Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 897
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 300
  • пловдив
Това намаление сигурно са го пуснали за да ни се извинят за вдигнатата такса доставка Joy hahaha

# 301
  • Sofia
А пък на мен розовите пантофки като задам номер ми ги прави на 14,90... И от 65% намаление не остава никакво намаление. Пък то дори не е с код, така намалени са показани в началото...  newsm78 newsm78 newsm78
Някой цветове не са намалени, като се разцькат става ясно, от пантофките само лилавите са намалени, розовите не са и с процент на долу.

# 302
  • София
Мики, а ботушите отговарят ли си на номера  newsm78 и как изглежда кожата, мека ли е  Hug

А подаръкът детско яке какъв цвят е, че и аз го чакам - кой код използва ти

кожата е дебела, твърда общо взето е, много са удобни ботушите, отговарят на номера си, аз нося 39-40. Взех 40 и са ми екстра. Ето и реална снимка:

Якето е цвят мляко с какао. Много приятен.  Peace

А колко са високи за човек с по-дебел крак дали ще станат?  newsm78

# 303
  • Варна
А пък на мен розовите пантофки като задам номер ми ги прави на 14,90... И от 65% намаление не остава никакво намаление. Пък то дори не е с код, така намалени са показани в началото... 
намалението е само за лилавия цвят

Не е ли сив другия цвят?! newsm78

# 304
  • Sofia
Не е ли сив другия цвят?! newsm78
Този цвят е малко като синята патица  Laughing

# 305
  • Пловдив
chockolina , цвят парме е лилаво  Peace

# 306
това сако нямам представа защо съм го поръчала  newsm78, при условие че имам такова  Joy лакомия голяма
Ще го продаваш ли? Проявявам интерес. Ако искаш пиши на лични.

# 307
  • Варна
Аз не виждам parme там, само розовото и uni gris.

# 308
  • pomorie
мамчета я да ме светнете каква е далаверата с кодовете.ние от май месец пазарим само от Ла Редут ама чак вчера разбрах че има кодове за намаление.някой може ли да ми обясни как става за всяка дреха отделно или е общо за поръчката.и от каде ги вземате тези кодове на мен са ми пратили на имейла един ама чета тук за детски дрехи имало и за яке някакво.............помощ

# 309
  • пловдив
На мен първата ми харесва Peace

# 310
  • Düsseldorf
Валериа: Благодаря много! И на мен ми сивее другото, но пък се води лилаво... Може от снимката да не се вижда добре какъв е цветът.

# 311
107 отговаря на ХЛ, то включва интервала 107/115, това е гръдната Peace

Мерси! 120 см е гръдната обиколка, така че ще поръчам 116 размер Hug

# 312
  • София
това сако нямам представа защо съм го поръчала  newsm78, при условие че имам такова  Joy лакомия голяма
Ще го продаваш ли? Проявявам интерес. Ако искаш пиши на лични.
И аз и аз... кой размер е и за какви парички?

# 313
http://www.laredoute.fr/vente-parka-enfant.aspx?productid=324124 … e&pagesize=16
Накои да е поръчвал това якенце? Някакви отзиви? Praynig Има едно, което върви като подарък  с код 24236 На мен ми изглежда подобно, но дали е така  Rolling Eyes

# 314
  • In transit
Мики, а ботушите отговарят ли си на номера  newsm78 и как изглежда кожата, мека ли е  Hug

А подаръкът детско яке какъв цвят е, че и аз го чакам - кой код използва ти

кожата е дебела, твърда общо взето е, много са удобни ботушите, отговарят на номера си, аз нося 39-40. Взех 40 и са ми екстра. Ето и реална снимка:

Якето е цвят мляко с какао. Много приятен.  Peace

А колко са високи за човек с по-дебел крак дали ще станат?  newsm78

ми моя прасец не е от тънките и са ми екстра, сега нямам сантиметър да си измеря обиколката. Иначе като височина са: 29см с токчето. ( Колежката вече взе да ме гледа странно Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт