Плодове и чай с мед - 20 част

• 16 700
  • 362
  •   1
Отговори
# 105
Правя опит пак за започна от утре, дайте ми, моля ви се кураж, защото е трудно. Качих килограми и изобщо не се чувствам добре.

# 106
Гери,желая ти скоро да прегърнеш детенцето си! Аз най добре знам знам за какво става дума..Аз прегърнах моето след 4 год, и 8 месеца... И аз тук ка4их килцата до 76 и малко...пак от същото-стрес и много хапване,защото така се "успокоявах"...Сега още ги боря...Прегръщам те и те поздравявам за рекордното ти отслабване! Това са много свалени кг..особенно на тукашната храна,която е страшно калори4на..  Hug

# 107
Емия,хайде и аз от утре ще мина на плод4ета...така няма да си сама в старта.Аз съм стара пушка в плодоле4ението,но когато работата ми стана много интензивна и недоспиваща,нямаше как да остана само на плодове и минах  на нисковъглехидратна диета,въпреки,4е умирам за слади4ки неща..и си го позволявам понякога. Сега ще по4ивам покрай празниците и ще мога да  про4истя малко телцето с плод4ета...От утре почваме,нали?Колко килца си и колко имаш да сваляш? Истината за мене е,4е така както съм се 4увствала,когато бях на плодове,никога не съм се 4увствала при ,която и да е било диета,въпреки,4е и нисковъгл. си я харесвам и ме устройва по отношение на работата ми и многото пътуване всеки ден..

# 108
Ето ме  Peace
Много слаба темичката днес  newsm78Заети са всички,но то и тва е гот значи не ви е скучно Wink
Нямам търпение да отговря на Йори,за това започвам от тук:
  "но после мн.бързо си възвърнах теглото та и 2 кг.повече.Организма приема това като стрес /и после, като след захранването започнеш да си ядеш нормално/и  гледа да се запаси с всяка троха сложена в устата."
Не искам да се правя на знаеща ,но от страната на диетата ще говоря .Незнам нищо за личните ти данни но да предположим че си била 65 и си смъкнала 15 ,и после за последните 3 г си сложила 17....Диетата не е магия ,а просто средство да махне излишно натрупаните килограми,така ,че не тя(диетата) е длъжна после да поддържа новите резултати ,а ние тези който сме или предразположени или по милион други причини сме покачили теглото си.В случай че смъкнем определени килограми ,кой ни е виновен че сме ги качили после ????Аз мисля че това не е диетата ,а сме си ние .И  Лидия Ковачева и Емилова и всеки един диетолог ще каже че теглто трябва да се следи особено скоро след диетуване .Не за пръв и не за последне път ще спомена мъж ми и неговата теза за "памет на тялото" тялото е машина която има памет не може да сме били 80 килограма да смъкнем 20 и да захраним 2 седмици и да кажем ха сега да хапвам .е не става ...не казвам че ти Йори или някой друг го е направил ,но...казвам ,че с връщане в реалният живот със същите хранителни навици сме обречени да си върнем килограмите .НЕ РАЗБИРАМ ,КЪДЕ Е СЛОЖНОТО ЗА РАЗБИРАНЕ  newsm78Били сме тегло което сме получили по някаква причина ,по абсолютно същите причини след като спрем диетата  ще си върнем и килограмите!!!!
И за да съм точна защото останалите знаят ,че трудно изразявам напиращият ураган от мисли подредено и съм трудна за разбиране .Нека ти  дам за пример себе си (пфу и аз намерих кво да дам за пример  Crazy Simple SmileSimple Smile
Винаги съм била с наднормено тегло и винаги съм била на диети и винаги съм качвала след това много ясно....казах по горе защо.Но последната една година(почти) осъзнах милиярд неща (по стечения на обстоятелствата имах жив пример за тотална промяна)
И кво се случи..опитах да си дам сметка защо след толкова лишения и смъкване разрешаваме килограмите да се върнат обратно.Ми защо ,защото не ги maintenaned-ваме (е тази дума мие по лесно да я употребя така,а значи поддръжка)Нужно е да гладуваме отново ,и така до края на живота си е това е ,в противен случай сме обречени на бузи и заоблености(не мога да говоря лично Йори ,защото може да си някое сладко миньонче 46 килца:) но все пак отговарям общо ,защото спомена много важна част от нашето диетуване
НУжно е да премахнем някой наши навици ,някой храни да започнем да се движим повече и всичко това е сбора от едно цяло ,в което каквото и да липсва ще загубим резултата и...най-малко диетата ни е тази дето е виновна за качените отново килограми.Тя е тази която само ни е помогнала и ги е смъкнала HugОт там натам сме ние,аз смъкнах 30 от 100 за няколко месеца и според теб Йорка ако бях да захраня и да започна да ям като преди дали нямаше да съм пак 100 сега ,о да разбира се че щях да съм.Но ето за коя поддръжка говоря .Правя диета 30 дни смъквам 15 килограма ,захранвам и започвам да ям ...качвам 8 от загубените килограми(е това е щото съм била прасе Crazy) и започвам нова диета за 30 дни смъквам пак 15 и пак така и пак така и пак така (не го препоръчвам никому,но това е моят си начин и за мен работи)
...но резултата е че от качване и смъкване и задържане основната разлика расте след всеки следващ път със 7 килограма и така от 100 на 60 за 7-8 месеца.И ще попиташ и кво????сега трябва да си на диета цял живот за да ги поддържаш,така,ли?
Ами не че цял живот и не чак на диета но .Лидия ковачева казва два пъти в началото годинишно и после един път годишно по 20 дни(поне) и плюс това един ден в седмицата и да имаме граници и да знаем колко трудно се поддържа и...мила ми Йори,като минат 2-3 години след смъкването ти и сме успяли да задържим килограмите е тогава сме успяли да излъжем паметта на тялото за която споменах горе и тялото ни вече има други размери(габарити)и се стреми да запази тях,така че поддръжката на теглото става по лесно ,а и вече сме изградили нов начин на живот....АКО ГО ИСКАМЕ!!!!(това последното беше най-важно от всичкото по горе)

Така че има метаболизъм и метаболизъм и генетическа предразположеност и какво ,ли не още завсиси колко го искаме ,зависи колко се борим и зависи дали не лъжем самите себе си.В случай че всичко си е ОК.Можем!

Щях да казвам за примера ми и се отпелснах Simple SmileИмам приятелка на 52(не ми се смейте,флорида е щата на пенсионерите така че моята 52г приятелка е момиченце Wink )Тя е била пухесто бяло полякинче когато е дошла и нещо я накарало да започне да изминава всеки ден по 5-6 километра всяка сутрин 6 пъти в седмицата.Ще я снимам някой ден докато и правя кола маска Simple SmileSimple SmileSimple Smile Joyза да ви покажа какво тяло има това животно(шегувам се разбира се ,но и завиждаммммм  #Cussing out)няма грам мазнинка.изглежда перфектно.а албумите и от преди 20 години са на друг човек направо.Така ,че тя беше моят инспирейшън,за да успея да повярвам в себе си и да си мечтая на 52 да изглеждам като нея.Дано ми проработи WinkSimple Smile

Гълъбичета гладуващи нека поста на Йори да не ви отчайва!!!!! Naughty
Напротив нека поста на Йори ни покаже къде са ни грешките,защо успяваме наполовина и защо после се обвиняваме.
Знаете че така сме устроени не сме от слабичките дами дето могат да си хапват каквото си поискат ,защото метаболизма им е коренно различен от нашият.КАКВОТО-ТАКОВА!Аз съм за диетата и ще ..."продължавам да пеяяяя Flutter Hug bowuu..хахахах
откачих нещо Simple Smile
Просто ми е готино,че така си вярвам ,че съм открила разковничето.И е е успешно и няма смисъл да се залъгваме.

Бубулинки обичам ви и ви оставям да нанкате(последно да се похваля само ,че съм си купила и два цвята контактни лещи ,та да мога на партито да съм напълно различна Simple SmileSimple Smile )Целувам ви всички и утре вечер ще понапиша пак как е Simple Smile

Благодаря на всички за добрите думички и за тези за сина ми:)Пинкито той детенце детенци ,ама вече е почти на 20  Crazy.Ще минат над 4г и 8м за нас,но...такъв е живота понякога трябва да правим това което трябва(ОП СЕТИХ СЕ ПАК ЗА ДИЕТАТА НИ...ТРЯБВА ДА ПРАВИМ ТОВА КОЕТО ТРЯБВАААА   bouquet Heart Eyes HugМИ.....ЩОМ ТРЯБВА -ПРАВИМ ГО!!!!!!! newsm44  love001

p.s.Суитче при мен луната започва на 17-ти в 17:32 Wink
връщам се за "н" ти път,ама кво да направя #Cussing outисках да отговоря и на дианмам,Диана ти имаш син така ,ли?Не за друго но имах чувството че имаш дъщеря(не ме питай от де тва чувство Joy)
че за зодиите.аз съм зодия идиот Simple SmileSimple Smileкакто обичам да казвам а нормалните хора които са родени на моята дата се водят водолей Winkне си падам много по окултните неща и астрологията но едно знам познавам из основи водолей(жена),телец(мъж),риби(мъж) и ето тук ми се иска да споря с теб за тези рибки това е единственият знак който вместо като всички останли да е обърнат от вътре навън към света те наобратно ooooh!...верно може да са интересни,но аз лично не ги разбирам малко ми идват сложни за нашият толкова лесен живот Simple Smileно казват че са последната зодия от зодиака и е са най-мъдри,ТА дори и така да е на кой му е нужна мъдроста им ако тя е насочена навътре newsm78

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 03:19 от Gerri68

# 109
Понеже съм идиот и искам всичко винаги да ми е кристално чисто(а точно сега си пробвам новите лещи Laughingи не ми е ) smile3533
Се връщам веднага и то в нов пост за да се вижда.
Йори сори приятелко  bouquet,но се зачетох в твоите постове,за да разбера какъв тип(физически)си.И открих нещо което ме стъписа.Казваш аз съм 170 преди да родя бях 53 килограма ,бебка е на 11 месеца(да ти е жива и здрава кукличката)и сега съм 60.В еди друг пост казваш ....аз не мога да съм дебела все ще се върна в нормални килограми(генетично е така в семейството ми)
Ами тогава ?????? newsm78 Shocked Thinking...Според мен ,идея нямаш за какво говорим ние тук в слонският отбор!За мен човек 170/53  е прекалено слаб (стандарта е 110 разлика за нормани жени).Ако иде реч то преди 3 г си била на 22 което е супер млад организъм който все още се развива дори ,не е спря да расте  newsm78
И последно в друг един казваш ..по е добре човек да е с бузки розовки ,а не с хлътнали скулести лица изсушени от диета.Може и да си права мила ми ЙОри,но просто никога не си била дебела(не бъркай бременноста с наднорменото тегло)Аз лично предпочитам да съм скулеста Peaceи как беше Фрози...бледа мъртвечки ...за мен беше жълта ,и за други и за други ...така ще е в началото момичета тялото си знае всичко после изпитият и изтормозен вид се смекчава Wink Peace Hug  bouquet

*цитатите ми може да не са идентични,но по смисъл ги докарах Simple Smile Peace

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 02:37 от Gerri68

# 110
Добро утро ,ето го и чайчето в дъждовната съботна утрин!!!!! Пийвайте и се усмихвайте,защото това е най-доброто начало на деня-УСМИВКАТА!!!!!Хубава събота ви желая ! Успешна за работещите и релаксираща за почиващите.

Гери ,пак ме срази с ред на мисли  Joy ,ама верно говориш де.  Peace За това с пеметта на тялото съм ви признала и теб и твоят човек. smile3521 Цунки и гушки  Hug Hug Hug  love001
По отношение на зодиите - аз съм Коза ,асцендента ми е Рак.

Лек ден на всички,аз бегам на курс!

# 111
Здравейте, благодаря Гери, много си права, чела съм няколко пъти книгата на Ковачева и тя с това започва, че ако ще се връщаме към стария си начин на храненен, по-добре да не започваме гладуване.
Както всичко останало и това трябва да се поддържа, и трябва да си на педала, постоянно и непрекъснато. Питах за зодиите, защото наистина съм заинтригувана от един човек риби, и вече ми е станала натрапчива мисълта, а тези неща не се обсъждат с околните, твърди много интриги има около нас, не знам как е извън БГ, ако живееш постоянно, аз съм била за известно време и зная, че хората те допускат до определен момент и ...
Много сериозна станах, Фроузи, благодаря за хубавата гледка, винаги ми се допива чай с мед и лимон, когато видя поста ти
Чао довечера е  и лунуването,
до по-късно

# 112
Geri, много точно се изказа. Моят мъж точно така като теб свали 10те излишни кг. На едно гладуване от25 дена +захранванесмъква 10 кг, после постепенно си качва 5 , но 5 остават траъно отрязани и така за две гладувания отряза много трайно 10 кг. Въпреки, че после си яде без особенни ограничения. Остана му само навика да закусва с чай и плодове и да не яде колбаси. Интересното е , че аз го навих да се промени, пък аз самата едвам изкарах 15 дена  Laughing  Embarassed .Абе на теория съм много добра.  Embarassed  .    Понеже ми е трудно , реших да се вкл. тук при вас.  Значи  сега съм 64кг. и целта са ми 57 -58 кг.  на височина 164. Лично аз  харесвам леко пухкави женички, но на мен не ми отива нито на физиономията нито на тялото, защото не бухвам равномерно.   Дали ще е малко нахално да се изкажа за зодиите..., незнам. Ама понеже сега сте подкачили въпроса ще си го кажа.  Dianmom, Това е една тъмна , безпътна гора,едно от лицата на окултизма. Тя въвлича хората с обещание за много отговори, но края и е още по-голям хаос.     Мога да кажа много още , но не искам  да отегчавам. Мисля, че добре го синтезирах.                                                                                   

# 113
Мале, колко правописни грешки съм направила и последният ред що е  излязъл и той цикламен.. Embarassed Извинявам се.

# 114
Благодаря ти, Верче, принципно и аз не вярвам в тези неща, но не  си ли изпадала в ситуация, когато искаш да узнаеш нещо и имаш чувството, че ще полудееш, обикновено нещата са свързани с определен човек, когото се опитваш да разбереш
Някой попита, не се тегля, но смятям тази седмица да се сдобия с кантар и ще ви кажа резултата
До по-късно

# 115
Ох,Мила дианмам и аз бях впечетлена  от риби преди 27 години......после ми отне 5 години да осъзная истината.И останалите за да се оттърва от тези риби. ooooh!
Риби за мъж?????БЯГАЙ ДАЛЕКО Naughty
Всичко е измамно добре,основните норми за съвместен живот липсват.Хайде да не обръщаме темата в друг стил,но не можах да премълча:)

Албенка къде си моето....?????? Sick
Джи...?
Липсвате ми,....хайде до по късно  Hug

# 116
Благодаря ти, Гери, и аз такова усещане имам, повече не се коментира, тук е дъждовно и мрачно, нещо се губите всички днес. Cry

# 117
Здравейте и от мен...и аз като Гери не мога да се сдържа...да кажа и аз за мъжете Риби...от собствен опит. Всичко което ви се струва че знаете и виждате, в действителност...само ви се струва че го знаете!!! Не знам дали ме разбра Дианмам...нека се изразя по-ясничко- Да си нямаш работа с такъв е моят най-чистосърдечен съвет. Може и да има някой свестен измежду тях, ама то ще да е заради силен асцендент!!! мани че дори сега като пиша и си припомням...то какви лъжи, измами и замазване на очите бяха...А аз съм много недоверчив човек и в началото поставям човека на 100 изпитания...Е тоя ми.... майката! Направо... няма такава друга депресия!!!

Айде прощавайте за спама, ама нали сте ми приятелчета, та викам ако мога някой да предпазя, дори и 1 човек да е...

А иначе аз съм ОВЕНче, инато ама добричко...и умирам за приятелите си.

Целувам си ви много...Геринка, сладка много ти се радвам като си така активна,. а тези дългите постчета нали знаеш че са ми любимите Hug

До после ,сладунки...пак ще пиша че сега бягам малко да досвърша нещо!!!

Цунки

# 118
  • Някъде там, ела и провери...
Здравейте,  Hug
Днес 4 УСПЕШЕН ден и 2 УСПЕШНО взет изпит  moresmile
Чувствам се доста добре, въпреки че почват да ми се привиждат разни месни деликатеси  Animal Pig   Laughing но все още не съм се поддала на изкушението.Ако всичко върви добре ще се пробвам да изкарам още 5 дена иначе резултата за момента е -3 кг, което наистина е много добре.
Днес по късно съм поканена на дискотека не знам как ще изкарам само на вода ама..... newsm12  нямам много голям избор ако искам на коледното парти (а и като цяло) да не се притеснявам от килограмите си.
 Ако има желаещи ще ми бъде много приятно да се срещнем на един танци   bigdance2 ако има съгласни ще пиша къде ще сме.
И последно един въпрос избягвате ли бананите? Всички знаем че са доста сладки и имат калории та ми е интересно ядете ли ги или ги пропускате?

Hug

# 119
Албенкаа Hug  bouquetТъкмо риалайзнах защо не ми пишеш и не пишеш SickЗаради шибаните зодии за които захванахме да пишем ,МА МИЛА ти си жена бе злато ,леле едната от най-добрите ми приятелки е родена на 06.03Жените риби са злато ,но аз казах за мъж ...тц,тц,тц  ooooh!не е истина знам аз ...може би друга е причината.
Още веднъж знаеш ,че те обичам и знам отдавна че си РИБИ  Winkно говорех за мъжеееееееее newsm45 Banghead

Общи условия

Активация на акаунт