Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 790
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 840
Никой ли не е получил офертата за НАЙК /50%/пише, че е за 16 .11 и незнам за какво точно става въпрос  newsm78
аз я получих..имаше няколко чифта маратонки само

# 841
  • Пловдив
И аз я получих офертата, дано не е много разочароваща! Peace

# 842
  • София
Някоя френски разбираща мама би ли ми превела PARURE BIJOUX ?

набор бижута newsm78 боже не се сещам др. дума съвсем съм изкукала - колекция ама и това не е най-точната дума май   newsm78

# 843
Случайно да сте срещали хубави мъжки джапанки?

След мъжкото намаление и моят мъж се запали. От събота вече за 3 поръчваме. Поставя все по-трудни и трудни задачи, направо прищявки  Simple Smile и сега това е бойната ми задача - хубави мъжки джапанки. Да, но аз нищо не откривам.
Някой да помага

# 844
  • Sofia

набор бижута newsm78 боже не се сещам др. дума съвсем съм изкукала - колекция ама и това не е най-точната дума май   newsm78
Е така е де комплект бижута, примерно гривна и обеци или герданче с нещо си. Това какво е да не е някой нов потресаващ редутски подарък?  Laughing

# 845
Харесала съм няколко блузки за мъжа ми на SOFT GREY.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905196&a … documentid=201207
Обаче се чудя дали 3XL ще му е добре. Той е доста едър...висок 1,85, 125см му е талията, около 130кг. е.
Ще може ли някоя от вас да ме ориентира.

Мойто мъж е 175, 115 кг.. и ХХХЛ са му чудесни Simple Smile Още първия път му улучих размера.. Ако може да се каже "талията му" е към 130 някъде, ама то и гръдния кош му е толкова, тъй че определено сме за тая категория  hahaha

# 846
  • София

Е така е де комплект бижута, примерно гривна и обеци или герданче с нещо си. Това какво е да не е някой нов потресаващ редутски подарък?  Laughing

Незнам за подарък newsm78, категория при дамския раздел има такава - златни обеци ,пръстени,колиета и т.н.

# 847
  • София
може ли да помоля да измериш пижамките колко са дълги,че и аз мислех да ги поръчвам  Praynig и ние сме на 7 месеца и около 76 см,мерси предварително.
Първата пижамка с жирафчето по линк- 69 см. дължина от рамото до ходилцето- без да включвам дължината на ходилцето. Ако ти е добре, направо можем да я изтъргуваме  Flutter, а аз май ще поръчам по-малък номер.
Втората пижамка- 62,5 см., измерени по същия начин. А и двете са номер 81  #Crazy

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 08:23 от zazu1

# 848
Добро утро мами. Разгледах офертата на Найк с намалението, но нищо не си харесах. Аз искам спортни обувки, ама то всичко е само маратонки.

# 849
моля ви кажете ми от мъжкото на Найк, 41 и 42 номер на какви см отговарят Praynig

# 850
Утро/ Пусна ме в намалението на Пума. Айде да видим.

редактирам се. Нищо интересно няма. Бляк #Crazy и по-добре де.

# 851
айде и аз да се запиша,чакам от 01.11 Praynig
Добро утро,
полу4и ли известие и аз 4акам ама нейсе Rolling Eyes

# 852
  • на пистата
айде и аз да се запиша,чакам от 01.11 Praynig
Добро утро,
полу4и ли известие и аз 4акам ама нейсе Rolling Eyes
не,още си чакам Sad

# 853
  • пловдив
И това намаление на найк за нищо не става Thinking

# 854
Добро утро мами. Разгледах офертата на Найк с намалението, но нищо не си харесах. Аз искам спортни обувки, ама то всичко е само маратонки.

Абе как влизате в тая оферта  newsm78 Имам покана на пощата и като щракна там ми дава само клипчето и маратонките .. А цените как да видя  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт