Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 735
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Сега като пробват кодовете ботушите от 33евро ми ги направи 66.Как да изчистя кодовете и да почна от начало.
http://www.laredoute.fr/vente-bottes.aspx?productid=324126978&am … e&pagesize=16
Да ти кажа, понеже стоките от намалението TTBA са вече намалени и не може да се ползват никакви други кодове. Ако сложиш ненамалена стока и решиш да я намаляваш с код или какъвто и код да ползваш, маха намаленията от TTBA и си им слага нормалните цени. Така, че по-добре пусни поръчка само от намалението и друга с ненамалени стоки и позлвай код.
Ох май лошо обясних...
Тези ботуши ги пуснах с кода за безплатна доставка

# 466
  • Бургас
момичета, имам нужда от помощ !
бях писала, че ми се загуби една поръчка от 30/08/2007 , т.е. изобщо не я получих  Sad
писах на франсетата и след много обяснения те ми изпратиха този отговор :
Je vous remercie de vos précisions.
Je regrette de ne pouvoir renouveler l'envoi de votre commande.
En effet, les articles sont épuisés.
Je vous rembourse la somme de 41,24¤ par chéque.
J'espère que vous trouverez sur le site d'autres articles qui vous plairont tout autant
.

понеже не съм френскоговоряща, превеждах през гугъла и нещо не можах да разбера как ще ми върнат парите  Embarassed
моля ви да помогнете  Simple Smile

# 467
Получих си поръчката от 01.11 и съм страшно доволна  Peace
колежките, който се бяха включили и те са много доволни

анцунга Адидас на мъжа ми е 186 - той много си го хареса  Laughing само дето го взехме за 44.50, а сега е 37.50  Confused

ако някой иска размери - довечера мога да дам

аз съм много доволна от жилетката си и от двете си якета тук и тук, за второто само да кажа че го взех с 4евро повече  Sad
само пуловера , ми се оказа много голям и го продавам, макар че много ме е яд, ама сега ще поръчам по-малък
за малката взех лот от 2 жилетки за 10евро - много са мекички и хубави
за баткото взех блуза, която той си избра и наистина е хубава, както и футболна топка за 11.25 евро - мъжа ми каза, че била много хубава, дори за разлика от Бг върви комплект с игличката

# 468
извинявам се, ама някой ако има под ръка онези балеринки наплетените отгоре, да ми го метне насам плиииийййййййййз  Praynig

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 11:47 от mini_79

# 469
Je vous remercie de vos précisions.
Je regrette de ne pouvoir renouveler l'envoi de votre commande.
En effet, les articles sont épuisés.
Je vous rembourse la somme de 41,24¤ par chéque.
J'espère que vous trouverez sur le site d'autres articles qui vous plairont tout autant
.
Благодарят ти за поръчката, но не можат да ти подновят изпращането на заявката, тъй като артикулите са се изчерпали. С чек ще ти върнат сумата. надяват се да намериш в сайта други неща, които да ти харесат

това е
колкото за чека някой в предната тема беше обяснил

# 470
Amelia
това първото яке изкуствена кожа е нали.Не е плат.
Отговаря ли си на номера

# 471
момичета, искам да поръчам тези маратонки обаче мъжа ми носи 40-41-42, винаги различни му пасват, може ли да ме посъветвате какво да взема или ако имате маратонки на марката с тези размери ако може да помоля за дължина на стелката Praynig Praynig Praynig и ако пусна поръчк аведнъж само с намалени неща, после нали мога пак от моя си акаунт да пусна втора, само че с ненамалени неща и да ползвам код за отстъпка?

# 472
Amelia, ти кой анцунг поръча?Аз взех на мъжа ми в черно, но материята въобще не ми харесва.

# 473
Amelia, това първото яке изкуствена кожа е нали.Не е плат. Отговаря ли си на номера
ами не първото лилавото е по-скоро мек шушлеков плат, а второто е изк. кожа
иначе си отговарят на номерата според мен, ако искаш пиши на ЛС довечера да ти пусна точните размери

Amelia, ти кой анцунг поръча?Аз взех на мъжа ми в черно, но материята въобще не ми харесва.
и той си взе черния със сивото и много го хареса, пък за материята знам ли  newsm78, според мен след една само искрица от цигарата му и ще замине, ама пък той не харесва шушляци... материята не е остра, не е и от тия твърдите дето като седнеш седят после супер намачкани... а ако беше памучен ще става много на колена, така че ... за анцунг ми се струва добре. Като го изпера 2-3 пъти ще видим. А твоя мъж одобри ли го?

# 474
  • София
Някой случайно да е получил поръчка от 1-2 ноември?

Аз на 4-ти ноември направих и вчера си я взех Laughing

# 475
Получих 2 известия накуп! от 20.10 (най-накрая) и от 03.11. Дано следобед не е много лошо времето, че трябва да ходя с бебка.

# 476
Казва, че става и се успокоява, че не може всичко да е перфектно.От предните поръчки беше супер доволен.
Днес е с него де.Мисля, че му харесва Wink

# 477
Привет!
Някой да е поръчвал тези чаршафи със слончета? Направо се влюбих в тях, но се чудя как са като материя и заслужават ли си цената?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3707350& … ue&ksource=-1
ДРазнещо ми идва в тоя сайт, че много рядко пише нещо за материите, и при дрехите е така. Описани са каква им е формата, колко джоба имат, сякаш това не се вужда, а за материи - нищо! Поне дали са дебели и зимни или летни да пишеше! Но това е друг разговор... Ако дадете инфо за чаршафите ще съм благодарна!

Как да не пише материите - винаги ги пише. Чети най-отдолу на страницата. За чаршафите пише pur coton. Изглеждат доста добре. Може и аз да си ги поръчам  Simple Smile

# 478
  • Бургас
amelia , благодаря ти   bouquet
ще проверя и в предишната темичка  Grinning
от теб ли купих нещо от продавалника ? Rolling Eyes
много съм разсеяна Embarassed

# 479
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=34334507&a … documentid=346107
тази жилетка е страхотна, взех си лилавата
доста приятно ме изненада с това че топли доста,  до вчера си ходех само по нея - без яке.

Общи условия

Активация на акаунт