра, ние пием кафе, по едно време Мишо пристига и казва "Мамооо, няма интернет". Брат ми умря от смях, НО пратих го да види какво става ИИИ оказа се, че наистина е спрял нет-а  Crossing Arms Много бързо схващат маймуните. Вчера исках някакъв филм да си пусна, ама субтитрите му бяха с главата надолу и аз се разядосвах "ЕЕе, сега трябва да си свалям пак нови кодеци, те пък много бързо произвеждат нови и нови...", Мишо отиде при баща си и му каза "Мама е сърдита, че няма интернет"  Mr. Green Щом има проблем с компютъра - значи НЕМА НЕТ , според детето Mr. Green Mr. Green

Относно нашия скромен културен живот - да ви рекламирам едни спектакли в операта - има 3 детски представления, ние ги гледахме и трите - Мишо е много впечатлен. Първо гледахме Хензел и Гретел - започва с разходка из репетиционните зали, виждат къде репетира балета, хора, минават покрай куфари с декори, после сядат (на малка сцена е) и започва запознаване с инструментите - оркестъра е нареден и започват да стават- първо една цигулка, показва я, питат - как се казва този инструмент - децата викат (някои знаят), после и изсвирва нещо - най-често части от детски песнички и после става друг инструмент - примерно виола. Правят го на игра, Мишо още повтаря за един контрабас, че бил цигулка, ама много ял и наделенян и станал дебелак  Mr. Green Посла започва представлението - то е 30-тина мин, децата също за включени - питат ги нещо, те се обаждат - много е интересно.
Другото - (най-подходящото за възръстта) е Петя и вълкът, ние гледахме и Вълшебната флейта - разбира се адаптирана за деца, но е за по-големи - малко са малки за такива любовни драми  Mr. Green

Този пост го пиша цял ден, че нали съм на работа, ама ще си ходя вече, та е време да го пусна. Ще гледам да сменя заглавието, само да ми дойде поетичната вълна  Crazy ако някой има идея да я споделя  Peace

Поздрави от нас! И пишете  Crossing Arms
Марго  Heart Eyes целувки на Ками!

# 107
Някой да се чуди къде е Калида? Whistling
Аз пък като една видна столична клюкарка- знам bowuu

Калида си има бебе- Никол Crazy Heart Eyes

Калида, поздравявам те и тук ...обичаме те  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Да ти е много здрава малката принцеса и само радости да ви носи  Hug  bouquet

# 108
  • София
Кали, честита рожба! Да е много здрава, умна и красива! Да слушка, папка и расте голяма, като кака Дана!
Аз дори не съм разбрала, че си бременна  Embarassed май съм от най-несериозните тук  Embarassed
Как се чувстваш? Как е малката, как е Дана - как приема малката Никол, ревнува ли?

Много се радвам, като виждам как всички добявяте по една лентичка отдолу. Около мен в момента има 3 бременелки - много се вълнувам за всяка.
Аз от известно време се опитвам да забременея, ама не се получава - стискайте ми палци, да не ми дойде и този месец, въпреки, че съм почти сигурна, че нищо не се е получило - всичките ми тестове за овулация бяха отрицателни Sad само на един видях мноооого бледа втора линия...Май трябва да се откажа - ама да повярвам, че се отказвам и тогава ще се получи - често така става.
Мишо стана, отивам, че нещо хладно в къщи, а се разхожда по пижама и не иска да се облича Crossing Arms

# 109
Кали, честито!  Hug Много да ви радва Никол и вие много да я слушате!  Mr. Green

Защо и на мен ми се струва, че не се е похвалила тук Кали, че е бременна Wink

# 110
Кали, нямам думи просто ... току що разбрах че и ти вече си имаш принцеса Никол ... СТРАШНО много се радвам и съм много щастлива за теб и семейството ти ..  ЧЕСТИТО!!!
Да ви е жива и здрава и безкрайно щастлива! Да слушка мама и тати и най- вече кака .. Laughing Heart Eyes
Но се питам и се мая вече 5 мин. , как можа 9 месеца да не споделиш с нас , в нашата си темичка? Не е за вярване направо ...

Още веднъж Честито и още много щастие занапред  Heart Eyes

# 111
... как можа 9 месеца да не споделиш с нас , в нашата си темичка? Не е за вярване направо ...
Иренката, надявам се да не се сърдите, но не ми се щеше да Ви занимавам с моите неща, достатъчно грижи си имахте и без това. А иначе си права, Вие сте ми доста близки, Вие сте първите с които се запознах виртуално. Радвам се че не се сърдиш че взаимствах името на твоята красавица.
Ади, успех със забременяването. Успокои се, и ги остави тез овулационни тестове, всичко ще стане без да се притесняваш, когато си готова за него.
Стели, как върви бременността? Подобна ли е на първата, защото при мен беше изцяло обратна- с Дана неусетих какво е да си бременна, но с Никол не беше така.
Миленката- поздрави от нас за една красива, русокоса столична клюкарка. Благодаря ти за топлите думи!

# 112
Кали, честито ти момиченце да ви е живо и здраво !!!

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 09:29 от wily

# 113
Кали, ами и аз като теб не искам да ви занимавам с моите тревоги около бременността... Но щом питаш ще кажа, и без това сте ми най-миличките от всички. Даже и в темата на тази годишните августинчета нещо не ми спори писането, един път попитах за Феталната Морфология и ми се нахвърлиха две-три компетентни майчета, как съм можела да питам за такива Елементарни неща... и мен ми стана едно криво  Confused Иначе да ти кажа съм доста по-зле от първата бременност, два пъти в болница: първият път повръщане ( добре че отшумя на скоро), вторият път бях със силно кървене... После тръгнах на работа, но покрай Вальо ме хвана упоритата кашлица, сега уж по-малко кашлям, но това е от месец и половина... Тъкмо това ми разминава, сега пък ме започна едно главоболиеееее ужас.Отделно се чувствам доста отпаднала, или на кратко казано, много по-различно се чувствам от преди, но няма как, дано всичко свърши добре все пак!  Heart Eyes Разкажи нещо за бебка как е? Кротка ли е? Кърмиш ли я? Всъщност от Дана как премина на Никол?  newsm78
Ади, наистина остави ги тези тестове, ако ти кажа че и ние опитвахме три-четири месеца поредни, но нищо не се получаваше и се бях леко отчаяла, после си казахме ще стане когато му е дошло времето и хоп, още на първият път, когато вече нищо не очаквах и двете чертички се появиха  Heart Eyes Наистина е много важно психически да не си напрегнат с каквито и да е мисли   bouquet

# 114
...Кърмиш ли я? Всъщност от Дана как премина на Никол?...
Стели, кърмя я, разбира се. Започнах веднага след като се появи на бял свят, веднага след като и прерязах пъпната връв, се започна едно дълго и невероятно приятно кърмене на малката ми кукла. А Дана я отбих когато бях в третият месец бременна/ тя тогава беше на 2г и 10мес, сега го отчитам като грешка, разбира се/ защото имах много тежки първи месеци- гадене и отпадналост. Желая Ти бързо преминаване през тез бременни болежки, защото резултата след това си заслужава. А какво стана всъщност с ФМ- направи ли я? Как са резултатите, амнио нали не трябва да правиш?
Вили, много Ти благодаря. Целувки и на Твойте принцески.

# 115
Кали, ами аз доколкото рабрах  Blush ФМ е един по-подробен преглед на тризмерен ехограф, по-рано (по наше време) нямаше наблизо такъв, сега има в Ямбол. Колкото за това дали съм ходила, още се чудя не е ли рано?  Thinking Първо прочетох, че се ходи между 16-20 седмица, после ми казаха 17-21, а една позната е ходила и някой лекар й е казал най-добре било 20-21 седмица! Съвсем се обърках, аз да ти кажа толкова ми беше безгрижна първата бременност, а и бях на курс в София до 7-мия си месец, та нямах никакво време и интерент даже под ръка, и чак сега се заинтересувах по-подробно за тези неща. Амнио няма да правя, не мисля че има нужда пък и никой нищо не ми е казвал. Но за 3D определено се интересувам и искам да отида, наистина колкото повече знае човек повече се страхува  Tired

# 116
...Съвсем се обърках,...
Стели, аз мисля че това е задължително, поне доколкото четох при момичетата в отчетната. Прави се м/у 18- 20седмица/ поне тук е така/. Хубав е теста, защото доста добре оглеждат плода и при добре направена ФМ може да се избегне нуждата от амниото. А амниото/ има или няма нужда се решава по кръвният Ти тест/, но ти си млада, така че няма да имаш нужда. Много е пораснал малкият Ти мъж, снимките от детската градина са много сладки. А бъдещият батко знае ли за бебчето в Теб или още го пазиш за изненада?
Пимпе, честит Ти нов аватар, борбено Момиче.

# 117
  • София
Здравейте момичета, как сте?
Пускам малко снимки от третомартенската ни разходка до Трявна, ако ви се гледа : ЗАПОВЯДАЙТЕ   Hug

Кали, Стели, не знам и аз защо се взирам в някакви си тестове - може би защото много исках бъдещото бебе иМишо да са в един сезон - в съседни месеци, примерно. Абе бях решила, че ще забременея през февруари  Crazy , но все пак правим опити от декември с идеята, че не става веднага. Като не се получи до сега - абсолютно без никаква видима външна причина, реших да видя дали имам уволация...защото една приятелка така откри, че нейната е още на 7-8 ден, което си е неочаквано рано - е, моята или я нямаше този месец или съм си купила дефектни тестове  Crossing Arms

отивам си, днес не ми се работеше изобщо и май нищо не свърших  Embarassed
сега отивам да готвя - дано измисля какво докато се прибера...

# 118
Кали, явно не съм се изразила ясно, аз винаги и преди с Вальо съм ходела редовно на ехографски прегледи, даже по-често от необходимото, въпроса е, че аз невежата не съм знаела до скоро, че на тези прегледи им викат Фетална Мпорфология  Crazy просто, когато ходех с първата ми бременност, четях доста книги, но в тях не се споменаваше това понятие  Crossing Arms И като попитах в темата за августовските бебоци, за да се изясня и ме отрязаха тотално  Mr. Green Така, че губят ме като клиент Wink
Ади, пак ти казвам зарежи тестовете, ще си стане като му дойде времето! Hug Сега разгледах и снимките ти, много са хубави, аз нали съм учила в Габрово и си ми е слабост района, а Мишето голям мъж е станал  Flutter

Хайде момичета къде сте и вие? Нещо се позагубваме ние във вълните, ту едни, ту други  Mr. Green

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 19:08 от Steli_Meli

# 119
виждам живна темата покрай бебе Никол и другите бременеещи и желаещи за същото  Hug hahaha Joy

Ади, порадвах ви се и ви позавидях на хубавото ви изкарване в Трявна... а колкото до бебеправенето и ние така (.....поне аз де...) при правенето на Диди исках да е лъв, но като видях че това с плануваното забременяване не става така както си го мислиш и зарязах идеята за ЛЪВИЦА и наблегнах най вече да се класираме поне за годината, не че има значение де..но си бях втълпила че трябва да е като кака си във ВИСОКОСНА..е накрая и в една ЗОДИЯ ги направих. ..  hahaha Joy така че успокойте се и  си дайте почивка от графици и ще се получи..  Peace

Кали, разказвай как се отнася кака Дана към малката Никол, сега като имаш две принцеси чустваш ли се щастлива    bouquet

Стели, това че не знаем медицински термини не мисля че ни прави невежи..я виж какви деца сме отгледали, не им се връзвай на Августинките , а си пиши при нас, че е реХаво в темета и без това  Hug

Кучегонке , вземи напиши нещо и ти де стига си разлайвала кучетата... пиши до къде стигна с травмата с Ками  Heart Eyes

Иренке, казвай ти кога ще почнеш да работиш по братче или сестричка на Никол, я виж какво ново попълнение се вля из темата... нищо не казваш за работата  как е ....  bowuu

поздрави на всички Ви   bouquet   bouquet    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт