Как е борбената принцеса? Просто не знам какво да ти кажа - ни е да й всяваш омраза и страх, ни е да й кажеш, че няма нищо страшно и нищо не се е случило. Сигурно си се изписала по темата, извинявай... просто съм втрещена! Прегръщаме ви и ви желаем скорошно оздравяване - най-вече психически!!!

Да са ти живи и здрави момичета, красиви и добри, обичани и лъчезарни, обградени от добри хора и случващи добри пътища!!! Много се радвам за щастието ви! Запечатало ми се е как разказваше, Дана като беше малка, как тати ви завива сутрин, пуска ви топлото и излиза за работа. Това за мен се е запечатало като мечтана идилия. Е, сега, придполагам, идилията е два пъти по-невероятна!

добавих ви в списъка на 1 страница.
.
благодаря
(само този емотикон ми работи, кой знае защо...)
Ама то и обяснение си имало защо е кисел - вдигна температура, изчезна му гласа, появи се някаква ужасно звучаща кашлица - и всичко за 2-3 часа, от нищото, без никакви симптоми (освен сърденето)...ходихме на дежурен лекар, изписа ни една аптека с лекарства, дадох му всичко - сега дреме пред ТВ-то и само ме кара да го преглеждам с пластмасовия лекарски комплект
а като се закашля чак спазми за повръщане получава и веднага започва да плаче, тихо и напоително...
Да е здрава, щастлива, красива и умна
Пък ще чета с голям интерес как реагира кака Дана? Ти как се справяш, стига ли ти денонощието, успяваш ли да си почиваш и наспиш?
Първо си мислеше, че ще може да си играят заедно, да пеят и рисуват... Като видя пищящото от колики "нещо" и се разочарова. После се опита да си играе с нея като с кукла. Реши да я почерпи с церевични пръчки, с биричка...След това ги бях гушнала двете за снимка, бебето подритва Камелия, а тя вика: Абе я не ме литай, че ще те литна и аз!
И после: Я тихо, защо плачеш като никой нищо не ти е наплавил!
Добре, че бяхме за малко там.
- Козирог! Да видиш как е с Козирозите
- само пари и власт иска, нищо друго!
Вожда беше тогава от понед.- петък в Сърбия. В петък като се прибереше и вечер като си лягаме, викам на Здравко /неговата стая в съседство на спалнята, а той все висеше на компа/ лека нощ, а той: лека, ей сега си слагам слушалките
и ми намига многозначително!
Даже незнаехме кога е станало. Че даже и момиче- голямата ми мечта!
, пожелавам ти момиченце, много е хубавода си имаш момиче! Даже 2 момичета ти пожелавам, за да ти е още по- хубаво! А и мъж ти ще се кефи повече на момиче- гаранция!
При нас, когато влизаме де, е весело. И да не се изплашиш от хилядите ни въпроси. Имаше и други майчета, записали се тук, обаче като започнахме да ги разпитваме, уплашиха се какви сме свраки, и избягаха. Еле пък аз
Упс, забравих и Ирена- същата е. Няма да заспи докато не разбере всичко. Нали Драганова?
Ками физически си е същата като преди месец. Но иначе е страшно страхлива. Навън ходи вече сама, не я нося, до мига, в който мерне куче. Тогава вече се е покатерила на раменете ми направо. Дели животните на кучета и други. А не просто кучетата на добри и лоши. Психолога работи с нея и има вече напредък щом излизаме всеки ден. Иначе изобщо не искаше да излиза. Намираше хиляди причини, даже лъжеше, че я боли ухо. Живееше върху раклата на леглото, гледайки навън. Там играе, рисува, там всичко.
Ако вече сте го направили- БЛАГОДАРЯ!

Недей така, кога ще го четем, много дълъг стана!!!

още не сме станали медийни звезди... иначе репортажа беше по повод от 6 годишни на училище ...нали... 
колкото до Мишо тъпчи го с хапове и сиропи, прави инхалации и се пазете, че е гадно и за теб и за него 

сега вземи кажи и часът когато се е разигравала случката и ще те призная 

Къде е тая петиция да я подпиша 10000000 пъти?

че може да е фатално - лелеее, наистина се побърквам 

...от къде да започна....? 

...пък аз излъсках всичко,
,

)

...кво да кажа...? 

...липсва ми... 

последния и ПОДВИГ беше че не знам как е успяла и кога приди всичко, без никой да я види си свършила малката работа в бутилката за вода на кака си,
не знаех дали да плача или да се смея когато Петя ми се обади по телефона да сподели какво е открила...
аз не исках да повярвам , ама като видях доказателството , пък и Диди си призна без бой... това дете не върви на добре,
ето сега например решила че любимата кукла на кака и има доста дълги нокти и взела че ги по окълцала, Петя щеше да полудее, не че вече не е голяма за кукли ама тази е любимата, пак бяхбезсилна пред изпълненията на Диди

Обещавам обаче да намеря време и поне един път да се включа, за да ви съобщя за пола на бебчето, днес ме гледаха в нашата болница на двуизмерния ехограф, но човечето си беше свило крачетата и в профил нищо не се видя!