ОКТОМВРИ рожден вече дойде, купонът с пълна сила тече

• 51 174
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Вили, току-що по БиТиВи не дадоха ли Диди в един репортаж за детските градини???  Mr. Green

# 121
  • София
Здравейте, аз съм Веси, а моят син се казва Станислав и е роден на 02.10.2004 г.  Simple Smile
Приятно ми е. В същност отдавна шпионирам, но не пиша, сега какво ми стана изведнъж... Хихихик.. Laughing

# 122
Хей, момичета и мъничета, сигурно сте ни забравили, но ние си го заслужаваме  Embarassed Embarassed Embarassed

Не помня откога не съм се вясвала тук. Нямам и възможност да ви изчета, но преминах през последните две странички.

Марго, мила, думи нямам! За това, което сте изживели, ... просто е ужасно! Давам си сметка, че винаги съм била "природозащитник", но, ако се случи на моето дете, а в случая това е сякаш моето дете, просто бих се сменила на 180 градуса  Close Как е борбената принцеса? Просто не знам какво да ти кажа - ни е да й всяваш омраза и страх, ни е да й кажеш, че няма нищо страшно и нищо не се е случило. Сигурно си се изписала по темата, извинявай... просто съм втрещена! Прегръщаме ви и ви желаем скорошно оздравяване - най-вече психически!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Кали, толкова се радвам за теб! Честита ти рожба, мила майко! Вече няма ли да се казваш Kalidani  Wink Да са ти живи и здрави момичета, красиви и добри, обичани и лъчезарни, обградени от добри хора и случващи добри пътища!!! Много се радвам за щастието ви! Запечатало ми се е как разказваше, Дана като беше малка, как тати ви завива сутрин, пуска ви топлото и излиза за работа. Това за мен се е запечатало като мечтана идилия. Е, сега, придполагам, идилията е два пъти по-невероятна!  Heart Eyes Hug  bouquet

За Интернет маниака думи нямам, пак се смях с разказа на Ади! Миличка, ако някой ден имаш нужда от работа, взимам те да пишеш в списанието - страшна си!  Hug Hug Hug

Пиша ви едно общо - обичаме ви, липсвате ни и ще ви изчета и пиша на всяка поотделно!

Ние сме окей. Не го пускам още на компютъра, но той пък не се отлепва от двд-то и грозните Нинджи и Спайдърмени. Тази седмица снимах "Перфектната вечеря" и съм повече от скапана. Ще ме излъчват в седмицата преди Великден и ще ви пратя молба за по едно смс-че, барем спечелим поне награда на публиката  Mr. Green
Иначе работата е всепоглъщаща. Имах и екшъни - катастрофа, доста болни седмици, с разни гадни инфекции и т.н. (направо не ми се припомня), но вече всичко е ок, да чукам на дърво!!!

Прегръдки и до скоро! Heart Eyes Hug

# 123
  • София
Здравейте момичета,
Добре дошли на мама Веси и Станислав Hug Hug  добавих ви в списъка на 1 страница.
Покажи ни малко снимки да ви видим, а също предавам молба от теб към Вили да ви включи в общата снимка, когато й остане свободна някоя и друга минутка  Peace.

Мила, миличка  Hug благодаря Hug (само този емотикон ми работи, кой знае защо...)
Радвам се да ви видя пак тук! Не съм сигурна, че разбрах какво си снимала, но съм сигурна, че искам да те подкрепя с смс-и, затова (!) не забравяй да ни напомниш кога да те гледаме!!! Hug

Аз бързам да споделя с вас, че много ми е едно приповдигнато - направих си тест за бременност - почти положителен е, т.е. имам втора линия, ама малко бледичка...НО все пак е доста рано, вчера трябваше да ми дойде и днес нямах търпение да си купя тест, току що си го направих, дори не е със сутрешна урина...също не съм чувала за фалшиви положителни тестове (отрицателни фалшиви - колкото искаш)...та има надежда...
А аз пък точно днес едно чистене му ударих, местих дивани, легла...после излезохме с Мишо - той пък като се затръшка (не го е правил откакто стана на 2.5), седна по средата на улицата - ни напред, ни назад, взех го на ръце и го мъкнах...ужасно дълго, а е 18кг Sad Ама то и обяснение си имало защо е кисел - вдигна температура, изчезна му гласа, появи се някаква ужасно звучаща кашлица - и всичко за 2-3 часа, от нищото, без никакви симптоми (освен сърденето)...ходихме на дежурен лекар, изписа ни една аптека с лекарства, дадох му всичко - сега дреме пред ТВ-то и само ме кара да го преглеждам с пластмасовия лекарски комплект Sad а като се закашля чак спазми за повръщане получава и веднага започва да плаче, тихо и напоително...Sad

А, сега осмислих - ще трябва да се пазя и да не се заразя - леле, ще психясам така, докато бях бременна с Мишо нищо не знаех, нищо не четох, или ако четях - си го пусках край ушите, до последно работих, и то денонощно, ремонт правихме, мъкнех строителни материали, пазарувах... вечерта преди да родя..лепих плочки в банята (не се смейте, сериозно е, финансите бяха минимум и всеки лев беше ценен!) - сега като знам сума ти работи вече ме обзема паника...
Ще пробвам да направим нещо като инхалация с лайка, дано му поомекне гърлото, че яко го дере...Sad

# 124
E, това е - не бих влизала тук от сума ти време, а днес пиша два пъти  Laughing

Но как да не напиша две среднощни приказки след този пост на Ади!!! Миличка, стискам палци да е напълно истина и да си бременно с второ прекрасно дете... ей сега ще се разцивря между другото... и не се притеснявай за нищо! Колкото до неразположението на малчо, аз сигурно се потретям или повече, но взимайте Цитросепт - вече втора година го боготворя този препарат и това се случва с всеки, на когото го препоръчвам. Стискам палци бременността ти да е факт и специално ще вляза да проверя още тази седмица... ако вече имаш яснота!!!

Целувам и прегръщам всички ви!  Hug Heart Eyes Hug

# 125
Е, добре, де ето ме. Първо

Кали, честита ви никол newsm51 Да е здрава, щастлива, красива и умна  bouquet Пък ще чета с голям интерес как реагира кака Дана? Ти как се справяш, стига ли ти денонощието, успяваш ли да си почиваш и наспиш?
Леле, аз не мога да си представя какво  е с малката разлика. Толкова ми беше и все още ми е добре с нашия голям батко. Предполагам и Вили е доволна от голямата разлика Rolling Eyes
Като се сетя мин.седмица Ками какво правеше с едномесечното бебе на братовчед ни ooooh! Първо си мислеше, че ще може да си играят заедно, да пеят и рисуват... Като видя пищящото от колики "нещо" и се разочарова. После се опита да си играе с нея като с кукла. Реши да я почерпи с церевични пръчки, с биричка...След това ги бях гушнала двете за снимка, бебето подритва Камелия, а тя вика: Абе я не ме литай, че ще те литна и аз! ooooh! И после: Я тихо, защо плачеш като никой нищо не ти е наплавил! Joy  Добре, че бяхме за малко там.

Ади, миличка, дано да не ти идва вече цикъла и за Нова год. да имаш най- прекрасния подарък newsm10- Козирог! Да видиш как е с Козирозите #Crazy- само пари и власт иска, нищо друго!
А за бебеправенето и аз мисля, че е до нагласа и Божа работа. Ками я правихме повече от година, ама къде ли не и как ли не Heart Eyes Вожда беше тогава от понед.- петък в Сърбия. В петък като се прибереше и вечер като си лягаме, викам на Здравко /неговата стая в съседство на спалнята, а той все висеше на компа/ лека нощ, а той: лека, ей сега си слагам слушалките Joy и ми намига многозначително!
Това продължи до 30.11.2003 /рожд.ден на Вожда/. Тогава му вакам: край, баста, вече сме стари! Щом не стана, значи не ни е писано. Да, ама на 9.2.2004 като не ми дойде и двамата не повярвахме на теста #Crazy Даже незнаехме кога е станало. Че даже и  момиче- голямата ми мечта!
Ади Peace Peace Peace, пожелавам ти момиченце, много е хубавода си имаш момиче! Даже 2 момичета ти пожелавам, за да ти е още по- хубаво! А и мъж ти ще се кефи повече на момиче- гаранция!

Стели, я си стой тук при нас и не се ядосвай! Питай тук, в здравния, в кърмаческия- все ще получиш отговори на въпросите си. Нали и ние имаме двойни майчета- с бебета от мин. година, ще помагат с инфо.

Добре дошли на мама Веси и Станислав Hug При нас, когато влизаме де, е весело. И да не се изплашиш от хилядите ни въпроси. Имаше и други майчета, записали се тук, обаче като започнахме да ги разпитваме, уплашиха се какви сме свраки, и избягаха. Еле пък аз Joy Упс, забравих и Ирена- същата е. Няма да заспи докато не разбере всичко. Нали Драганова?

Мили, сватя, какво да ти кажа newsm78 Ками физически си е същата като преди месец. Но иначе е страшно страхлива. Навън ходи вече сама, не я нося, до мига, в който мерне куче. Тогава вече се е покатерила на раменете ми направо. Дели животните на кучета и други. А не просто кучетата на добри и лоши. Психолога работи с нея и има вече напредък щом излизаме всеки ден. Иначе изобщо не искаше да излиза. Намираше хиляди причини, даже лъжеше, че я боли ухо. Живееше върху раклата на леглото, гледайки навън. Там играе, рисува, там всичко.
Онзи ден, в сряда от чудо я водихме при жена да и "леят куршум". И не само на нея, а  и на нас с баща и. Като изсипа оловото във водата жената и стана направо заря от искри. Без да сме казвали на тази жена какво се е случило, тя се втрещи как може толкова малко дете с толкова много натрупан стрес ooooh!
Утре, ако е хубаво времето мисля да я водя до зоопарка. Така, че ако някоя от вас иска, може да се видим там. Интерсно ми е как ще реагира на останалите животни, а и малко да я отдалеча от нашия район.

Да ви поканя да подпишете петицията Praynig Ако вече сте го направили- БЛАГОДАРЯ!

Хайде останете си със здраве, пък утре вечер може пак да се появя!
Лека нощ на всички ви и целувки на Малчовци и Малечки  love001

п.п. Ади утре да кажеш какво е показал новия тест!

# 126
 ShockedЛелеееееее, раздвижили сте се! ooooh!
Много се радвам...даже и нови подпълнения има.... Hug Heart Eyes

Здравейте, аз съм Веси, а моят син се казва Станислав и е роден на 02.10.2004 г.  Simple Smile
Приятно ми е. В същност отдавна шпионирам, но не пиша, сега какво ми стана изведнъж... Хихихик.. Laughing
Добре дошла Heart Eyes Hug

...Започвам да пиша дълъг пост...чуствам се длъжна, някак... Crazy

# 127
Аз като раче да започна малко отзад напред Wink
Рускееее, къде ти е дългия пост, в един часа през ноща си започнала да го пишеш още те няма  Joy Недей така, кога ще го четем, много дълъг стана!!!  Joy  Hug

Добре дошли на Веси и Станислав в най-хубавата и задружна темичка!  Crazy  Hug

Марго, с теб ужасно се разсмях за бебеправенето на Ками  Mr. Green Hug

Ади, много много стискам палци и чакам да влезеш да се похвалиш официално  бързичко днес, явно добре ви се е отразило ходенето до Трявна  Heart Eyes Hug

Мили, мисля че с идването на пролетта и ние се разпъпихме  Laughing само да не ни хване сега някоя шарка, както го казах  Joy

И пак да питам Вили, онази вечер това не беше ли Диди??  Sunglasses

Кали, разказвай за бебка да си припомняме по-малко какво ни чака   Hug

# 128
ето ме ..... отговарям подред..., че вчера нямах нет , а вие сте се скъсали да пишете...

Стели, ти си първа , хем бременна, хем и питането ти е най- отдавна..
та отговора е че не сме били ние..даже още същата вечер ти видях питането, и гледах наново новините от сайта но БТВ-то , щото в часа на излъчването уж гледам ама явно не довиждам, та изгледах специално новините да видя дали сме ние ама НЕ...  hahaha Joy още не сме станали медийни звезди... иначе репортажа беше по повод от 6 годишни на училище ...нали... newsm78

Ади, и аз ти стискам палци да си бременна, пък квото излезе ...било то момиче или момче, а що не и от двете   bouquet колкото до Мишо тъпчи го с хапове и сиропи, прави инхалации и се пазете, че е гадно и за теб и за него  Hug

Веси и Станислав, добре сте ни дошли и стига шпионирали а пишете..че и аз съм от любопитните..нищо че Кучегонката ме е пропуснала..   bouquet

Мили, не сме те забравили..а и е разбираемо че вече няма какво толкова да пишем ОТЧЕТНО за нащите пораснали деца... а в Перфектната вечеря ще гледам да не забравя и да следя седмицата в която ще го излъчат..но и ти ни напомни де..че вече изкуфяваме..поне аз де.... bowuu

Марго, браво на вас че вече се оправяте..нищо не казваш за Дарика...  Rolling Eyes а иначе за Зоопарка сори ама съм на работа.... не че като съм си у дома събота и неделя ми остава време за разходки..от гадната домакинска работа... не ми се говори.. но пък на историята ва правенето на Ками истински се трогнах щото на конкретния ден 9.02 имам рожден ден, а и една приятелка точно тази година - 2004 роди ..та да знаеш има нещо в туй....  bouquet сега вземи кажи и часът когато се е разигравала случката и ще те призная  bowuu

Кали, като ти остане време между две кърмения и прочит на приказки за твоите принцеси вземи ни навести и нас.... Heart Eyes

Руске, а стига писала и вземи пусни ОТЧЕТА де..тук не сме спам и с два реда не минава номера..  Heart Eyes

Ади ме подсети за тази обща снимка колажче от началото на темата и сега я видях че е с доста СТАРИ снимки, ако искате да съберем нови  на вече порасналите ОКТОМВРИЙЧЕТА и аз обещавам да я осъвременя... стига да се сетя как ставаше..че отдавна не съм правила такива фокуси..но ще си припомня..та ако искате хвърлете по едно фото на лични...и се заемам.. Hug

за нас май освен че вече и каката е с очила , другото си е по старому  трупаме актив с бели и забавни случки  hahaha Joy

лека седмица на всички ви   Hug

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 00:30 от wily

# 129
Радост за очите ми .... вие сте могли да пишете бе .... как така се излъгахте, направо да ви се чуди човек?!  Thinking

Почвам да пиша, но бях нощна и скоро ще дойде смяната ми, та сигурно ще го довършвам вкъщи ... то при тия хубави новини, няма начин да съм пас ..  Laughing

Искам да поздравя Ади и да й пожелая изключително приятна бременност ... и на моя тест (при Никол) едната чертичка почти не се виждаше, ама аз бях вече сигурна, че щом има наченки да я има, значи е станала работата  Laughing
Пожелавам на Мишо една красива сестричка, която много да гушка и да защитава като по-голям батко  Peace

Мила, задължително ни кажи кога е деня на изявата ти, ДЪРЖА много да я гледам ... знаете че си падам по кулинарията  Laughing

Маргаритке, при целия тоя ужас дето изживяхте, ти си толкова позитивно и усмихнато същество, че просто шапка ти свалям ..  Heart Eyes Къде е тая петиция да я подпиша 10000000 пъти?

Руска, в Русия ли замина ... тоя постинг ще го видим ли 2008г или ще трябва да почакаме следващата?

Кали, как сте слънчица ... как е бебчо?

# 130
  • София
Здравейте момичета,
Благодаря ви за милите думи и пожелания  Heart Eyes  Hug
Вчера сутринта си направих нов тест и по закона на Мърфи се оказа отрицателен. Много тъпо ми стана, реших, че съм си внушавала бременността, но въпреки това веднага изтичаш да си купя нов - 2бр. в кутийка - единия си го направих вчера след обяд, другия днес сутринта - и двата са положителни, ама пак така - с доста бледа чертичка. Но все пак не ми идва, а и тестовете са си положителни - много съм щастлива  Hug

Марго посмях се и аз, ама наистина доста време ви е отнело бебеправенето, поне не е от най-досадните занимания  Wink
И още нещо - то всичко да е наред и да се развива нормално, ама няма да го докарам козирог, срелец се пада по план - ама без значение, де, даже не знам момиче или момче искам...все ми е едно, просто искам всичко да е наред  Praynig  Praynig

Мишо още няма глас, много смешно говори  Mr. Green Вчера обяснява на баща си, че му бил "паднал гласа", а баща му се надупи под масата, да му го търси, къде му бил паднал, а Мишо му вика "Не под масата бе тати, в гърлото ми падна, ама сега ще пия сиропче и ще се вдигне"  Joy
Само дето днес мен много ме дразни гърлото, пия едни чайове (за мен е направо невероятно) и не знам какво да пия да го предотвратявам, само да не вдигна темп Sad че може да е фатално - лелеее, наистина се побърквам  ooooh!

Пак ще пиша, че сега съм на работа! До скоро  Hug

# 131
Добре...привърших с черновата и за почвам... Whistling
Така....от къде да започна... Thinking...от къде да започна....? newsm78
Добре- от най- важния човек тук- Нети.
Мойта малка дъщеря расте баси и отворенгяса ooooh!
Строява ни всички наред в къщи. Вече ми е превзела и компа ooooh!
Един ден, миналата седмица, в изблик на безсилие,
защото аз трябваше да чистя с прахосмукачката,
докато правих жалки опити да я сваля от нея
(защото тя сяда отгоре й, за да се вози на нея) ooooh!
ми хрумна следната хрумка- да й пусна игра в нета.
Досегашното й седене пред компа се изчерпваше с това,
да гледа кака си как играе и да се вълнува до несвяст... Crazy
Всичко това е, защото, последния път като се доближи до него
и натисна копчето за СИДИто, после стъпи върху отвореното
чекмедже и го направи на трески... Crazy
От тогава тя седеше само но дистанция от него...
...до момента в който аз не реших да чистя...
..викам й: "Нети, ела да видиш сега мама кво ще ти покаже".
И тя: "Кво?"...а аз: "Ще те науча да оцветяваш понита" Crazy
...тича тя пред мен към бюрото... а аз:
"Ето, маме. Ето това е картинката, това са цветовете.
Взимаш мишката, носиш я на цвета, цъкаш с това пръстче
ето тук на мишката, носиш го еди къде си и цъкаш пак"... Crazy
...и тя- цъка- цъка, цъка- цъка...Ивка й показала и разни други игри...
...цял ден не мръдна ooooh!...пък аз излъсках всичко,
че и прозорците измих дори... Crazy
Сега, вече всяка сутрин става и първата й работа е
да пусне компа, цъка на оранжевата топка,
и натиска квото й падне- все тръгва някой филм... Crazy,
Ето как заспива напоследък ooooh! Crazy
Иначе е добре- учи английски и танци в деЦката,
знае цветовете и животните, може ръченица и МАКАРЕНА  Crazy

...за Ивка...кво да кажа...най- важното- добре е.
Ивка е навлизащ в пубертета близнак. Това до някъде изчерпва въпроса.
В уилище е добре, ама нещо английския й куца.
Не иска да си връзва косата и да ходи с 3/4- върти дънки,
щото имала косми на краката и й се виждали  Close
(Вили, ти поне ме разбираш, нали? Hug)
В балета подготвят "Тарантела"- голямата й мечта.

Сега за кой? За мойто мило? Whistling
И то е добре. Ядосва ме, ама иначе пък няма да го обичам  Crazy

Майка му- и тя е добре  Mr. Green

Аз пък ходя на работа. Станала съм работохолик bowuu
Реших и аз да пробвам кво е да ходиш на работа.
Казват, че маймуната работила, работила и взела, че станала човек... Crazy
Аз пък нищо подобно не забелязвам... ooooh!
Нямам и първи признаци за това. Дори напротив-
окосмявам се все повече и повече- нямам време
и един епилатор да си дръпна... а за контра ме мързи-
нямам сили някак... Crazy
Иначе работата ми харесва- повчето ми колеги са мъже-
все млади при това... Crazy

Кво да кажа друго... Thinking...кво да кажа...? newsm78
А, да! Мога да ви кажа, че и зетя- Ванката е добре.
Виждам го редовно- всяка сутрин. Пращам поздрави
на родителите му по него.  Whistling
Съмнявам се ги помни, щото той като види Нети и се умопомрачава Crazy

Подсетете ме утре да й звънна на мамарени Praynig ...липсва ми... Confused

Друго...друго...? newsm78

Ианаче ви обичам... Heart Eyes Hug

Дано Мишо се оправи по- бързо  Praynig
Камелия- също  Praynig
Марго? Как е Ками?  Rolling Eyes Heart Eyes

Иренка, в Русия съм, в Русия съм Mr. Green Joy Joy Joy
...скоро ще дойда в Правец. Hug
Прати много поздрави на аптекарките от мен. Crazy Hug

Къде е Кали? Защо новите подпълнения не пишат?
...обичам ви  Crazy Heart Eyes Hug

# 132
п.п...май пък не ми е дълъг поста, А? Mr. Green Joy bowuu

# 133
Миленке, признах та да знаеш, наистина голям ОТЧЕт си стъкмила и изчерпателен при това, а не само бла-бла... като приказките в спама  hahaha Joy
аз не го мога това дълго писане ама пък и що трябва всички да го можем  bowuu

Диди, също не е лесен характер като и влезе съчмата крещи като звяр, че да освободи насъбралата се енергия и гняв по адрес на кака си, тормози ни всички с непрестанното си бърборене и не спира това дете, направо се изщощавам само да я слушам, пък камо ли да и отговарям, а тя държи да има компания...  ooooh! последния и ПОДВИГ беше че не знам как е успяла и кога приди всичко, без никой да я види си свършила малката работа в бутилката за  вода на кака си,  hahaha Joy не знаех дали да плача или да се смея когато Петя ми се обади по телефона да сподели какво е открила... #Crazy аз не исках да повярвам , ама като видях доказателството , пък и Диди си призна без бой... това дете не върви на добре, #Crazy  ето сега например решила че любимата кукла на кака и има доста дълги нокти и взела че ги по окълцала, Петя щеше да полудее, не че вече не е голяма за кукли ама тази е любимата, пак бяхбезсилна пред изпълненията на Диди

за мене новото е че напоследък съм се запалила по он-лайн пазаруването от чужбина, в секцията на пазар във форума има една тема La Redoute...е аз не пиша в нея ама пък изкупих де що имаше евтинийки за децата и сега носим гащи от Франция  Money Money Money

хайде сега е ваш ред...   bouquet

# 134
Аз от Миленка оплаквания нямам, ама останалите пак се отпуснаха! Та си викам, я, да седна малко да им драсна на моите хубавици някой ред Wink
Да ви съобщя в петък съм на 3D, и после за две седмици при родителите ми в Павликени, което е далече... далече от тук Simple Smile Обещавам обаче да намеря време и поне един път да се включа, за да ви съобщя за пола на бебчето, днес ме гледаха в нашата болница на двуизмерния ехограф, но човечето си беше свило крачетата и в профил нищо не се видя!  Mr. Green
Хайде пишетеееее, Ади какво стана с чертичките? Надявам се всичко е ок!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт