Плодове и чай с мед - 20 част

• 16 688
  • 362
  •   1
Отговори
# 75
                 newsm44 Днес ми е 5 ден ура-ура-ураnewsm44

Момичета да се похваля днес правих 40 минути упражнения jump  261uu/важно съобщение - днес в района на Надежда е нямало заметресение просто малко подскачах/.
Имам ги на диск. На мен ми действат много добре защото тъкмо си казвам не-мога повече спирам и почват по-лесни упражнения следват с по-голямо натоварване и така се редуват по-сложни с по-лесни. Накрая бях вир вода което мисля че е добър знак.

dianmon - браво за успешния ден а тези "приятели" ни правят наистина по-силни, въпреки тях и на пук на тях ще успеем заедно! Peace

Nadya K - като гледам за нова година ще си с мини поличка - успех!

Sweetness - благодаря за милите думи те ме просълзиха, стоплиха ми сърцето, боже колко хубаво се почу newsm51ствах. Благодаря ти отново!

Albieta - досега не бях обърнала внимание на свалените от теб килограми. Браво момиче! Пожелавам ти да си купиш скоро много хубава секси поличка.

Давай с нас Мадам Гоца а кантара не е толкова важен. Следи си сантиметрите те са и по-показателни.

Верче и аз пия по едно кафе сутрин за тонус.

Добре дошла Херка и аз не си поставям за цел конкретни дни колкото мога толкова, трябва да бъдем обаче много стриктни в захранването иначе няма смисъл да се мъчим.

Скъпи приятелки, ако постигна нещо то ще е благодарение на Вас!Знам че звучи като клише но това е истината. Давате ми стимул и сила да не се отказвам.
Голямо благодаря на всички Ви! newsm51

# 76
Миранди успех с Дипломната работа  newsm10

Айля - ами то всъщност това е целта на плодуването, ама ние го използваме и заради страничният му ефект. Пък и да си призная не мисля да спра да плодувам след като достигна кг., тогава най-сериозно ще го използвам именно за чистене от токсините.

radi_slava дерзай и ти ще успееш  smile3521, групата тук е силна и поне на мен много ми помогна до достигна почти до финала и се надявам и до финала

# 77
Много ми се иска някой да ме надъха против кафето. За целта трябва да знае добре защо е вредно, защото аз просто знам че е вредно, а съм чувала, че и доста по-малко отрови се чистят при гладуване , ако се пие кафе. Ама дали е вярно и ако е вярно ако някой знае  ли защо. Ей тъйнак  по-биологочно да ми обясни. Аз иначе нямаше да ви занимавам, ама не намерих никакъв материал по въпроса.   Thinking

# 78
Вредно или не незнам, не пия и не съм пила  newsm78
Чела съм всякакви стати "За" и "против"
мен сутрин ме ободрява плодов сок примерно или айран
ето статия по въпроса
http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=357667

# 79
Верче ,Гугал е отговор на почти всеки въпрос ,стига да искаш да му намериш отговора:)
Но с една дума да кажа какво помня от това за кафето,Имах кръчма на времето в Бг и пиех кафе деннонощно ,не можеше да се каже какво количество беше .И един ден внезапно главоболие ме събори ,не можех да дишам дори .Тогава реших че е кафето и го спрях.По същото време прочетох някой неща за кафето квото помня не е  много но:"Кафето запушва клетъчните мембрани и не разрешава на клетката да си живее нормално.А за диетуване ако е с кафе става по бавно ,по същата причина ,заради запушванията "не съм биолог но тогава така съм го запомнила.
Не пиех кафе 4-5г сега пия по чаша (от американската боза) всеки ден и едно експресо в неделя.
Сладурки темата ни се съвзе и е прекрасна отново.Прегръщам ви и желая весело изкарване на заговезни .
Цунки и тичам Simple Smile

# 80
Искам да ви попитам има ли проблем, ако пия плодов чай, а не билков? И колко мед на ден- във всеки чай или...?

# 81
Здравейте, на този лаф моабет както биха казали някои мои приятели се чувствам прекрасно, Гери,  аз също съм фен на кафето, но съм чувала, че задържа вода в организма.
Но сигурно плодуването действа и на излъчването на гладуващия, нещо, което не можем да видим... Sad, иначе ще сме още по-горди със себе си.
Така че продължавайте със зареждането, аз още не съм си взела кантар, но пък дрехите ми стават по-широки, ще се насладя на по-краен резултат, ... ако го има
Уютна чаена вечер

# 82
  • София
Добър вечер-оживлението тик много ми харесва!

Радвам се на ентусиазма и доброто настрение

Днес успешен плодов ден, хапнах само грозде за вечеря-чувстшам се страхотно и това е най-важното, а килограмите падат.

Партньоре и аз съм рамо до рамо с теб - най се кефя на старите си колеги, които не могат да ми се нарадват-е и злоба малко надушвам, ама техен си проблем-кръстина ме МИС ПЪЛНА ПРОМЯНА  Joy

Миранди давай мило успех с дипломната работа и ти повелавам невероятни мигове с любимия  Hug

Фрозуинка успех днес чакам да разкажеш как задържа роклята да не се върти около теб  Joy

Джото кеф е да се плодува с компанийка нали-а за раното пиле-освен, че рано пее рано го и колят  hahaha

Ради-слава-смених аз целия гардероб-сега си сбъдвам мечтите си-преди казвах ето така бих се облякла , ако бях слабичка-и сега се обличам така както си искам-кеффффф  bowuu

На всички лека нощ!Сладки плодови сънища!  bouquet  bouquet  bouquet

# 83
  • Някъде там, ела и провери...
Днес като за първи ден доста добре се справих и най - важното не съм умряла от глад, което за мен е голямо постижение понеже многго трудно се удържам. Надявамс е да изкарам заплануваните 5 дни  smile3508
Имам един въпрос по колко горе долу чай трябва да се пие на ден? Защото аз днес съм изпила общо  към  700 мл  Rolling Eyes

# 84
Здравейте плодоранки Heart Eyes
Минавам само да Ви се похваля,че днес издържах успешен изцяло плодов ден newsm44 Надявам се утре да Ви се похваля и с 2ри успешен ден Praynig
Чета си Ви редовно,но нямам никакво време да пиша Embarassed Cry Embarassed
Добре дошли на новите попълнения Hug

Много си Ви обичкам newsm51
Лека нощ и мноооооооооооооооооооооггггоооо целувки newsm46 Two Hearts Kissing Heart Two Hearts

# 85
Оооо ,момиченцата сладки .Добър вечер .Спектакъла мина СУПЕРРРР !!!! Невероятно беше ,пълен салона ,кмета дойде да ни поздрави лично даже. Страхотен успех имахме ,още съм много превъзбудена.После ударих по винце и сега вече съм готова за нанкане.Има и снимки ,но утре ще ги кача.Целувам ви много и лека нощ.
  love001 newsm76 newsm46  sleepuu

# 86
Добро утрооо !!!!! Хехех луда работа ,темичката започва и свършва с  мен.Къде сте поспаланкиии? хехехе имате нужда от едно хубаво чайче за тонизиране и събуждане на сетивата.Ето го и него:

Разбира се с мед ,за да ви е сладка сутринта и да ви върви медено през целия ден.
Миранди ,успех с Дипломната! Hug
Ради_слава, bouquet браво! Само така ,смело напред!
Айля, и ти ни кефиш . Hug  bouquet
Верчето , за кафето ..Гери даде доста интересно инфо.Ако разтърсиш из нета наистина ще намериш нужната информация.Лично моите наблюдения като човек ,който в по-ранна тийнейджърска възраст е пил по 5 кафета на ден мога да кажа ,че всичко е въпрос на навик и нагласа.Свикваш с мисълта примерно ,че за да се ободриш трябва да изпиеш едно кафе-изпиваш и го и хоп.Същото е ако вярваш ,че чаша вода ще те ободри.Ако го вярваш безрезервно както това ,че " аз без кафе не мога да се събудя сутрин"  ефекта е същия.Успех и сподели ако намериш интересно инфо.
Мадам Гоца, добре е чаят да е билков ,аз от време на време си позволявах плодов от горски плодове примерно вечер ми действаше много добре да пийна един такъв чай с много мед.За меда -аз лично не му пестя количествата.smile3504 Индивидуално е ,трябва сама да му намериш цаката.Успех!  bouquet
Херка,Лидия Ковачева го дава 4 чаши.700 мл е добре като количество.
Влюбенка ,  Hug браво за изцялото!  Joy
Бениии,роклята малко падаше и обувките малко ми хлопаха,но еуфорията беше толкова голяма ,че кой ти обръща внимание.Довечера се надявам да има вече снимки. Хубав ден,сладка! Heart Eyes
Гери, прекрасна ни е темичката нали !!!!!!!!! Защо си ми толкова миличка я кажи бързо. newsm76  love001

ХУБАВ ДЕН СЛАДУРКИ!!!! АЗ ТИЧАМ ДА СЕ ТРУДЯ!!!! ВЕСЕЛО ПЛОДОСТРАНСТВАНЕ НА ВСИЧКИ !!!!!!

# 87
Ехооо, къде сте милички.? Тук временцето е гадничко- мрачно и дъждовно, но пък настроението е на ниво.

Фроузенце,айде давай тез снимчици да те видим сладка концерткааа!

Бени, Джотто,Ради,Гери, Влюбенка,Дианмам,....оле, започнах да ви губя борйката вече..кой плодува още??? newsm78
Е, кактои да е аз съм малко  #Crazy тези дни така че, завсички които се справят и са поели пътя към съвършенството   bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошли на новите  coolcool

Мирандуцка, успех на изпита.Ох , и мен ме чакат едни сериозни изпитчета много скоро...трябва и аз да се приведа във форма!!!  ooooh!

Айде,сладките ...обичкам си ви...и ...ви желая въпреки лошото време навън, нека в душите е топло и слънчево!!!

# 88
Здравейте, много ме радват тези картинки с чай и мед, чак да не повярва човек какъв уют се крие в един порцеланов сервиз, две дами, чаша чай и мед, зареден със слънце в студен ноемврийски ден, и ето оформеното парче глина, което бог билоставил, за да оформим щастието Joy
Сигурно и др неща трябват, но това е част от всекидневието, която пропускаме, и днес заваля..
В Брюксел има една уличка с ресторантчета, която е толкова малка, и отгоре се затоплят външните маси с нагреватели, така че хем е студено навън, хем е топло и можеш да седнеш отвън, невероятно романтично..
Чао и лек плодов ден, за следобяд съм си приготвила за работа сушени кейсии и банан, нищо, че не е най-подходящия плод, а иначе ще изпия и едно кафе с ваше позволение, обожавам вкуса и аромата

# 89
Е-хо, привет и от мен
Вчерашният ден мина успешно.

Фроузи, мила, без твоите чайчета наистина вече не мога  Heart Eyes

Xepka - относно количеството течности по време на плодуване казват, че организмът ти сам ще ти каже дали си жадна и колко да пиеш.

Sweetness - много сме, силни сме  newsm44 newsm44 newsm44

Е, хайде желая ви още един успешен плодов ден и много слънчево настроение (напук на навъсеното време отвън)

Общи условия

Активация на акаунт