Плодове и чай с мед - 20 част

• 16 693
  • 362
  •   1
Отговори
# 90
          newsm18 6 ден ура-ура-ура  newsm18

Мили момичета помагайте и давайте кураж налага ми си спешно да се върна на работа. Апетита ми съвсем намаля, от притеснение нищо не мога да хапна ама знае ли човек може и в другата крайност да ме избие така че......давайте сила! Не искам новите колеги да ме видят в този вид ПОМОЩ..... help

Nadya K - Благодаря за подкрепата, сигурна съм че ще успееш!

Мадам Гоца- аз съм нова тук но да споделя аз какво правя. Във всеки чай си слагам около 300мл. вода и 1с.л. мед.Редува ги плодов с билков или както там дойде. На ден ми се събира около 100гр. мед. Ето "менюто"  ми за вчера!
9ч. - чай/билков/+2с.л.оцет +1с.л.мед
12ч. - една ябълка
3ч. - чай/билков/ с 1 с.л.мед
7ч. - 1/2 грейфрут
10ч. - чай/плодов/ с 1с.л. мед
преди лягане 2ч.л. мед

Albieta - браво за успешния ден, а това което споделяш за дрехите много ме радва. Днес се опитах да влезна в едни дънки, които ми ставаха когато бях с десет килограма по-слаба ама нещо не се получи, но няма да се отчайвам едва 6 ден съм на плодове. Талията днес ми беше с 5см. по-малко а ханша с 2см. Ще се премеря след 10 ден и тогава ще споделя резултата/с колко кг. съм отслабнала ако изобщо съм/.

Херка - искам да ти кажа че с всеки ден апетита ми намалява все повече, така че кураж и сила мила с тебе сме! За количеството чай споменах по-горе.

влюбена в живота - само така, давай смело към финала. running

Frozen_lady -  сигурна съм, че си била най-красивата на сцената ама снимчици не можах да видя.Сигурно не си ги качила още. Чакам ги с нетърпение!

dianmom - така хубаво си го описала, че и аз за малко се преселих в Бруксел. То и в София не е спряло да вали цял ден, ама нямаме такива хубави улички.
Благодаря за прекрасното изживяване  bouquet.

Момичета  Two Hearts  love001 Two Hearts аз отивам да се вайкам, притеснявам и всичко друго, което се сетите/новите колеги ще си помислят че са им докарали прасе за новогодишния банкет боже, боже ужас нямям думи..................... newsm45

# 91
Здравейте момичета  Hug

Обаждам се, че съм тук все още и после заминавам, ако мога ще се включа пак, но мисля че няма да имам време...

Пожелавам ви успешно диетуване и живот и здраве до след няколко дена ще съм пак при вас  Heart Eyes

До скоро   bouquet  bouquet  bouquet

# 92
  • София
Добър вечер мили плодчета!   bouquet  bouquet  bouquet

Тук съм, рано тичах по задачи, целия ден хаос около мен, но съм плодче  и днес-кеф голям-слабея бе слабея  Joy

Давайте мацки смело като виждам и резултатите по себе си чак не вярвам, че съм отслабнала толкова-март бях 94 килограмово прасе  Animal Pig, а сега съм 70 кг мацка-е има още път към съвършенството де  tooth

лекааааааааааааааааааааааааа  Hug Hug Hug

# 93
Здравейте и от мен!  bouquet
И днес ще мина по бързата процедура...Ама погледнете ми линийката деееееее Heart Eyes
Днес даже масажистката ми вика:стопила си се!!!!
Пък аз въртя очи и се кефя...накарах я да ми измери габаритите и о,чудеса!!!!!Чакам с нетърпение новата тема,та да се изфукам Heart Eyes Heart Eyes
Бени,тва може да е от курса ShockedЗнам ли..... Mr. GreenИ ти си на кеф гледам,браво!!!
Като гледам народът как се е надъхал...много се радвам Hug
Поздрави на всички,че вече пиша на крак.....Целувки

# 94
  • Някъде там, ела и провери...
Добър вечер и от мен!  Hug

2-ри УСПЕШНО изкаран ден!
Честно казано от количестово чай което пия както казах по горе то важи и за днес де 700мл и не чувствам нужда за повече течности.Днес бях доста ангажирана (писах си куровата работа в работа  Embarassed) и толкова се бях улисала и си пропуснах плода в 6 но не бях умряла от глад което беше доста странно. Thinking
Продължавам да държа фронта и ще ви държа в течение  Hug
лека вечер за сега   love001

# 95
Благодаря много за отговорите относно кафето. В нета има много материал наистина за него, но обикновено те са от рода" за и против" и са писани от хора ,които нямат нищо общо с плодуването. Даже не знам и Емилова какво мисли по въпроса. Като сме били при нея във Варна не съм я чувала да се изказва по въпроса. Но скоро разбрах, че по концетриран чаи от мента ободрява също добре. Утре ще пробвам.

# 96
Добър вечер ,сладките.Аз бях плодова днес.Досега учих и вече направо ми се затварят очичките.
Суитнес, Hug Hug Hug
Ради,честито шестак!!!  bouquet Hug не съм ги качила още ,затова не си ги видяла.
Надя К, радвам се ,че съм полезна!!!! Hug Ама и аз без вас не мога.
Миранди,аре успехи!! Hug
Бени, ей мацка 69 !  smile3533  love001
Джотто ,оооо ще черпиш за фукнята. Ми много ясно ,че си се стопила,нали си сладка медена от захар и мед. hug
Херка,честито 2ри успешен.Скоро изобщо няма да усещаш глад!  bouquet
Верче, предполагам ,че Емилова не пие кафе Joy Ама знам ли , за Лидия Ковачева ти го казвам със сигурност. Да ти е сладък ментовият чай.От любимите ми е.

ЛЕКА СЛАДКИТЕ ,че две не виждам,а и утре е ден и трябва да сме свежи и готини.Цункам ви и сладки сънища,аморета такива. newsm51  sleepuu smile3524

# 97
Милинки,ще ме извините аз знам ,но....
нямам време наистина като кажа нямам значи нъц,ни-ню никак ужасно е  #Cussing outмразя да ми е така незнам онова малко фрози клаки издържа постоянно така .аз съм педант и това влошава нещата.
Глася шибаното парти където се оказа че ще шия риза и панталон на мъж ми и рокля на мен newsm78 което е твърде много ще залепна зад тази машина ooooh!
Освен това опитвам да започна нова част от живота ми която ако е рекъл ГОСПОД ще ни издържа.Подготвям документи на синчето да го дръпна тук и всичко е бяганици и нерви ,ама от големите.
Ще кажете таз кой я пита та мъмле....ми...в момента вие сте ми най-близките приятелки Hugако искате ми вярвайте Embarassed но е така!И за това споделям с вас  bouquet
Миранди не успях да ти пожелая успех мило ,но и без това ти ще се справиш ,нали сме плодчета  Flutter
Иска ми се да напиша по нещо на всяка ,но дали ще се получи Sick
Джио,браво(не че те топли моето браво ,но знам по себе си как чувствам успеха в гърдите си) слънце супер си !
Албенка ,тук съм миличка ,но нещо нямам батериики ooooh!Психически съм мн натоварена ,и все пак надявам се на развой на всички фронтове до седмица когато ще мога да изпусна въздуха.Simple SmileХа,дано деня на БЛАГОДАРНОСТТА да ме зарадва Simple Smile
Ради ще се справим няма на къде да мърдотим Simple Smile
Наденце  bouquet
Суитнес заовядай при мен на гости тук е жега и невероятно красиво време .Къси гащи,джапанки ще ти се отпусне душичката Simple Smile
Фрози миличка съм защото май съм сгрешила в издърването си Simple SmileSimple SmileSimple Smile(а дори и да не съм така е по добре bowuu)Шило завиждам ти на ритама на живот и не на самият ритам ,а на факта че успяваш Simple SmileЗапочна ли диетка?Или се каниш,сега идва много удобен ден утре 16-ти може да се започне нещо голямо Winkна 17 е луната и резултата ще е двоен Wink
Влюбеното какво става с теб държиш ли фронта? Hug
Херка,Верче добре дошли  bouquetмай не съм ви казвала newsm78
Момиченца искате ли нещо забавно?е,искате не искате ето: аксесоярите са почти готови вече с таз разлика че баретата ще е друга(е,аз ще я шия как иначе Simple Smileосвен това имам сребърна чантичка и ботушки бели и коланче бело  Wink PartyДано и настроение да има ,да не ми мине котка път
Бубулечета оставям ви милички ,че ще тичам пак да свърша отложени дела Simple Smile
Обичам ви(това е трудно словосъчетание за изричане от мен,но за вас казано е лесно)Липсвате ми и се надявам ,на лято когато аз съм много свободна вие да си върнете отсъствието ми ,за да видя как е гадно Rolling Eyes
Целувки и лека нощ ви желая ,гушкайте сладурки и се събудете с по кило по малко Peace

# 98
ДОБРО УТРО,МУЦУНЧИЦИИИИ!!!!!
ЕТО ГО И ПЪРВОТО ЧАЙЧЕ ЗА ДЕНЯ!!!!! Днес се събудих с усещането ,че денят ще бъде прекрасен.Този ефект беше постоянен при мен ,когато правих дългото плодуване и ето го пак.Дали е защото вчера бях на плодчета и чай с мед  hahaha . Желая ви прекрасен и усмихнат плодов ден и много успехи.

Геринкоооо, радост за очите ми да те видя тук.Диетката е в релзи вече втори ден- вчера плодчета и ето ,че кантарът беше 47. Сега е момента да ти благодаря ,ти си знаеш за какво. Hug Heart Eyes Много те обичкам Heart Eyes Добре ,че си ти да ме светнеш,че процесите със освинването са нормални,че иначе бях на път да се самобичувам Banghead-а знаеш ,че това е кофти предразполагащо за диета. Joy Много си гот на снимката.
 4470А за ежедневието изпълнено със ангажименти -явно ми е от зодията аз се чувствам полезна ,когато денят ми протича по този начин.На теб много успех с хилядите задачки.Въпреки всичко почивката и възстановяването е много важен момент.Дори аз не мога да съм вечно на турбо.Обичкам те миличка и дано станат работите със синчето.

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ !!! ИЗЧЕЗВАААААААМ!!!!!!!!!

# 99
Здравейте,
Да се отчета и да си пийна чайчето (Фроузи  Two Hearts)
Успешен 2 ден.
Ще чета и пиша по-късно, че ме е завъртяла една  #Crazy

# 100
Здравейте и то мене, какви са ви зодиите, че сте толкова енергични, аз също живея на обороти и се чувствам зле, когато няма нещо ново, и съм лъвче, една от зодиите ,която ме впечатлява с интересна логика е риби, странни същества, много мобилни и интересни. Flutter
Истина е, че плодуващите гледат позитивнона останалите, интересно, понякога и аз се изкушавам да споледям нещо с вас, защото ви усещам като част от начина ми на мислене, пък и това тук е освободено от интригата на деня ни, иначе,.. Sunglasses
Така че ако се изпусна и отклоня от темата, ще ме разберете, нали
Ще ходя да водя сина ми на детксо парти
Чао и до плод

# 101
Сладкитее, как сте плодоранки-бърборанки?

И около мен е малко лудничка тези дни, но за вас временце винаги се намира..

Много хубави нещица сте писали милите ми...Виждам че сърчицата на всички ви са изпълнени с любов, или поне с хубави чувства.

Много ми е гот и ми става още повече, защото виждам как приятните емоции ескалират(ама че дума?! Извинете ме,ама уча за Държавни изпити и главата ми е препълнена с всякакви термини #Crazy) с всеки изминал ден.

Виждам че всичките ми мушмулки са добре и са на линия...

Фроузито, все си е така шилаво и добродушничко и аз за туй си го бичам. smile3534  love001
Бени и Джотто, не знам, както са се засилили, май ще вземат хляба на Жизел и Адриана скоро?! newsm81

Ради, такива глупости за прасета-мрасета не ми се слушат.Новите колеги само ще ах-кат като те гледат как се преобразяваш ден след ден. Много ти се радвам как успяваш. Hug

Дианмам, ти теглиш ли се? Колко минус си вече?

Наде, браво мила!  bouquet

Мирандичка,айде успех и те чакаме!

Геринка,желая ти успех във всичко, с което си се захванала. После да не забравиш да се хвалнеш и на нас! Дано успее синчето скоро да е при мама- леле , вече ще си му като кака. Ние така както излезем с мама и ни мислят за сестри- щото тя много млада изглежда, а е на 50 че и отгоре.Ама е толкова слабичка и хубава.Цял живот все към 50 килца е била, а сега е 55- след 2 деца и на тази възраст... Много си я обичкам и и се радвам. Ама да не се отплесвам..та думата ми беше за сина ти Геринка...сигурно много ти липсва.Колко време не си го виждала вече?
Абе мило, тя луничката не е ли на 18.11 от 00.34 мин.?! Така пише на страничката на  Дар?!

А и без малко да забравя- да знаеш че ще се възползвам от поканата. Кво си мислиш, аз си обичам US. Така че ...само ще ти звънна като тръгвам, да ме чакаш на айропорта  smile3532

Е, сладкиши, оставям ви за сега... и нали си знаете- много гушки, цунки и мнооооого УСМИВКИ!!!

# 102
Sweetness - сега в главата ти е   smile3517, обаче на изпита и ти и Миранди направо ще сте  newsm74

Гери , мила, може и да ти е трудно с много дини под една мишница, но като те поопознах - ще успееш , колкото до отсъствията ти няма да те наказваме - обичаме те   love001

Giotto, Бени

и за всички които пропуснах

# 103
Здравейте, аз преди 3 год.гладувах по тази схема, имаше страхотен ефект, но после мн.бързо си възвърнах теглото та и 2 кг.повече.Организма приема това като стрес /и после, като след захранването започнеш да си ядеш нормално/и  гледа да се запаси с всяка троха сложена в устата.

# 104
Здравейте нямам време за писане ,ще го направя по късно ,че Йори направо ме провокира страшно много.Йори само след няколко часа ще получиш един от дългите ми постове в твоя чест Simple Smile
Късмет на вас момиета и скоро ще пиша! Peace

Общи условия

Активация на акаунт