Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 924
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 285
  • София
тези ботуши са страхотни! И сега са още по намалени. Телешка кожа, отвътре имат подплата. Прошити са. Все едно ходиш с пантафи. Супер доволна съм от покупката си!  quote

Mikkey тези ботушки за възрастни стават ли след като са сложени в категория за момичета, или си ги купила за дете,извинявай за въпроса но видях че имат номерация до 40 Embarassed

# 286
момичета, може ли съвет за тези жилетки :

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6619983& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6245625& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4663012& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8477973& … ue&ksource=-1

много ми харесват, обаче искам да си взема най- много 2 Rolling Eyes някоя мама има ли нещо да сподели Rolling Eyes

# 287
Дуци, а този цвят, с който е мацката на снимката кой от изброените в падащото меню ли е(ако имаш идея и ти питам ooooh!)
За първия пуловер става въпрос, лилавия, без ръкавите

# 288
Алекс1, може ли реална снимка на дънките? А ти кой размер носиш по принцип? Аз клоня към 38, но някои неща ми стават и 36. Питам те, понеже и аз исках да поръчвам такива дънки, и то в този размер  Hug
А жилетката толкова къса ли е, като на снимката  Thinking

Нямам фотоапарат в момента и няма как да ги снимам. По принцип нося 36, но тези са ми малко по-широки в ханша. Иначе са тъмносиви, почти черни.
Жилетката е доста по-дълга, отколкото на снимката. Явно мацката, която я е облякла е около 1.80 висока, защото на мен ми покрива кръста.

# 289
  • В една Дупка.
Да ви се похваля, днес ми дойде поръчката. От 1.11. си я направих, днес беше в пощата. Нищо не ме таксуваха допълнително
Нещата са страхотни, но са обсъждани по- нагоре в темата и затова няма да пускам линкове.

# 290
Може ли някой да помогне: за мъж, носещ размер XL, кой номер пуловер да избера: 98, 107 или 116?
Тези цифри гръдна обиколка ли са?

# 291
107 отговаря на ХЛ, то включва интервала 107/115, това е гръдната Peace

# 292
Да ви се похваля, днес ми дойде поръчката. От 1.11. си я направих, днес беше в пощата. Нищо не ме таксуваха допълнително
Нещата са страхотни, но са обсъждани по- нагоре в темата и затова няма да пускам линкове.

Аз чакам от 31.10 ,дали има шанс вече да е в пощата?
А ти от къде си?

# 293
  • Sofia
Аз чакам от 27-ми,но я няма и днес Sad

# 294
момичета дали ще може някой код за намаление или за подарък,че изпробвах сумати кодове но нищо не става:(

# 295
  • София
И моята поръчка от 01,11 е вече в митницата. Току що една приятелка провери, та утре сутрин ще тичам. После ще докладвам. Peace

# 296
  • Düsseldorf
А пък на мен розовите пантофки като задам номер ми ги прави на 14,90... И от 65% намаление не остава никакво намаление. Пък то дори не е с код, така намалени са показани в началото...  newsm78 newsm78 newsm78

# 297
получих чаканата поръчка от 22 октомври
определено избора на мъжки дрехи е доста сложен. дънките за брат ми ще се пускат за продаванеq защото са доста малки, за юноша по скоро

маратонките пума са обсъждани и показвани, повече от 50 лв. не бих дала за тях, дано той да е доволен.
тази чанта  е много малка, от плат...не струва
жилетката  е сладка, тънка, но не ми подхожда на стила  Peace, пак ще е за продажба - има малка дупчица отзад на гърба обаче  newsm78
това сако  нямам представа защо съм го поръчала  newsm78, при условие че имам такова  Joy лакомия голяма
мъжките тениски и блузи - тънки, два пуловера имам, но и те не ми допадат - свършили са ако реша да ги продавам ще пусна снимка, че са по 5-6 евро
общо взето от тази поръчка си останах само с чакането  Peace нищо не ми хареса, поне подарък да си бях пуснала  newsm78

# 298
  • In transit
Мики, а ботушите отговарят ли си на номера  newsm78 и как изглежда кожата, мека ли е  Hug

А подаръкът детско яке какъв цвят е, че и аз го чакам - кой код използва ти

кожата е дебела, твърда общо взето е, много са удобни ботушите, отговарят на номера си, аз нося 39-40. Взех 40 и са ми екстра. Ето и реална снимка:

Якето е цвят мляко с какао. Много приятен.  Peace

# 299
  • Карлово
А пък на мен розовите пантофки като задам номер ми ги прави на 14,90... И от 65% намаление не остава никакво намаление. Пък то дори не е с код, така намалени са показани в началото... 
намалението е само за лилавия цвят

Общи условия

Активация на акаунт