Деца с муковисцидоза! Родители, подкрепете се!

• 38 729
  • 365
  •   1
Отговори
# 195
Vera няма никаква причина да се притесняваш .Не изпадай в параноя всичко ще е наред, вярвам в това.

# 196
Благодаря ви милички!   bouquet  bouquet  bouquet
Весели празници ви желая!
 Tada Tada Tada

# 197
Хей, момиченце! Naughty Проследих те до тук, затова ще ти кажа: никакви такива! Ще имаш 2 прекрасни здрави сладурчета, щастливи, че имат такава мила мама!  Hug

# 198
  • София, "Младост 3"
ВЕра, излишно е въбоще да го мислиш това щом децата ще са здрави!!!!
това за бъдещето...ти се успокой - нали помниш оная приказка за жената дето носила кошница и като с замислила за бъдещето и се размечтала /само дето ти в лошия смисъл/...и почупила яйцата
затова след като ще имаш две здрави деца - никакви амнио, никакви мисли за това че видиш ли какви партньори....важното е да ги износиш и родиш! другото си е божа работа и ти до там не го мисли!
успех и леко бременеене

# 199
  • София, "Младост 3"
Даже си мисля, кога ли да го изследвам дали е носител  newsm78 - детето. Докато е мъничък или да чакам да попорасне, с това вземане на кръв от вената ....  ooooh! Какво ще ме посъветвате?
Вера, наслаждавай се на бремеността и  не се притеснявай, щото после какво те чака с 2 малки "дзверчета"
както с решиш
само за инфо - моя син го бяха надупчили веднага след раждането и смея да твърдя че леко му се размина ...
хората си имат опит - взеха му и кръв от вената и на два месеца и на пет и даже на пет - аз го държах, че предния път една нервна сестра го бе стискала и ръката му бе синя...та викам - аз ще си го държа вие взимайте....
не е толкова страшно освен ако детето няма проблемни вени - те.е трудно да се откриват

# 200
ВЕра, излишно е въбоще да го мислиш това щом децата ще са здрави!!!!
това за бъдещето...ти се успокой - нали помниш оная приказка за жената дето носила кошница и като с замислила за бъдещето и се размечтала /само дето ти в лошия смисъл/...и почупила яйцата
затова след като ще имаш две здрави деца - никакви амнио, никакви мисли за това че видиш ли какви партньори....важното е да ги износиш и родиш! другото си е божа работа и ти до там не го мисли!
успех и леко бременеене
Embarassed Embarassed Embarassed
Прави сте!
Малко се скапах тия дни, защото миналата година по Коледа разбрахме за проблема и мутациите и ... страховете.
Но няма да се давам!
Благодаря ви за подкрепата и разбирането!  Hug

# 201
Здравейте! Вижте това:
Докосни нашия свят – това е мотото на Благотворителен новогодишен концерт, който ще се проведе на 22 декември 2007г., от 18:30 ч., в зала №11 на Национален дворец на културата (НДК). Концертът се организира от Национален алианс на хора с редки болести – пациентската организация, чиято цел е да защитава правата на хората с редки болести в България.
Нека всеки, който има възможност да отиде. Г-н Владимир Томов е председателя на НАХРБ. Това е човека, който подаде ръка на нас родителите на децата с Муковисцидоза и ни помага на 100%, за което му Благодаря. Призовавам всеки, който е съпричастен да присъства.
Желая Весела Коледа!

# 202
http://news.ibox.bg/news/id_1392642966
http://www.zdrave.net/Portal/News/Default.aspx?evntid=7G6OVtdcNEU%3d

Искам да кажа, че хората работят. Нещата се променят и ще продължат да се променят в положителна посока. Повярвайте в това, включете се във форума. Ние трябва да сме до тях, защото те го правят за нас!!!
Весела Коледа!

# 203
На всички  които влизат тук пожелавам всичките им мечти да се сбъднат-и най-вече тези вързани с дечицата!
Нека са ви живи и здрави и дано след време влизаме тук не с болка ,а с радост и споделяме успехите на децата си.
Аз вярвам в чудеса,повярвайте и вие - не след дълго ще има лек за нашите палавници.
Пожелавам на всички Весела Коледа и Щастлива Нова година!!

# 204
Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman  madnoel santa2Нека тази вечер ,пълна с тайнство и надежда заедно да погледнем към небето и си пожелаем:-
"Чудо за нашите деца и край на болестта!"
Точно на днешния ден има деца с майките си в болницата,и на мен ми се случвало...Не е хубаво това!Моля се те да са по-добре и да знаят че ние мислим за тях.Обичам ви всички !
http://www.vbox7.com/play:b311ec23

# 205
Желая Весела Коледа на всички Ви   santa2
Бъдете живи,здрави и много силни.  Heart Eyes
На Коледа стават чудеса...хихих...   Wink

# 206
Честита Коледа и от мен. Пожелавам ви много ЗДРАВЕ, радост и семейно щастие. Казват, че на Коледа ставали чудеса... дано е така.
Ние с Светли днес влязохме в болница.

# 207
Честито Рождество Христово! Нека вълшебството на Коледа влеза в дома на всички, които посещават този форум и  озари с чудната си светлина лицата на нашите дечица! Нека  доведе чудото в душите им  и те наистина повярват в него! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!  Laughing bowuu  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 21:27 от bonitaC

# 208
Честита Коледа!
Когато най-хубавите празници потропат на твоята врата
посрещни ги с вяра и красива усмивка,
а тяхната отплата ще е здраве, щастие и много късмет
през цялата ..... година!
http://kartichki-bg.com/details.php?image_id=953&sessionid=7 … ac12d7fe35fbd014a

# 209

Общи условия

Активация на акаунт