Плодове и чай с мед - 20 част

• 16 656
  • 362
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде там, ела и провери...
Да нова темичка от 1-ви звучи добре  Peace
една вметна - 1 декември е световен ден за борбата със СПИН

Много бих искала да се включа в табличката ... Миранди на теб ли трябва да пратя данните за таб. ?

# 271
Миранди на теб ли трябва да пратя данните за таб. ?

Да на мен   bouquet

# 272
Здравейте Милички!
Запълваме групата ...юхууууууууу Crazy
Винаги е по добре да сме повече Simple Smile
Искам само да кажа на Кашмир:
                     Миличка не си ме чела добре,"аз от 2 ден започвам да се отчайвам ,че няма да отслабна с тия плодчета"...не са думи на човек който ще постигне резултат!!! NaughtyИ ЗАПОМНИ ОТ МЕН ......ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО!
  Мисленето рпеди всичко и вярата в себе си !!Не напразно пишем постоянно ,но явно като видите дълъг пост и не го четете CryПишем ги за вас новичките (дори да си правил едно две гладувания все има какво да научиш) Фрозито ,Миранди,Албенка това са вече хора с научна степен в това ..така ,че Питайте и четете когато пишем ,вниквайте в написаното(е разбира се когато са глупости недейте  Crazy Mr. Green )защото нахъсващите ни постове са за вас.Ние вече го можем просто се радваме на атмосферата и компанията на всички останали плодчета ,а и винаги е по лесно ако знаеш че не носиш бремето сам Wink
И така миличка ми КАШМИР главата горе и ВЯРААААААА ,плодовете са тези които ще ти донесат желаните килограми!!!Не може Гергана да махне 40 кила ,а ти да не можеш!ПОвярвай си !!ЗАслужаваш го! Hug

Миранди за новата тема съм и аз Simple SmileИмам нови килца за там Wink
 Много нови приятелчета скоро ще ви знам имената (дано да останете де,че нещо повечето не се задържат,прескачат от диета на диета и само нерви събират)
ПОжелавам късмет и успех във всичко започнато.Лека на вас(а търча по задачи )

bouquet Heart Eyes  bouquet Hug

# 273
Момичета УЖАСНО МНОГО МИ ЛИПСВАТЕ!!!!!!!!!!! Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

От вече не знам кога компютъра ми грумна и не мога да пиша!
Надявам се, че скоро ще си имам нов и пак ще съм си при вас!

Много много много си Ви обичам! Hug
До сега четох какво сте писали и толкова много искам да съм си пак в темичката!

Целувам Ви всички и се надявам скоро пак да мога да влезна от някъде!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 274
Благодаря за милите думи миличка Гери много си права на 1-во място е вярата.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetаз определено няма да се откажа с вас сам и в новата темичка. Hugмного ми е приятно като си споделяме благодаря ви още веднаж. Flutter
Цитат
.може ли някой да ми каже как да си вмакна метара за килограмите нещо не се справям Crossing Arms

# 275
Днес да се похваля-изкарах без грам прегрешение  Grinning което за мен почти е геройство  Blush/нали съм пословична лакомия  hahaha/

лека вечер на всички  Hug

# 276
Мили момичета, благодаря на всички ви. Много сте мили и сладки. Hug Първо да кажа - днес успях. Днес ми е първи ден.  И имам цял кг ( знам какво ще кажете, знам, знам - първи ден е) bouquet(сигурно за някои от вас е смешно, но.... Simple Smile, приемам го, така сме ние новите  Peace). Аз да кажа, че книгата на Лидия Ковачева съм е чела преди много години и имам две издания от нея, е вярно е че скоро не съм е чела, но основните принципи поне си мисля че ги знам. Това с което се сблъсках преди години беше една екзема, която ми се появяваше на врата, винаги когато правих диета повече от 3 дни, затова никога не успях да изкарам такъв дълъг курс, за който вие ми говорите. Години след това разбрах, че това всъщност е било херпес, който се активира при спадане на имунитета. Затова аз най - вероятно ще правя серия от къси курсове. Важното е че съм с вас и почвам! 

pipy, браво  Hug Hug Hug, с теб съм !!!!

# 277
 Hug Hug Hug Hug HugЗа всичките ми милички на диета.

# 278
ДОБЪР ВЕЧЕР ,МИЛИЧКИ МУЦУНКИ!!!!Как сте пиленца? Браво на успелите и успех на всички новички току що започващи!!!
Петенце,книгата на Лидия не е зле да я препрочиташ.Аз все още го правя и намирам все нови и нови аспекти.
Пипи,ехеее браво!
Влюбенкааа,липсваше ми сладуранке златна!!! Hug
Херка-ЛИМОН ДААА! Може !!!  Peace
Четвъртото зад ъгъла,никво гърмене .Давай с нас и тва е ! Отбора е стабилен!
Мирандичка,
Дааа-искам нова темичкааа!!!!! Hug А ти добре го даде днес!!! Hug
Гери,скивай ми снимките !!!!! Whistling  Hug Ко ше кажеш за мъртвеца. hahaha
Кашмир,отчаяна плодоранка де се е чуло и видяло.Не си сама,диетата работи -няма място за притеснение.Давай смело и тва е!
Малинка-Къпинка,не се шашкай застоят е нещо нормално и при всеки идва в различен ден.Не се отказвай и ще бъдеш възнаградена!!!!

Айде отивайте на снимка,бг да ме видите!!! Сложила съм малко преди и сега снимчици!!!!

# 279
Мъртвецаааааааааа Hug Heart Eyesгушкам те много яко!Моето малко шило то Simple Smile
Супер си милинко аз когато си видях снимките тогава реалайзнах ,каква е промяната надявам се и при теб така ,но наистина преди си е било "поничка" сега си СТРЕЛАААААААА ,
както се казва "баси кефа" леле защо го правите бе ще ми гръмне сърцето от гот .Вчера Бени днес ти ....давайте разбиите ме ,хайде Наде ти си на ред миличка:)
Трябва да се разходя по темите да видя дали имат албуми да им направим по едно съревнование  Peace Peace
Ще се сборим с всички  Crazy
Кво да кажа ...нямам думи Фрозито е поредната гордост на темата ни.па ти с такоф тренер как да бъде ..хахахахахахахах Crazy Mr. Green
Гълъбета лелка отива на едно кино(3 Д) па утре ще кажа как беше Simple Smile
оооо,и да се похваля пристигнаха ми ботушетата най после викам си партито доде ,тоалета ушит нема ги чепика:)Simple Smile(сега остава и на мъжлето обувките да пристигнат и се хвърляме в боя)-е това и харесвам на хамериката ,че си правят идеини партита и е фън да се подготвяш Simple SmileSimple Smile

Лека и мека сладурести и до сутринта Wink
 Heart Eyes Hug  bouquet

# 280
  • Някъде там, ела и провери...
Добро утро в тази слънчева утрин  Hug
Едно чайче от мен с пожелание за успешен плодовид ден   bouquet

# 281
Здравейте, реших и аз да се пробвам с тази диета. Стартирам я от днес. Аз се моля не да смъкна килограми, ами да си променя навиците, защото много трудно се сдържам да не ям Simple Smile Без кафе, обаче, не мога, защото кръвното ми е мнооогооо ниско, а с чая ще стане още по- ниско, тъй че ще трябва да го включа в менюто си. Вече си купих кило плодчета, надявам се, че може да се ядат различни плодове, а не само един и същ цял ден. Чай си направих, имам много билки(семейството ми все билкари, обичат да събират от полята). Дано да успея. Стартирам с 80 кг, крайна цел- 65 или 68(колкото бях преди да родя). Не съм си мерила мерките, но ще го направя малко по- късно.

# 282
Добро утро на всички плодчета Stop Heart Eyesкак сте днес?Да ви се похваля днеска сам -1кг Joyи все още не сан се изку6ила от нищо Mr. Green

# 283
  • София
Добро утро момичета.
Frozen_lady  Беше права след вчерашния застой днес видях 8-ца на кантара и 0.8 кг по -малко.
Днес ми е 9 ден, не чувствам глад  Crazy едвам изяждам по 1 ябълка направо си преяждам даже Joy
Ще успеем момичета просто повече воля трябва. На мен този път ми е сравнително лесно. А и като ви чета се надъхвам още повече, пък и не за 1 път ще свалям толкова много кг  hahaha hahaha
Весел и успешен ден от мен   bouquet   bouquet   bouquet

# 284
Здрасти, сладурки! Откак застудя се скрих, като една мецанка Laughing Чета ви от време на време с идеята да се включа, ама пусто му в тоя студ все съм си гладна.Уж щях да почна от понеделник ама на....
Миранди, виждам, че най-после си мръднала от проклетата 8ца и то доста сериозно, май ще трябва да се засрамя EmbarassedАз след трите летни гладувания и15 кг надолу, сега съм дигнала 1-2килца и отново гледам 8ца на кантарчето, но при това плюскане, което правя пак добре!Ох докото пиша се срамувам!Май ще се пробвам тия дни пак, ама като си седя непрекъснато в къщи е много трудно, ако ходех на работа щеше да е доста по-лесно!
Целувки на всички и дано се престраша!

Общи условия

Активация на акаунт