Плодове и чай с мед - 20 част

• 16 663
  • 362
  •   1
Отговори
# 60
И аз от утре съм с вас! Ще се пробвам до Коледа пък да видим! Имам доста да свалям, но нямам кантар да ви кажа точно колко!

# 61
Искам да питам/много е важно да знам/ дали кафето пречи на гладуването? С какво да се ободря сутрин , ако не трябва да го пия? И изобщо какво прави това кафе с организма ни? Защото усешам , че нещо не ми действа добре, но дори като гладувам , сутрин ми е заспало без една чашка таквози. Моля кажете .

# 62
Искам да питам/много е важно да знам/ дали кафето пречи на гладуването? С какво да се ободря сутрин , ако не трябва да го пия? И изобщо какво прави това кафе с организма ни? Защото усешам , че нещо не ми действа добре, но дори като гладувам , сутрин ми е заспало без една чашка таквози. Моля кажете .

По оригиналната система не се разрешава кафе, но аз (обикновено по 2 пъти дневно) и някои от другите момичета си пием... Решението и изборът са си лично твои  Peace

# 63
Преди години,като гладувах при един от учениците на Л.Ковачева,
ми обясни,че кафето няма хранителна стойност,не ми го забрани,но каза
че чай е по-добрият варянт.Аз без кафе,не мога  Whistling

# 64
  • София
Добро утро! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Денят за мен почва рано рано

Минавам само за да ви поздравя и пожелая успешен плодов ден!

Гери губиш ми се  Hug Hug Hug

# 65
  • Някъде там, ела и провери...
Добро утро и от мен   love001

От днес се включвам и аз снощи прочетох доста от темата и сега съм много на дъхана. Надявам се като за начало да пробам да издържа до неделята което са 5 дни и ако все пак ако понасям добре цялата диета и не се изкуша да  похапна ще пробам и повечко.

Хубав и ползотворен ден  newsm51

# 66
Добро утро и успешен ден на всички Peace
Истина е че се губя ,но ми е доста натоварено иначе диетата е супер.Ще се появя скоро Grinning
Липсвате ми  Heart Eyes Hug

# 67
Добро и от мен,то май вече добър ден де............
Ма де го Фрозито бе.... newsm78
Продължавам и днес по план,какъвто и да е той Mr. Green
Бени,рано пиле рано пее Hug
Успешен ден на всички!  bouquet

# 68
Здравейте МоМиЧеТа!!!

Минавам да ви смигна  Wink

Скоро обмислям...(скоро, скоро след Нова Година ще е) да направя още 10 дни плодуване и този път предварително ще се настроя за захранването и точно ще си обмисля с какво да се захраня

Помните ли , че идеята ми беше да си лекувам гинекологичния проблем с яйчниците...? Мисля, че се оправям  newsm44
МЦ ми е много добре...дойде чак на 26ти ден...което отдавна не ми се е случвало...та затова наминах да ви благодаря още веднъж!!!

Много, много благодаря за подкрепата и за това, че сте винаги тук , приемате всеки в редиците си и сте толкова мили!!!

Two Hearts lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss Two Hearts

# 69
ДОбро утроооо !!!!! Тук съм момиченца,да не си помислите ,че ще ви оставя без чайче.Няма как да стане това,вие сте съществена част от деня ми,тоест неговото начало.Благодаря ви ,че ми давате възможността да започна деня си с даряване на любов.
Мили момиченца,днес е заговезни,а утре започва коледния пост! Днес е ден за размисъл.Та затова ще ви пусна нещо,над което си разсъждавам:
"Повечето от лъжите, в които вярваме просто се разсейват като спрем да им вярваме. Всичко, което не е истина няма да издържи на скептицизма, но истината винаги надделява над скептицизма. Истината си е истина независимо дали вярвате или не.Само това, което е истинско, ще оцелее, а това включва и представите, които имате за себе си."Дон Мигел Руис
Ето го и първото чайче вече почти в разгара на работния ден с много любов за вас!!!

Джотто ,тук съм сладкааа Hug Hug HugХубав ден ти желая!
Надя К, давай смело докато издъжиш и те чакаме да покажеш хубав педър за коледното парти.  bouquet
Суитнес, шило не амиии.  Hug
Мадам Гоца,Херка и Верчето , успех !!!  bouquet  bouquet  bouquet
Геринкоууу,ако не си ти не знам кво ще правя. Hug Обичам те ,тренер!!!!!  love001  Kissing Heart Kissing Heart Flowers Bouquet
Бени , много разнобудна веее,айде надявай ботушките и почвай фръц фръц.ПАЗЕТЕ СЕ МЪЖЕ ПО СОФИЙСКИТЕ УЛИЦИ!!!!! ppp
ПРИЯТЕН ,УСМИХНАТ и НЕЗАБРАВИМ ДЕН НА ВСИЧКИ !!!!
Аз днес имам спектакъл и затова си позволих да се поизлежавам малко сутринта ,но ето че вече е време за задачки закачки!!! Цункам ви много и бъдете готини!!!

# 70
Брей много сте ранобудни
И така ден 1:
Стартирам от 55.7 кг. (ще трябва да бутна линийката малко нагоре). Цел 50.0, пък ще видим докъде ще стигна - колкото по-малко останаха, толкова по бавно става, ама .... Планът днес е фреш портокал и ябълки.
Фроузи чайчето ти ми дойде много добре и ме постопли в тази мразовита сутрин - мерси

# 71
Брей много сте ранобудни
И така ден 1:
Стартирам от 55.7 кг. (ще трябва да бутна линийката малко нагоре). Цел 50.0, пък ще видим докъде ще стигна - колкото по-малко останаха, толкова по бавно става, ама .... Планът днес е фреш портокал и ябълки.
Фроузи чайчето ти ми дойде много добре и ме постопли в тази мразовита сутрин - мерси

Добро утро  Blush аз съм като някоя клюкарка само ви чета  Embarassed
но ме кефите т'ва е   bouquet
Nadya K виждам , че си отслабнала от 65 на 55.7? как го постигна и за колко време?  Hug

# 72
Айля - 65кг. бях в началото на миналото Коледно плодуване. Иначе започнах от75кг. (при моя ръст от 157 см. бях ) на 8.05.2004година - стартирах с плодуването. Всяка година правя Черешово и Коледно плодуване (т.е някъде май-юни, когато излязат черешите и сега с коледните пости правя 20+10 дни на чай и плодове), от време на време 5+5 и редовно всеки понеделник съм плодче (ако съм се изложила и вторник) за задържане. Е не задържам всичко свалено но .....  бавно но славно стигнах до тук (а пък колко издънки имам и колко пъти трябва да се отчитам в мислената си тема - "Не съм плодче, а съм прасе"  Embarassed). В началото при големите серии свалях около 8кг., сега ако сваля 6 скачам от радост.
Така че, заповядай при нас - ако искаш. Пробвай.

# 73
 Hug много ти благодаря. Аз не искам да гладувам  Blush аз само ви чета  Hug
Просто ми е интересно  Crazy Успех на всички   bouquet
Обичам плодове и мед. Скоро бях на няколко дена "плодуване" за да си пречистя организма. Ей така, за да се оттърва от токсините  Embarassed
Не знам дали съм отслабнала(нямам възможност да се тегля) и така, но определно се чувствах много свежа и бодра, и най-важното щастлива  Flutter

# 74
Здравейте момичета  Hug

В юбилейната ни тема, аз се изложих със слабо присъствие, за което моля да ме извините... Всичко е наред, просто адски много неща имам на веднъж, а времето ми е кът  Confused Нямам време за нет никакво... Правя Реферат по Дипломната си работа и след 2 дена пътувам, няма да ме има 4-5 дена... Сега само ви чета на бързо, защото адски много ми липсвате, но време да пиша нямам никакво  Sad Надявам се, че всички сте добре и се дръжте една за друга, защото ние сме си едно голямо, сплотено, виртуално и диетично и т.н. семейство  Hug Hug Hug

За диетата ми, седя си на 75 и толкова... Като се върна не ми се мисли колко ще съм, защото диета няма да спазвам... Надявам се да ги запазя...  Praynig

За сега толкова от мен! Целувки и много Ви Обичам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт